Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαδικτυακός καβγάς και αλληλοκαρφώματα μεταξύ Βουλγαράκη - Καρχιμάκη


Αν και το είχαμε επισημάνει προ μηνών, πως όταν θα αρχίσουν να ζορίζουν τα πράγματα τότε θα αρχίσουν και τα αλληλοκαρφώματα, ομολογούμε πως περιμέναμε η απώλεια της εξουσίας να σταθεί ως γεννεσιουργός αιτία των αλληλοκαρφωμάτων και όχι η απλή νευρικότητα που κυριαρχεί στο πολιτικό στερέωμα της χώρας. Αν και, στην περίπτωση Καρχιμάκη, η απώλεια της εξουσίας (και κυρίως η πρόσβαση στην κυβερνο-πληροφορία) αναμένεται να φέρει στο φως πολλές πολιτικές "αμαρτίες" του παρελθόντος, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μπορέσει ο πρώην πανίσχυρος άνδρας του ΠΑΣΟΚ να "τρυπώσει" σε ασφαλή θέση, αφού ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως η καταιγίδα δεν έχει έρθει ακόμη... Το παράδοξο είναι πως ο κ. Καρχιμάκης -για άγνωστο λόγο- συνεχίζει να κινείται στον Παπανδρεϊκό χώρο, ίσως επειδή έχει άγνοια κινδύνου ή επειδή γνωρίζει πολλά περισσότερα για τους ισχυρούς που κινούν τα "νήματα"...

Έτσι, διαπιστώνουμε πως «ταραχές» ακόμη και όταν απουσιάζει στις ΗΠΑ προκαλεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όπως αυτές μεταξύ του Γιώργου Βουλγαράκη και του Μιχάλη Καρχιμάκη, οι οποίοι «καβγάδισαν» για τα καλά στα social media, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου για τον πρώην πρωθυπουργό.

«Αυτό τώρα, οτι ο ΓΑΠ είναι καθηγητής και υπότροφος στο Harvard... πρώτη φορά το ακούω! Δηλαδή, πληρώνει κάποιος άλλος,για να διδάσκει αυτός;» διερωτήθηκε ο Γ. Βουλγαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter...



Ο Μ. Καρχιμάκης, που του «την φύλαγε» προφανώς, αναφέρθηκε με τη σειρά του στο facebook στο γεγονός ότι ο Γ. Βουλγαράκης διδάσκει σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου.
«Ο Βουλγαράκης όπως μαθαίνω αν αληθεύει διδάσκει χρηματοοικονομικά σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Φαίνεται ότι ο επονομαζόμενος οφσορίστας βάλθηκε να μάθει τους φοιτητές πως στήνονται οι offshore εταιρείες. Άλλωστε έχει το know-how και κάνει εξαγωγή τεχνογνωσίας» έγραψε.


Ο Βουλγαράκης πάντως του απάντησε με κρητική παροιμία, λόγω κοινής καταγωγής. Έγραψε στο twiiter: «Προς M.Καρχιμάκη ενταύθα: “"Δε τρως κουλούκι φλέμωνα, γαυγίζεις δε γαυγίζεις". Άντε να μαζέψεις καμιά ελιά γιατί αλλιώς σε βλέπω για το ψυχολόγο».

Πάντως, εάν συνεχιστεί ο "σκυλοκαβγάς" αναμένεται αντί ψυχολόγου να παρέμβει κάποιος δικαστής που τιμά την Δικαιοσύνη...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]