Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Έλληνες πεθαίνουν αλλά όλα καλά

Της Μιχαλούς

"Ολα καλά, κοντεύουμε να βρούμε την έξοδο του τούνελ" γράφει το εβδομαδιαίο δελτίο της Alpha Bank!!! Μα τι λένε; Η χώρα βρίσκεται σε ραγδαία κατάρρευση, όχι μόνον οικονομική, αλλά και κοινωνική και ψυχολογική. Οι πολίτες αυτοκτονούν επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τις τράπεζες ή τις υποχρεώσεις τους γενικά... Λουκέτα, ανεργία σε ημερήσια διάταξη, άστεγοι, ουρές στα συσσίτια, επιστήμονες να μεταναστεύουν, ένα ολάκερος Λαός είναι, χωρίς χαμόγελο και ελπίδα αλλά με το φόβο …

Η ανεργία ανεβαίνει χωρίς φρένα και καλπάζει συνεχώς. Μάλιστα όπως κατέγραψε η Ελληνική Στατιστική Αρχή το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας έφτασε τον Ιούνιο το 24,4%, από 23,5% τον Μάιο 2012 και 17,2% τον Ιούνιο πέρυσι.

Οι άνεργοι πλέον έχουν φτάσει τους 1.216.410, καθώς μέσα σε έναν χρόνο περίπου 1.000 πολίτες έχαναν κάθε ημέρα την εργασία τους.

Την ίδια ώρα η Τρόικα με την τελευταία της επιστολή ζητά την κατάργηση του πενθημέρου, εργασία-λάστιχο έως και 13 ώρες την ημέρα, υποτυπώδη έως ανύπαρκτη ασφάλιση, μισθούς πείνας -για να περιοριστούμε μόνον σε λίγα- ζητάει δηλαδή ό,τι θα ζητούσε μια Συμμορία Μελανοχιτώνων του Μεσοπολέμου.

Η χώρα αιμορραγεί… Και όμως η Alpha Bank τα βλέπει όλα οκ!!! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας είπε ότι "Οι τράπεζες δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα δανεικά στο κράτος γιατί θα κινδυνεύσουν"!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Ολα καλά, κοντεύουμε να βρούμε την έξοδο του τούνελ" μιλάνε για τον εαυτό τους. Στο λέω μήπως περίμενες να ακούσεις την πρόταση ολόκληρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μισώ τους αδιάφορους, Antonio Gramsi
    http://justiceforgreece.wordpress.com/2012/09/06/%ce%bc%ce%b9%cf%83%cf%8e-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι λοιπον ο κοπος των ανθρωπων με την βοηθεια μας (πολιτικοι, σώματα ασφαλειας) πηγε στα χερια των ληστρικων τραπεζων, δηλ. των Ροτσιλντ;
    Πρέπει να σταματησουμε να τους υπηρετουμε, δηλ. να πάψουμε να εργαζομαστε στις δουλειες τους. Να ενωθουμε να φτιαξουμε δικες μας κοινοτητες που θα ζουμε παραγοντας μονο οσα ειναι απαραιτητα να ζουμε. Μόνο ετσι θα αναπνευσουμε και εκεινους θα τους πεθανουμε μεσα στα τουβλα απο χρυσαφι που εχουν μαζεψει, αλλα τα οποια δεν θα τους δωσουν τροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]