Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Χρυσή Αυγή αδυνατεί ή δεν θέλει να παρέμβει ουσιαστικά υπέρ της πατρίδας μας;


Πολύς ντόρος έγινε για τις παρεμβάσεις και τα χτυπήματα μελών της Χρυσής Αυγής σε πάγκους μεταναστών παρεμπόρων.

Σχεδόν όλοι όσοι σχολίασαν τα γεγονότα αυτά, στάθηκαν στην φασιστική τους συμπεριφορά και στην παράνομη και καταδικαστέα επίθεση της Χ.Α. εναντίον των ανήμπορων και ταλαίπωρων μεταναστών!

Εγώ όμως άν και δεν συμμερίζομαι τις συμπεριφορές που θυμίζουν τακτικές των ταγμάτων εφόδου, θα ήθελα για μιά στιγμή, να τους μιλήσω στην γλώσσα τους και να τους πώ:

Άν το λέει η καρδούλα σας και μπορείτε, γιατί δεν κάνετε μιά ουσιαστική παρέμβαση που θα είχε νόημα όχι μόνο συμβολικό, αλλά και πραγματικό, γιατί π.χ. δεν επιτίθεστε στην τρόικα όταν εκείνη εισβάλλει με θράσος στα υπουργεία και ζητεί την πώληση της χώρας μας; Στην Αργεντινή τους εκπροσώπους του ΔΝΤ τους πετροβολούσαν, εσείς ούτε να τους εμποδίσετε δεν μπορείτε;

Ακόμη και το ΠΑΜΕ (εκδρομή νηπιαγωγείου) τους εμπόδισε για δύο ώρες (και φυσικά τους έκανε τη μούρη κρέας)! Εσείς δεν μπορείτε να παρέμβετε, έτσι ώστε να αρχίσει ο Τόμσεν να το σκέφτεται αν θα συνεχίσει να έχει αυτό το ύφος του αρπακτικού θρασυμιού;

Ίσως δεν μπορείτε, ή μάλλον δεν θέλετε!

Αλλιώς πως εξηγείται η τόση ανοχή απέναντι στους οικονομικούς κατακτητές της χώρας μας;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ο σκοπός τους δεν είναι να βοηθήσουν τον Έλληνα, αλλά να εδραιωθούν μέσα στη Βουλή και να λυμαίνονται τα έδρανα της εξουσίας μαζί με τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....και γιατί τα περιμένετε όλα δηλαδή από 1 κόμμα 2 μηνών και συγκρίνετε τη δράση του με ένα κόμμα 100 χρονών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι θα πετύχαινε ; Όπως είπες και το ΠΑΜΕ τους έκανε την μούρη κρέας.
    Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά τα ντόπια και ξένα αρπακτικά περιμένουν την ευκαιρία να βγάλουν την Χ.Α. εκτός νόμου. Θα είναι βλακεία τους βέβαια και το ξέρουν γιατί θα αποδεικνυόταν περίτρανα ότι με όλα τα άλλα κόμματα τα "έχουν βρεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τοπαμε και.θα το ξαναπουμε. Ο φασισμος ειναι νοοτροπια και οχι ιδεολογια. Γι αυτο και τον συνανταμε σε ολους τους χωρους. Αυτη η ενορχηστρωμενη επιθεση εναντιον τους μονο κακο.δεν τους κανει.. Και αυτο το ακρως φασιστικο πως για ολα φταινε αυτοι και πως οσοι τους ψηφισαν ειναι χαζοι και φασιστες και ασχετοι και αστοιχειωτοι και και και... και πως πρεπει να χαρακτηριστουν παρανομοι και πως η αριστερη ειναι η μονη νομιμη βια σε αυτον τον τοπο νισαφι πια. Αγανακτησε ο κοσμος και θα τους ψηφισει απο αντιδραση και μονο.. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ??? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ?? ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?? ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ?? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝΩΝ.. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ... ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ... ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ?? ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕ ΚΥΡ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΗ Ν. ΑΦΡΙΚΗ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ.. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ.. ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΙΩΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.. ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΛΟΙ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??? Π@Π@ΡΙΑ.. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ. ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.. ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Φασισμός είναι μικροαστικός σοσιαλισμός δηλαδή τέκνο του Πασοκ και ξαδερφάκι της αριστεράς που απλά γέρνει ανάποδα. Απόλυτα ξένος με την Ελληνική παράδοση Καμιά διαφορά των "ιδεολογιών" στην ουσία, μας εξαπατούν άγρια. Ενεργοποιηθείτε ανεξάρτητα και σε μη κομματικές ομάδες να διώξουμε το ψευτορωμαίικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]