Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περιμένοντας το «τυχαίο γεγονός»…


Η κατάσταση στην Ελλάδα «μυρίζει» πλέον μπαρούτι… Η τακτική μίας κυβέρνησης, πλήρως υποταγμένης σε εντολές της τρόικα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δύο νομοτελειακά γεγονότα: στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών και στην εκκωφαντική έκρηξη της κοινωνίας που δεν θα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν.

Η αδιαφορία των πολιτικών προς τον λαό (όσο και αν προσπαθούν οι συγκυβερνώντες να το κρύψουν, δεν μπορούν) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία άνευ προηγουμένου κοινωνική οργή, αφού η ευθύνη της δημιουργίας αυτού του κλίματος βαραίνει το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Ταυτόχρονα, η δημιουργία ακραίων στοιχείων, συντείνει (όσο παράλογο και αν ακούγεται) στην ταύτισή τους με τα δημοκρατικά ιδεώδη. Και η δημιουργία αυτών των άκρων είναι αποτέλεσμα της έλλειψης ικανής διακυβέρνησης της χώρας, που θα έπρεπε να έχει κύριο μέλημα τους πολίτες και όχι τους τραπεζίτες.

Αυτά τα ακραία περίτεχνα δημιουργηθέντα αντίθετα μέρη έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν τις «αναγνωριστικές» τους μάχες σε ολόκληρη την επικράτεια. Έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, το οποίο ευτυχώς η κοινωνία μέχρι στιγμής αρνείται να παρακολουθήσει. 

Όμως, στο σημείο αυτό γεννιέται το μεγάλο ερωτηματικό: ποιες είναι οι αντοχές της κοινωνίας; Και γιατί η κοινωνία οφείλει να φανεί σοφότερη από όλους εκείνους που υποτίθεται πως θα πρέπει να μεριμνούν για την εσωτερική ειρήνη, την ασφάλεια, αλλά και για την απομάκρυνση κάθε πιθανού κινδύνου που δύναται να διαταράξει το πολίτευμα ή και να εκθέσει σε πλείστους όσους κινδύνους το σύνολο της χώρας; 
Με δεδομένη την συσσωρευμένη οργή των πολιτών, η οποία αυξάνεται συνεχώς, είναι προφανές πως η επιτηδευμένη ανικανότητα των κυβερνώντων είναι αυτή που αποτελεί τον κυρίαρχο κίνδυνο της ίδιας της χώρας.

Σήμερα, όλα κρέμονται κυριολεκτικά από μία κλωστή. Την κλωστή της υπομονής ή από εκείνο το νήμα που κρατούν ξένα κέντρα τα οποία επιθυμούν την απόλυτη διασάλευση στο εσωτερικό της χώρας, αλλά κυρίως του πολιτεύματος, το οποίο με τη σειρά του αργά αλλά σταθερά αλλοιώνεται, μεταβάλλεται, μετασχηματίζεται και απομακρύνεται με γοργούς ρυθμούς από όσα ρητά αναγράφονται στο Σύνταγμα της χώρας. 

Οι «αντίπαλοι» έχουν πλέον προσδιορισθεί, έχουν ήδη τοποθετηθεί ο ένας απέναντι στον άλλο και γίνονται εκείνες οι τελικές διεργασίες που σκοπό έχουν να συμπαρασύρουν ολόκληρο τον λαό σε ένα καταστροφικό «χτύπημα» κατά όλων εκείνων που συνήργησαν για να τον καταστρέψουν. Κι αυτό επειδή ήρθε η ώρα της αλλαγής στην σκυτάλη της εξουσίας. Οι αντίπαλες πλευρές έχουν ήδη οργανωθεί και έντεχνα πολώνουν εκείνα τα μέρη της κοινωνίας που μπορούν να επηρεάσουν, προσφέροντας τεράστιες δόσεις οργής, η οποία στρέφεται κατά του συστήματος, κατά των «ιδεολογικών» αντιπάλων, αλλά κυρίως κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Οι ψυχροί παρατηρητές διαπιστώνουν πως τα συστατικά του εκρηκτικού μίγματος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για το σύνολο της χώρας. Δυστυχώς οι προειδοποιητικές κραυγές τους δεν μπορούν να επαναφέρουν στην τάξη ούτε την κυβέρνηση, αλλά ούτε και τους «ορκισμένους» εχθρούς των δύο αντίπαλων πλευρών. 

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στο μη παρέκει και στο σημείο εκείνο το οποίο μπορεί μέσα από μία «τυχαία» ενέργεια, να πυροδοτηθεί η έναρξη γεγονότων που θα μας οδηγήσουν στα χειρότερα.

