Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γέροντας Μουλατσιώτης καταγγέλλει...


Το ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν εξυπηρετούν την δημοσιογραφία είναι ένα κοινό μυστικό. Το ότι ενίοτε κάποια από τα ΜΜΕ κατασκευάζουν (κυριολεκτικά) ειδήσεις, προκειμένου -χρησιμοποιώντας την περιέργεια ή και την κακοήθεια- να προσελκύσουν αναγνώστες, είναι ένα νέο "φρούτο", το οποίο γεννήθηκε με την αύξηση του ανταγωνισμού. Βλέπετε, στο διαδίκτυο τα "κλικς" (είσοδοι για ανάγνωση) μετράνε σε χρήμα, αφού ο τελικός τους αριθμός δίνει ταυτόχρονα και τιμές στην διαφήμιση που "προσφέρεται" μέσα από τα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) ΜΜΕ.

Τελευταίο θύμα αυτής της "ασθένειας" των ΜΜΕ, είναι ο Γέροντας Μουλατσιώτης, ο οποίος εμφανίσθηκε χθες ως εξομολογητής της παπαδιάς που συνήργησε στην δολοφονία του συζύγου της. Με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Γέροντας Μουλατσιώτης με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ως ψευδή τα όσα γράφθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ.

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη
Διαμαρτυρόμεθα εντόνως προς πάσα κατεύθυνση δια όσα ψευδή και ανυπόστατα έγραψαν blogs στο ίντερνετ ή σελίδες ή εφημερίδες εχθές 11/9/2012 και σήμερα 12/9/2012.
Διότι:
α) Ουδέποτε εξομολόγησα την πρεσβυτέρα.
β) Ουδέποτε την ερώτησα εάν έχει συμμετοχή στο έγκλημα, αντιθέτως όταν την ρώτησα «τι έγινε παιδί μου;», μου δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι αθώα και ουδεμία συμμετοχή είχε στην δολοφονία του ιερέως.
γ) Ουδεμία και ποτέ δεν έδωσα συνέντευξη σε δημοσιογράφους και ουδέποτε ανέφερα τα όσα ψευδώς αναφέρονται ότι έγιναν ή είπα στο διαδίκτυο ή στις εφημερίδες.
Ταύτα προς ενημέρωση πάντων.

Με ευχές
Αρχιμανδρίτης
Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Τρίκορφο Φωκίδος
12/9/2012


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]