Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεπουλάνε τα πάντα...!


Ολοκληρώνουν το ξεπούλημα της χώρας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν θα υπάρχει ελάχιστο ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου σε ΔΕΚΟ!

Η απόφαση ήρθε μετά από υπογραφή του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων.

Η πράξη αφορά ειδικότερα τις εξής επιχειρήσεις: ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η εποπτεία της διαδικασίας αποκρατικοποιήσεων θα διασφαλιστεί από πλευράς Δημοσίου από τη λειτουργία Ρυθμιστικών Ανεξάρτητων Αρχων, που θα εγγυώνται ταυτόχρονα το δημόσιο συμφέρον ως προς τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Ενέργεια, νερά, λιμάνια, λοιπόν, δεν θα έχουν πλέον κανένα κρατικό έλεγχο.
ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, καθώς και τους Οργανισμούς Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας θα αποκρατικοποιούνται έως και κατά 100%, δηλαδή το κράτος δεν θα έχει συμμετοχή ούτε 1 ευρώ!

Αυτό με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε η κυβέρνηση.
Γιατί δεν το πήγαν στη Βουλή;
Για τον πλούτο της χώρας μιλάμε!
Για την περιουσία των Ελλήνων πολιτών μιλάμε!
Γι αυτά που ανήκουν στα παιδιά μας μιλάμε!
Γι αυτά που δεν δικαιούνται να αγγίξουν μιλάμε!
Ακούει κανείς;...


Οι καρποί των κυβερνητικών αποφάσεων και των μέτρων που έχουν πάρει...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]