Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα τσακίδια ρε


Της Μιχαλούς

Οι μνημονιακοί προστάτες μας έχουν ρίξει στα σκατά, για τέταρτη συνεχή χρονιά, και μας χρησιμοποιούν πότε για τα συμφέροντα του ενός και πότε για του άλλου, και πάντα για δικούς τους σκοπούς.

H επιβολή της δικτατορίας της ελίτ έχει οδηγήσει, τη διάλυση της παραγωγικής δομής και των κοινωνικών και εργασιακών θεσμών δημιουργώντας έτσι με ραγδαίους ρυθμούς την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό περιθώριο.

Τα σημάδια είναι ήδη φανερά. Η ανεργία έχει πάρει τραγικές διαστάσεις αφού 3,8 εκατ. Έλληνες εργαζόμενοι πρέπει να ζήσουν 4,6 εκατομμύρια άτομα – δηλαδή 1,2 εκατομμύρια ανέργους και 3,4 μη οικονομικά ενεργά άτομα (γέροι, παιδιά κ.λ.π.)…Την ίδια ώρα οι αποδοχές των μισθών, οι συντάξεις, και το επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αγγίζουν σε βαθμό την επαιτεία.

Και η εσωτερική μας τρόικα, που προσπαθεί να μας πείσει ότι το μέλλον της Ελλάδας εξαρτάται από την έκθεση της Τρόικας, πλέον δεν τα καταφέρνει. Εκείνο που μόνο τους ενδιαφέρει είναι να εξασφαλιστεί η λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων από τους εντολοδόχους της… Και τίποτε άλλο.

Απλά σε αυτή τους την επιθυμία πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν τα νέα μέτρα αφού θα φέρουν την ολοκληρωτική μας εξαθλίωση, με αποτέλεσμα το θύμα τους πλέον να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι …Εκείνο όμως που δεν υπολογίζουν είναι τις κοινωνικές αντιδράσεις οι οποίες δεν θα επιτρέψουν ούτε την παραμονή της «κυβέρνησης» στην εξουσία, ούτε καινούργια μέτρα και θα τους στείλουν όλους στα τσακίδια..

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Άριστη η προτροπή καθώς και οι διαπιστώσεις....
    Αλλά ο πανηλίθιος και τρομοκρατημένος Ελληνικός Λαός ακόμη ....χαλαρώνει, αντί να είμαστε όλοι στους δρόμους, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πολίτες, Δικαστές, Ενοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας,Εκκλησία....
    Δηλαδή με άλλα λόγια είμαστε άξιοι της τύχης μας, που αφήνουμε όλους αυτούς τους διαχρονικά δωσίλογους Εθνοπροδότες να μας επιβάλουν τα μύρια όσα που ζητούν με δήθεν νομικό μανδύα τα μισελληνικά και αισχρά αφεντικά τους....
    Ωρα είναι πλέον να τους ρίξουμε στο βούρκο που ανήκουν.
    Συνέλληνες εξεγερθείτε επί τέλους !!!
    Μας εξοντώνουν.....
    Τι χειρότερο θα πάθουμε άλλωστε, από αυτά που μας προορίζουν να πάθουμε.....όσοι επιζήσουν...
    Δεν υπάρχει ούτε ΕΕ, ούτε ΟΝΕ, ούτε τίποτα, μόνο τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των εδώ μαριονετών τους.
    Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι πλέον , που δέχονται την ιταμότητα και τις προσβολές, αυτών των ανεκδιήγητων τομαριών της τρόικας, που κανονικά θα έπρεπε ήδη να τους έχουν κρεμάσει....
    Ούτε ένας από τους ξεφτιλισμένους προδότες δεν τους έστειλε στο διάολο με κλωτσιές....
    Όσο αφορά τους βουλευτές της συγκυβέρνησης του τρίο Στούτζες καλά θα κάνουν να σκεφθούν πολύ σοβαρά του τι θα ψηφίσουν....αν τυχόν υπερψηφίσουν τα ....μέτρα σωτηρίας να γνωρίζουν καλά το τι τους περιμένει.....
    Μη τους φοβάστε ...αυτοί οι βρωμεροί Εθνοπροδότες πρέπει να μας τρέμουν πλέον.....
    αλλά πρέπει να υπάρξει η αντίδρασή μας ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε μου,ειμαι προθυμος να σε ακολουθησω αλλα ορισε σημειο,μερα,ωρα,και θα ειμαι εκει.Εκτος αν...δεν μαφησει η γυναικα μου.Μολις παω να κανω κατι που θα διακυνδυνευε την οικογενιακη μας αρτιοτητα μπαινει μπροστα και μου λεει που θα μαφησεις μονη με τα παιδια.Ασε μετα μπαινει στην μεση και η γιαγια,και ο παππους και να ...δεν παω πουθενα και περιμενω να μου χτυπησουν το κουδουνι τιποτα οπλισμενοι να με καθαρισουν και να βιασουν την γυναικα μου,να σκοτωσουν τα παιδια μου,και να παρουν το σπιτι για δικο τους ετσι για πλακα επειδη το θελει το πολιτικο μας συστημα,που ειναι πανω σε μια τραμπαλα και παει ποτε με μας και ποτε με τους απεναντι,δεν ξερω τελικα ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος,τι να κανω????

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]