Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

DJ: Θα καθυστερήσει η επόμενη δόση προς την Ελλάδα;


Η απόφαση για την καταβολή της ήδη καθυστερημένης δόσης των 31 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα ενδέχεται να καθυστερήσει έως το Νοέμβριο, από αρχές Οκτωβρίου που αναμενόταν προηγουμένως, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για να δώσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης το “πράσινο φως” στην αποδέσμευση της δόσης, η τρόικα πρέπει να ολοκληρώσει την αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης.

Ωστόσο ένας εκ των αξιωματούχων διευκρίνισε πως η αξιολόγηση της τρόικας στην Αθήνα έχει μείνει πίσω σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα.

Δεδομένης της καθυστέρησης των εργασιών στην Αθήνα, “δεν θα σας πω ότι η έκθεση αυτή θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο”, είπε ο αξιωματούχος.

Dow Jones Newswires


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εμάς τι μας νοιάζει; Στις τράπεζες θα πάνε πάλι τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γνωστό έργο...τσαμπουκάς και ωμός εκβιασμός από τους κοπροτοκογλύφους....μέχρι να δεχθούμε τα πάντα και μας εξοντώσουν μέχρις ενός.
    Πέραν του ότι είναι παράτυποι, γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει για την καταβολή και άλλα κάνουν, παραβιάζουν όλες τις ευρωπαικές αρχές και μας εμπαίζουν συνεχώς ιταμότητα.
    Βρίσκουν βέβαια και τα κάνουν.....
    Φυσικά δεν υπάρχει ένας ΄Ελληνας πατριώτης πολιτικός, να τους στείλει στον αγύριστο.....γιατί όλοι σχεδόν είναι και δωσίλογοι και ξεπουλημένοι και Εθνοπροδότες.
    Οι οποίοι του τρίο Στούτζες, ενώ τα έχουν προσυμφωνήσει με τα αφεντικά τους, παίζουν το παιχνιδάκι του μπλά μπλά, της παραπληροφόρησης και βασικά να στρέφουν την μία ομάδα εναντίον της άλλης....
    Φυσικά καμμία κουβέντα για τις πολεμικές απόζημιώσεις, το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο (περίπου 520 δις €)και άμεσα καταβλητέο αν φυσικά απαιτηθεί και φυσικά οι Ελληνικές αρχαιότητες που έκλεψαν τα τομάρια στη κατοχή(υπάρχει πλήρης κατάλογος τους)
    Όποια και όσα μέτρα .... θα λάβουν, δεν πρόκειται να είναι τα τελευταία.
    Διάλυσαν το Κοινωνικό κράτος και τώρα διαλύουν και τις υπόλοιπες δομές,Ενοπλες Δυνάμεις,Σώματα Ασφαλείας, Δικαιοσύνη και συνεχίζουν.....έως ότου να μην υπάρχει πλέον Ελλάδα και κυρίως Έλληνες
    Ο λόγος πλέον είναι στον Έλληνικό Λαό, που δυστυχώς ακόμη παραμένει εν υπνώσει, αντί να έχει σύσσωμος ξεσηκωθεί και να τους ξεσκίσει.
    Τέτοιο κατάντημα που έχει φθάσει ο Νεοέλληνας είναι όντως αξιοσημείωτο και δείχνει πως τόσα χρόνια η κατευθυνόμενη θολοκουλτούρα κι ειδικά η αριστερή, δούλεψε καλά και διέλυσε την πάσα υποδομή του Έλληνα και ειδικά την κουλτούρα του, τον πατριωτισμό του και την αξιοπρέπειά του.
    Τουλάχιστον οι ελάχιστοι Νεοέλληνες που ακόμη είναι πατριώτες ας ξεκινήσουν την αντίσταση στο σάπιο αυτό και προδοτικό μόρφωμα που δήθεν μας κυβερνά..... θα ακολουθήσουν και υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]