Άραγε, αυτό επιθυμεί η κυβέρνηση; 

Αυτό επιθυμούν οι πολιτικοί ταγοί και άρχοντες που νομοθετούν εις βάρος της χώρας και του λαού, προφασιζόμενοι πως όλα αυτά γίνονται για να διασωθεί η χώρα; 

Γιατί, άραγε, αυτοί οι «εκλεκτοί» δεν μπορούν να κατανοήσουν πως ακόμη και εάν κατορθώσουν να διασώσουν την χώρα, αυτή δεν θα είναι ποτέ ίδια (κυρίως λόγω της ταπείνωσης που έχει δεχθεί), επειδή δεν θα υπάρχει Ελληνικός λαός; Ή μήπως έχουν βρεθεί ήδη οι αντικαταστάτες των Ελλήνων, οι οποίοι θα διαιωνίσουν στην εξουσία την πολιτική «ελίτ»;

Τέλος, είναι προφανές πως (για άγνωστους λόγους;) οι υπεύθυνοι για την επικείμενη έκρηξη πολιτικοί, δεν προσπαθούν ούτε την ύστατη στιγμή να αλλάξουν την πολιτική τους στάση, ενώ ευελπιστούν πως θα διαφύγουν των εγκληματικών ευθυνών τους, αγνοώντας(;) ταυτόχρονα πως όταν συμβεί η κοινωνική έκρηξη δεν θα δώσει ούτε καν τα χρονικά περιθώρια που απαιτούνται για την απομάκρυνσή τους… 

Είναι τραγικό αλλά, αναμένοντας ένα «τυχαίο» (αλλά απολύτως βέβαιο πως θα συμβεί) γεγονός, βαδίζουμε προς μία ανόητη και άκρως επικίνδυνη εθνικά εσωτερική σύγκρουση, επειδή κάποιοι «έξυπνοι» έχουν συναινέσει εκούσια ή ακούσια στην καταστροφή της χώρας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

  1. Κων/νε συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις, οι μεν πολιτικοι θα εχουν τη δικαιολογια ετοιμη: τι να κανουμε αφου ξεσηκωθηκατε τα χαλασατε ολα, η δε ΕΕ με την ιδια δικαιολογια θα σταματησει τις δοσεις μονο που αυτη θελει να το μεθοδευσει για να εχει παρει μπιρ παρα ο,τι προλαβει, θελει να χειριστει η ιδια τη χρονικη στιγμη που θα δωσει το τελειωτικο λακτισμα.
    Επειδη μια ζωη με τη χρονικη στιγμη δεν τα παμε καλα,οταν ο ΓΑΠ ειχε ολα τα χαρτια στα χερια του να εκβιασει λιγο , τα εκανε γαργαρα και επειδη ελαχιστα πια απομενουν για να πιεσει κανεις, μηπως τελικα ειναι καλυτερα να το κανουμε το απονεννοημενο μπας και ξεμπερδεψουμε μια ωρα αρχητερα; γιατι ετσι που παμε θα μας ρουφανε το αιμα με το καλαμακι για χρονια.Αν δε ενδιαμεσα γινει και πολεμος, αντε σε τετοιες συνθηκες να φτιαξεις νομισμα και να ομαλοποιησεις τη χωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πολιτικοί ταγοί βρίσκονται υπόλογοι πια και αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να καθίσουν σε εδώλια. Μάλλον αποζητούν με αγωνία την εσωτερική αυτή σύγκρουση για να σώσουν το τομάρι τους. Όσο για την Ελλάδα, στάχτη και μπούρμπερη μπροστά στην καλοπέρασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να καθήσουν στο εδώλιο ποιας δικαιοσύνης; Δεν βλέπεις ότι η σημερινή δικαιοσύνη είναι μέρος του προβλήματος; Έχει αποδεχθεί ως νομιμότητα την κρατική ανισονομία, την αναξιοκρατία, τον νεποτισμό και το μόνο που την απασχολεί είναι να βγάζει αποφάσεις για την αυξήσεις των αποδοχών των δικαστικών και μάλιστα αναδρομικές;

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μόνο που πρέπει να κάνουμε σήμερα είναι να μην πληρώνουμε τα αντισυνταγματικά χαράτσια. Αυτός είναι ο τρόπος που θα τους απονομιμοποιήσει, αλλά θα πρέπει να γίνει μαζικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκδηλώσουμε την οργή μας με βία, γιατί έτσι μπορεί να έχει ανεξέλεκτες συνέπειες για εμάς και τη χώρα, που εκεί μπορεί να αποσκοπούν. Αν καταφέρουν και πάλι να μας πολώσουν, αυτοί τελικά θα τη γλυτώσουν όπως ακριβώς έκαναν και οι δοσίλογοι (οι παπούδες τους και οι συγγενείς τους δηλαδή) που μας οδήγησαν στον εμφύλιο γιανα ξεχαστούν από τον κόσμο τα δεινά που μας οδήγησαν και το γεγονός ότι συνεργάστηκαν με τους ξένους δυνάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά έχεις αποδώσει όλη την ουσία, Κωνσταντίνε, μαζί και αυτά που φοβόμαστε ακόμη και να σκεφτούμε.

