Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιτροπή του Αμερικανικού Προξενείου στη Θράκη


Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ βρίσκεται από τις 16 Οκτωβρίου στην Δυτική Θράκη. Η επιτροπή συναντήθηκε με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν.

Στη συνέχεια είδε την επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πρώτο βήμα προς την ισότητα» Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τους δημοσιογράφους του περιοδικού Αζινλίκτσα Αϊντίν Μποσταντζή και Εβρέν Ντεντέ.

Οι επαφές της επιτροπής αναμένεται να συνεχιστούν με κάποια άτομα σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Αυτά γράφει η εφημ. Μπιρλίκ στο χθεσινό φύλλο της.

Να σημειωθεί, ότι κατά κανόνα οι εκθέσεις της παραπάνω Επιτροπής εξάγουν συμπεράσματα ανάλογα με το πού βρίσκονται εκείνη τη στιγμή οι σχέσεις των ΗΠΑ με Ελλάδα και Τουρκία. Φυσικά, αν πράγματι ενδιαφέρονταν οι ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα φρόντιζαν πρώτες αυτές να τα σεβασθούν στις χώρες που «εκδημοκρατούν».

Σχόλιο ιστολογίου:

Τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης η Ελλάδα θα τα μάθει από κάποια ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως τον τελευταίο χρόνο πολλές διπλωματικές αντιπροσωπείες ξένων χωρών (π.χ. Γαλλία) έχουν επισκεφθεί την Θράκη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επιδείξει και η Μόσχα, η οποία φέρεται να έχει αιτηθεί την δημιουργία Ρωσικού Προξενείου στην Αλεξανδρούπολη.

Συμβαίνει κάτι στην περιοχή, που δεν το γνωρίζουν οι Έλληνες ή μήπως πρόκειται να υπάρξουν γεωπολιτικές εξελίξεις και κάποιοι τρέχουν να προλάβουν να πάρουν τις καλές θέσεις;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]