Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι συμφώνησε ο αρχηγός της CIA στην Άγκυρα


Για δεύτερη φάση εμπλοκής της Άγκυρας και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στη μεθόδευση της τελικής εισβολής στη Συρία κάνουν λόγο ξένοι στρατιωτικοί παρατηρητές ύστερα από την επίσκεψη που έκανε ο αρχηγός της CIA στρατηγός Νταβίντ Πετρέους στη γειτονική χώρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά τις επαφές του στρατηγού Πετρέους με την ηγεσία του στρατιωτικού κατεστημένου, δύο ταξιαρχίες Σύρων αντικαθεστωτικών τέθηκαν υπό τον άμεσο επιχειρησιακό έλεγχο Τούρκων αξιωματικών.
Η πρώτη είναι η ταξιαρχία «Ταουχίντ» που επιχειρεί στην τοποθεσία Αλ Μπάμπ στο Χαλέπι, ενώ η δεύτερη έχει το πολύ αραβικό όνομα «North Liberators Brigade» και βρίσκεται στο Ιντλίμπ στα βόρεια διαμερίσματα της Συρίας.

Μόλις ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Άγκυρα, ο στρατηγός Πετρέους μετέβη στο Ισραήλ,όπου ενημέρωσε τις αντίστοιχες υπηρεσίες της χώρας και τον στρατό για τις εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας.

Καλά λένε πως τίποτε δεν είναι τυχαίο...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]