    Το θυμικό μέρος της σκέψης μου μου λέει να πανικοβληθώ, αλλά το λογικό έρχεται ώρες ώρες και μου υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Το λάθος του εγκλήματος της ελίτ των παγκοσμιοποιητών είναι ότι βιάζονται. Παίζουν σε πολλές χώρες συγχρόνως με επιθετικό τρόπο, σπρώχνουν λαούς στην οικονομική ένδεια, βάλλουν κατά της εθνικής υπόστασης και των παραδόσεών τους, εκτίθενται σαν ερασιτέχνες (βλέπε γελοιωδέστατο αλαλούμ με την ταινία για τον Μωάμεθ σε άσχετες χώρες) και η πίεση αυτή σε τόσα μέτωπα είναι πολύ πιθανόν να τους γυρίσει μπούμερανγκ.

    Το κόλπο της λιτότητας και της αποψίλωσης των συνταγμάτων δεν σταματάει στην Ελλάδα και την Ισπανία. Προωθείται σε όλη την ήπειρο. Αυτό που δεν σκέφτηκαν είναι ότι όταν θα έχεις αρχίσει να ποδοπατάς και να ταπεινώνεις, όχι έναν, αλλά πολλούς λαούς συγχρόνως και ανεξέλεγκτα από το αν είναι "νότιοι" ή μη, λαούς συνάμα που έχουν ιστορικό παρελθόν αποικιοκράτη και όχι αποικίας - είναι πολύ σημαντικό αυτό - λαούς που δημιούργησαν τα πρώτα συντάγματα της νεώτερης ιστορίας και έχουν δώσει δείγματα πρωτοποριακά στην ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους, λαούς της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης, τότε παίζεις με τη φωτιά. Γιατί όλα αυτά τα στοιχεία της ιστορίας τους έχουν γαλβανωθεί μέσα στη νοοτροπία αυτών των λαών και τους έκαναν πιο διεκδικητικούς από άλλους λαούς.

    Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Να δούμε πού θα τους βγάλει όλη αυτή η συλλογική παράνοια στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και στο δια ταύτα: από αυτούς τους λαούς πιστεύω ότι θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για αυτούς τους εγκληματίες. Εμείς, για να επιβιώσουμε, θα αντλήσουμε από άλλα πράγματα, πιο σημαντικά ίσως, που δεν διαθέτουν αυτοί οι λαοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έξοδος της χώρας από την μαφιόζικη την Ε.Ε και από το εργαλείο αιχμαλωσίας των λαών της Ευρώπης το τρισκατάρατο ευρώ !!!! Τότε και μόνο τότε θα μιλάμε για ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια της χώρας !!!!
    Όσο για τα χρήματα που μας δήθεν μας δανείσανε , ας τα ξεχάσουν !!!! Αυτά ήτανε οι αποζημιώσεις του ΒΠΠ.
    Και επιτέλους η εισαγγελία σε αυτή την χώρα θα ξυπνήσει;;;;!!!! θα κάνει τίποτα να καθαρίσει όλο αυτό το απόστημα όλων αυτών που εδώ και 4 δεκαετίες έχουν καταληστεύσει το δημόσιο χρήμα;;;!!! και πολιτικούς ανίκανους και προδότες αλλά και πολίτες που ζούσαν είς βάρος άλλων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τυχαιο?
    δεν νομιζω Τακη.
    και ηφαιστειο να σκασει,
    καποιο δακτυλο το γαργαλησε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα μαζι σου 10:29!!!ακριβως ετσι πρεπει να κανουμε ολοι μαζι!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Κι εγώ συμφωνώ με την άρνηση πληρωμής των ελεεινών φόρων. Πρέπει να συντονιστούμε και να οργανωθούμε. Σε επίπεδο πολυκατοικίας,γειτονιάς,Δήμου κτλ.
    Είναι δύσκολο αλλά ποτέ ένας πόλεμος δεν ήταν εύκολος. Κι εδώ έχουμε πόλεμο.
    Αμέσως μόλις (και αν)τολμήσουν Ελληνες βουλευτές να ψηφίσουν αυτά τα μέτρα γενοκτονίας ,να ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου.
    Οποιος τοποθετεί την Ελλάδα και τον Ελληνισμό μπροστά από μικροσυμφέροντα και εφήμερες ''διευκολύνσεις'' να γίνει μπροστάρης.
    Αν θέλουμε αυτή η γη να παραδοθεί στα παιδιά μας όπως οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν για να ανήκει σε εμάς,πρέπει να πολεμήσουμε με το τέρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ
    ΚΟΚΟ ΚΟΚΟ ΚΟΚΟ
    ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΛΙΙ ΜΕΣΩ ΜΚΟ
    ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.
    ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ Μ..ΠΑΝΟ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΜΝΠΛΕ ΡΙΓΕΣ.
    ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑς ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΑΣΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ.
    Λες τα πραγματα με το ονομα τους συντομα και περιεκτικα.
    Να ΠΡΟΣΘΕΣΩ με ολο το θαρρος και μια αλλη αποψη :
    Υπαρχει διεθνης συνωμοσια που στρεφεται εδω στα περιξ, ( Ανατολικο μπλοκ, διαλυση και μουσουλμανοποιηση της τ. Γιουγκοσλαβιας, καταληψη της Κυπρου, χαμηλωμα της Σερβιας..) δηλ στους Ορθοδοξους. Εκει θεωρουν οτι ειναι ο κινδυνος. Στην Ορθοδοξια και ΟΧΙι στους λαους. Αλλα στον 21ο αιωνα το λανσαρουν στη μοντερνα εκδοση, τη πολιτικη, της τεχνολογιας κοκ.Δεν τολμουν να πουν οτι ειναι η αρχεγονη μαχη του καλου και του κακου.
    Τωρα ομως φαινεται οτι ηρθε η σειρα μας.Το τραβανε μεχρι να δουνε που θα φτασει η ανοχη μας. Μη μασατε, ο στοχος ειναι ο εναπομεινων Ορθοδοξος λαος μας, τα ευσεβη μοναστηρια μας, αυτα εχει στο ματι ο αρχεκακος και βαζει τα διαφορα παγκοσμια οργανα του. Δεν ειναι τυχαιο αυτο που ειπε ο Α. Κοσμας ο Αιτωλος -τον Πάπα να καταρασθε, αυτος θα ειναι η αιτια ( του Γ παγκοσμιου πολεμου, αληθεια αμφιβαλει κανεις οτι πελον ειναι προ των πυλων ).Τα αλλα ολα, τα οικονομικα, ο ορυκτος πλουτος κλπ, ειναι οι προφασεις. Καθαρα θρησκευτικο ειναι το θεμα και οχι πολιτικοοικονομικο. Δεν ειναι τυχαιο οτι στην ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ στοχος ειναι ΜΟΝΟ οι χριστιανοι των αραβικων κρατων που βασανιζονται σκληρα.
