Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καμίνης: Ετοιμάζονται κέντρα λαθρομεταναστών μέσα στην Αθήνα


Άφωνοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν τον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη να αναγγέλει την μετατροπή των στρατοπέδων της Αθήνας σε κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών!

Σε απευθείας σύνδεση με την Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμίνης είπε ότι "πρέπει να δημιουργηθούν σε όλη τη χώρα κέντρα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας των μεταναστών που μπαίνουν παράνομα".

Αρχικά, ο δήμαρχος της Αθήνας έκανε λόγο για ένα στρατόπεδο, αλλά στην πορεία της συζήτησης άρχισε να μιλά για... περισσότερα από ένα, γενικώς και αορίστως!

"Εάν δεν γίνει αυτό, εάν αντιδράσουν οι τοπικές κοινωνίες, το πρόβλημα της Αθήνας δεν θα λυθεί, κι αν δεν λυθεί της Αθήνας, δεν λυθεί το πρόβλημα της χώρας", ανέφερε.

Δηλαδή, κατά τον κ. Καμίνη το πρόβλημα της χώρας θα λυθεί με το να στοιβάζει σε αστυνομικούς και στρατιωτικούς χώρους (!) τους λαθρομετανάστες, να τους ταΐζουμε, να τους ποτίζουμε και να ζούμε με τον τρόμο των ασθενειών που πολλοί κουβαλούν λόγω συνθηκών διαβίωσης, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν περίθαλψη και χιλιάδες άλλα ελληνόπουλα είναι ανεμβολίαστα. Συγχαρητήρια...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]