Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μ.Καρχιμάκης: Το ΠΑΣΟΚ να συγκρουστεί με τον Προβόπουλο και να γίνει αντισυστημικό

http://newpost.gr/post/161838/mixalis-karximakis-to-pasok-na-sygkroystei-me-ton-provopoylo-kai-na-ginei-antisystimiko/
σ.σ.netakias – Εμείς τρώμε τα χημικά του Δένδια, άλλοι παραλληρούν
«Η λίστα Λαγκάρντ ήταν μια παρωνυχίδα», δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚΜιχάλης Καρχιμάκης, κάνοντας λόγο για «συγκάλυψη» από τον Γιώργο Προβόπουλο και υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε ανασύσταση με πολιτική πρόταση ρήξης πραγματικής.
Ο κ. Καρχιμάκης τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει το πολιτικό σύστημα σε ρήξεις και συγκρούσεις, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. «Ρήξη, πρώτα απ’ όλα, με αυτούς, οι οποίοι τα παίρνουν συνέχεια και δεν επιστρέφουν τίποτα, τραπεζικό σύστημα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του κεντρικού τραπεζίτη. Ο κεντρικός τραπεζίτης τι ρόλο έχει παίξει στη φοροδιαφυγή τόσα χρόνια»; αναρωτήθηκε.Παράλληλα, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε ανασύσταση με πολιτική πρόταση ρήξης πραγματικής που θα αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και θα τη βλέπει ο πολίτης, επισημαίνοντας ότι «δεν μπορείς να κάνεις ανασύσταση με τεχνητούς ή με συναισθηματικούς όρους του παρελθόντος».
Επιπλέον, χαρακτήρισε τη «λίστα Λαγκάρντ» παρωνυχίδα «μπροστά σε όλο αυτό το οποίο συντελείται και επιτελείται με τη συγκάλυψη και την ομπρέλα του κεντρικού τραπεζίτη, του κ.Προβόπουλου», διερωτώμενος αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να συγκρουστεί μαζί του και να τον αναγκάσει να δίνει καθημερινά διασταυρωτικά στοιχεία στις ελεγκτικές αρχές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Γιατί ασχολείσθε με τον κόπανο.
    Το σχόλιο του netakias απόλυτα εκφραστικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεται αυτό το μπουμπούκι της πολιτικής σαβούρας που έχει επικρατήσει στη χώρα. Ο άνθρωπος παραληρεί και η εμφάνισή του και μόνο στην πολιτική σκηνή αποτελεί ύβρι για την πραγματική έννοια της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ποντίκια πηδάνε από το καράβι...και τα ποντίκια είναι, τουλάχιστον, συμπαθή πλάσματα....

      Διαγραφή
  2. Οβιδιακές μεταμορφώσεις...από τους εξοχώτατους Ηρακλειδείς της αυλής ΓΑΠ, απέλιπεν και η αιδώς, αλλά όταν αυτός ο λαός έχει τόσο κοντή μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]