    Τι κανουμε τωρα; Πολλη προσευχη για το ελεος Του, οταν αρχισουν τα δυσκολα και βοηθεια στον διπλανο, εμπρακτη μετανοια δηλαδη. Αυτα εκτιμα ο Θεος και ας ελπισουμε με τις πρεσβειες της Παναγιας μας και των Αγιων που καθε τετραγωνικο μετρο της πατριδας μας το εχουν καθαγιασει, να μας βοηθησουν να περασουμε τη στενωπο και να βγουμε στη λιακαδα τη Θεϊκη και σαν εθνος και σαν ατομα. Και τα ματια μας τεσσερα στις κακοτοπιες πασης φυσεως διοτι πολλοι θα προσπαθησουν να μας παρασυρουν. Λεω δυο παραδειγματα :
    1) ολοι θελουμε διακαως την καταπολεμηση της φοροδιαφυγης. Ολα τα νεα μετρα που εκπονουνται πειθουν οτι το πλαστικο χρημα που καθε συναλλαγη θα καταγραφεται θα βοηθησει προς αυτη τη κατευθυνση και φαινεται λογικο. Ομως δεν μας λενε οτι υπαρχουν κι αλλοι τροποι . Μας οδηγουν κατευθειαν στη καρτα του πολιτη και δι αυτης ( διοτι θα κλεβεται θα πουν ) στο Σφραγισμα...
    2) Σας εχει πει καποιος ( η τηλεοραση αποκλειεται ) οτι αυτη τη στιγμη στα σχολεια μας γινονται ζυμωσεις σε επιπεδο καθηγητων, για την καταργηση οσονουπω μεχρι τα Χριστουγεννα, των φωνηεντων ( πλην Ι και Ο ) και των συμφωνων Ψ και Ξ και την εισοδο του ΟΥ σαν φθογγου, στο Αλφαβητο μας ? ΓΙΑΤΙ ? Τα παιδια χαιρονται ( ετσι κι αλλιως σε greeklish γραφουν. ΔΙΟΤΙ καποιοι νοσηροι ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ετοιμαζουν και την επομενη αλλαγη. ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ου ελληνικου αλφαβητου σε λατινικο. Για δεστε τις αλλαγες. ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑΝΑΙ. Για την παγκοσμιοποιηση βρε αδελφε.
    Να λοιπον που δεν ειναι οικονομικο το θεμα αλλα και παλι θρησκευτικο.
    Και αυτα ειναι μονο καποια θεματα, γιατι υπαρχουν κι αλλα που θα βγαινουν σιγα σιγα. ΛΥΣΗ : Ενημερωθειτε, ιδιως οι νεοι γιατι μπορει αργοτερα να μην υπαρχει ιντερνετ. Οι προφητειες αναφερουν οτι μετα τον παγκοσμιο πολεμο θα σε τραβανε απ το χερι να τους πεις για το Χριστο. Δυστυχως , ΟΥΤΕ αστεια ειναι ολα αυτα, ΟΥΤΕ γραφικα. Το στομα του Θεου που μιλαει μεσω των Αγιων ουδεποτε ψευδεται. Και ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. Οι υπολοιποι ας περιμενουμε ΠΟΙΟΝ ? να μας βγαλει απο το τελμα που εχουμε βυθιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέει ό συντάκτης τού άρθρου γιά τήν αδιαφορία τών πολιτικών...Καί γιατί παρακαλώ νά δώσουνε σημασία?Στό κάτω-κάτω τής γραφής , αυτοί οί - επιεικώς - ανάξιοι βρίσκωνται εκεί , όχι μέ τήν αυτοκρατορική βούλα , αλλά μέ τήν δικιά μας...Ακόμα χειρότερα δηλαδή! Καί τί κάναμε σ'όλη αυτήν τήν περίφημη περίοδο τής "μεταπολίτευσης"?Φέραμε τόν Καραμανλή απ' τήν Γαλλία...Αμέσως μετά κάναμε πρωθυπουργό τόν πρώην...αρχηγό τού ΑΣΠΙΔΑ Παπανδρέου...Καί μετά?Τόν αρχαιοκάπηλο - επιεικέστατα - Μητσοτάκη μέ τόν περίφημο υπουργό εξωτερικών πού άνοιξε διάπλατα τά σύνορά μας σ' όποιο κοπρόσκυλο ήθελε έρθει - καί ήρθαν υπερβολικά πολλά...Κάναμε πρωθυπουργό τόν κύριο "ευχαριστώ τούς Αμερικάνους" πού μάς ταπείνωσαν έτσι άσχημα , γιά νά μήν πούμε πού μάς έβαλε μέ τό ζόρι - παρεούλα μέ τά φιλαράκια του τήν Goldman Sachs - στό Ευρώ μέ τά γνωστά αποτελέσματα , αλλά μάς έφαγε καί τίς περιουσίες μέ τό χρηματιστήριο...Καί σήμερα?Έ,καλά τώρα,βάλαμε μυαλό πλέον,κάναμε πρωθυπουργό αυτόν πού γιόμισε τήν χώρα ισλαμιστές καί τό δημόσιο Καλαματιανούς...
    Τί είπατε?Φταίνε οί πολιτικοί??? Ξανασκεφτήτε το παρακαλώ...
    Γιά μένα οί πολιτικοί τής Ελλάδος κάνουνε μιά χαρούλα τή δοουλειά τους!Εμείς είμαστε γιά νά μάς...κλαίνε οί κότες - γιά νά μήν γράψω κάτι ποιό βαρύ πού σκεφτόμουνα καί βάλω σέ τίποτα μπελάδες τόν αρθογράφο δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΟΜΩΣ ? ΛΙΓΟΙ. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΟ.

      Διαγραφή
  13. οι κουκουλοφοροι της eurogend περιμενουν εντολες...ποιος θα τις δωσει?Ο σαμαρας, γιατι?Αυτος ζητησε την συνδρομη τους οπως ειχε κανει και ο φιλος του γαπ...Ομως αυτη την φορα θα προσπαθησουμε να τους πιασουμε και να αποδειξουμε τοσο στους Ελληνες αλλα και στην υπολοιπη ευρωπη..το βρωμικο παιγχνιδι που παιζουν οι κυβερνησεις τους στους ιδιους αλλα και στους λαους της γηραιας ηπειρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]