Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αξιόπιστος στους Ευρωπαίους τοκογλύφους… αναξιόπιστος και ψεύτης στους Έλληνες!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Τις τελευταίες ημέρες το κυρίαρχο σύνθημα του κ. Σαμαρά είναι ότι η προσπάθεια του έγκειται στην αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας στο εξωτερικό. κ. Σαμαρά για ποια αξιοπιστία μιλάτε από ποιους και για ποιους;

Ας ξεκινήσουμε από την δική σας έναντι του κόσμου που σας ψήφισε μια και είναι της πάσης γνωστό ότι η μεταβολή των απόψεων και των υποσχέσεων σας δεν συνιστούν πλέον μία κλασική “κωλοτούμπα” αλλά μία ολόκληρη χορευτική “πιρουέτα” 360μοιρών. Δεν νομίζω να υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά η περίπτωση σας δηλ. ως αρχηγός κόμματος να διαγράφετε βουλευτές σας, πρώτα διότι εψήφισαν το μνημόνιο και μετά από λίγο καιρό διότι δεν το ψήφισαν!

Για ποια αξιοπιστία μιλάτε όταν καταγγέλλατε τα προτεινόμενα απεχθή μέτρα μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση και κόκκινες γραμμές και τώρα τα ψηφίζετε επαναφέροντας των εκβιασμό των προγενέστερων σας δηλ. Ευρώ ή δραχμή.

Στην συνείδηση και στην λογική λοιπόν όλων μας η αξιοπιστία σας βαθμολογείτε με μηδέν και βέβαια αυτό σας καθιστά ανυπόληπτο και συγκυριακό ηγετίσκο που μελλοντικά η ιστορία θα αναφέρει με τα μελανότερα χρώματα.(μαζί με τον παλαιό συμμαθητή σας κ. Γ. Παπανδρέου.)

Πάμε τώρα στους Ευρωπαίους εταίρους στους οποίους τάχα οφείλουμε να φανούμε αξιόπιστοι.
Μα προς θεού για ποιους μιλάμε; Για τους Γερμαναράδες που σφαγίασαν δύο φορές τους Ευρωπαϊκούς λαούς και ιδιαίτερα την Ελλάδα την οποία κατέκλεψαν και ποτέ δεν μας έδωσαν (όπως σε άλλες χώρες) τις δεδικασμένες πολεμικές αποζημιώσεις; Μιλάμε για αυτούς που μίζαραν τα τελευταία χρόνια τους εγχώριους πολιτικούς απατεώνες του σιναφιού σας για να μας πουλήσουν υποβρύχια που γέρνουν, τρένα που δεν χωρούν στις ράγες ενώ μας δάνειζαν τοκογλυφικά υποχρεώνοντας μας να αγοράζουμε τα όπλα τους;

Να φανούμε αξιόπιστοι σε αυτούς που γνώριζαν πως ο Σημίτης και η παρέα του τους έδωσαν χαλκευμένα οικονομικά στοιχεία και όμως μας έβαλαν στην λυκοφωλιά της Ο.Ν.Ε;

κ. Πρωθυπουργέ όλοι έχουμε καταλάβει ότι η “αξιοπιστία” που υποσχεθήκατε στους Ευρωπαίους συναδέλφους σας και υπαλλήλους των τραπεζιτών είναι αδόκιμη ακόμη και σαν λέξη και θα πρέπει να πάψετε να την χρησιμοποιείτε αφού για εμάς σημαίνει, υποτέλεια, εξαθλίωση και εργασιακό μεσαίωνα!

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Σιγά και μην τον νοιάζει....τώρα έγινε πρωθυπουργός έστω και ως τρίο Στούτζες συνεχώς ψευδόμενος και προσπαθώντας σε συνεχή αποπροσανατολισμό του Λαού που ετοιμάζεται να ξεκληρίσει ολοσχερώς.
    Δυστυχώς και αυτός απεδείχθη, δωσίλογος Εθνοπροδότης και σφουγκοκωλάριος των Ούννων και συναφών κτηνών....μαζί με τα λοιπά προσκυνημένα ανθρωπάρια που το παίζουν υπουργοί και βουλευτές....
    Δυστυχώς Έλλάδα μας τα τελευταία 30 χρόνια έχει πολλούς αναλόγου ήθους και πατριωτισμού....
    Αν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί ΤΩΡΑ,
    καληνύχτα Ελλάδα........
    Ξυπνήστε Συνέλληνες και το δόγμα του σοκ που μας εφαρμόζουν ...θα εφαρμοσθεί σε όλους αυτούς τους εθνοπροδότες και τα αισχρά και πάντα μισελληνικά αφεντικά τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα, είναι αργά. Προχτές ίσως υπήρχε ελπίδα.

      Διαγραφή
    2. το αύριο δεν χάνεται ποτέ από τα χτες.
      θα ¨τιμωρηθεί¨ όταν δεν θα του επιτρέψουν οι Αμερικάνοι ( αχ Φέρη Φέρη με τα αθάνατά σου,ετούτος σε ξεπέρασε στο άθλημα )να εισέλθει στην επόμενη Βουλή.μπορεί να τον στείλουν να διαφημίζει πίτσες σαν τον Γκορμπατσώφ , οι πανεπιστημιακές διαλέξεις των 15 δολαρίων είναι κατειλημμένες από τον συνάδελφο Τζέφρυ.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]