Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι υπηρεσίες Βρούτση στο λόμπι της χρεοκοπίας


Σοβαρά ερωτήματα -τις κρίσιμες αυτές ώρες- εγείρονται για τη στάση του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση.
Πιο πρόθυμος από τους άλλους πρόθυμους, αντί της προστασίας αυτών που εκ της θέσεως του οφείλει να προστατεύει και να νοιάζεται, έχει μεταβάλει τις αρμοδιότητες του σε κρεατομηχανή.

Είναι έτοιμος να κόψει εισοδήματα από παντού. Από μισθούς, συντάξεις, προνοιακά επιδόματα, παροχές ανεργίας κ.λ.π, προκειμένου να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των 11,5 δισ. ευρώ, για τα οποία δεσμεύτηκαν χωρίς καμία λαϊκή εντολή οι ηγέτες της ΝΔ (Α. Σαμαράς), του ΠΑΣΟΚ (Β. Βενιζέλος) και της ΔΗΜΑΡ (Φ. Κουβέλης).

Μέχρι στιγμής ο υπουργός Εργασίας «προσφέρει» περί τα 7 δισ. ευρώ σε μια ύστατη προσπάθεια το "λόμπι της χρεοκοπίας" να επικρατήσει, τηρώντας απαρέγκλιτη την κυβερνητική γραμμή που επιδιώκει την κατάρρευση της οικονομίας και την απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]