Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "μουσουλμανική αδελφότητα" είναι προϊόν των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών


Ο Δρ John Coleman*, πρώην Βρετανός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ... αναφέρει στην έκθεσή του για την ισλαμική επανάσταση του Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από «τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών της Μέσης Ανατολής» ... και ότι η αποστολή τους ήταν να "κρατήσουν τη Μέση Ανατολή προς τα πίσω, έτσι ώστε οι φυσικοί της πόροι, το πετρέλαιο, να μπορούσε να συνεχίσει να λεηλατείται..."

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι μια δημιουργία του Λονδίνου, πλαστή ως η σημαιοφόρος μιας αρχαίας, αντι-θρησκευτικής (ειδωλολατρικής) αίρεσης που μαστίζει το Ισλάμ από την ίδρυση της ισλαμικής κοινότητας (Ούμα) από τον Προφήτη Μωάμεθ στον έβδομο αιώνα. Εκπροσωπώντας τον οργανωμένο ισλαμικό φονταμενταλισμό, η οργάνωση με την ονομασία Μουσουλμανική Αδελφότητα (Ikhwan al-Muslimum στα αραβικά) ιδρύθηκε επίσημα στην Αίγυπτο, το 1929, από τον Βρετανό πράκτορα Χασάν αλ-Μπάνα, ένας Σούφι μυστικιστή. Σήμερα, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η ομπρέλα κάτω από την οποία ένα πλήθος από φανατικούς Σούφι, σουνίτες και φανατικές σιιτικές αδελφότητες και εταιρίες ακμάζουν. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα εργαλείο των Βρετανών παγκοσμιοποιητών των οποίων ο κύριος στόχος είναι η ανατροπή της υπάρχουσας παγκόσμιας τάξης και η δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Χωρίς τους Βρετανούς, το «ριζοσπαστικό Ισλάμ θα παρέμενε ένα νόθο, κατασταλτικό μειονοτικό κίνημα όπως ήταν ανέκαθεν, και η Μέση Ανατολή θα είχε παραμείνει σταθερή και ευημερούσα."

Οι πραγματικοί Αδελφοί Μουσουλμάνοι είναι ... οι μυστικοπαθείς τραπεζίτες και χρηματιστές που στέκονται πίσω από την κουρτίνα, τα μέλη των παλαιών Αραβικών, Τουρκικών, ή Περσικών οικογενειών των οποίων η γενεαλογία τους τοποθετείται στην ολιγαρχική ελίτ, με ήπιες επιχειρηματικές σχέσεις καθώς και σχέσεις μυστικών υπηρεσιών με την μαύρη Ευρωπαϊκή αριστοκρατία και, κυρίως, με τη βρετανική ολιγαρχία.


Κατασκευάζοντας ένα ψεύτικο πόλεμο μεταξύ του ισλαμικού φονταμενταλισμού και της Δύσης, οι παγκοσμιοποιητές είναι σε θέση να επιτεθούν στον πραγματικό εχθρό τους, την ανθρωπότητα. Κινώντας τα νήματα, θα διασφαλίσουν ότι τόσο τα δυτικά όσο και τα μουσουλμανικά κράτη θα είναι υποβαθμισμένα και τελικά εντελώς υποταγμένα στην απεχθή διακυβέρνησή τους.

Οι παγκοσμιοποιητές εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιούν τους πολέμους για να ανατρέψουν, να διαφθείρουν και να καταστρέψουν το δυτικό πολιτισμό.

Σχεδιάζουν ένα νέο σύστημα φεουδαρχίας που θα εξαθλιώσουν τις μεσαίες τάξεις, θα μειώσουν τον πληθυσμό και θα υποδουλώσουν τις μάζες, αφήνοντας μόνο τους πλούσιους να υπηρετούνται από μια τεχνοκρατία. Όλος ο κόσμος θα μοιάζει με μια καταπιεστική τριτοκοσμική χώρα που θα διοικείται από το ΔΝΤ, τον ΟΗΕ και τη Παγκόσμια Τράπεζα.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν έδρα το Λονδίνο και επίκεντρο την, υπό κυριαρχία των Rothschild, Τράπεζα της Αγγλίας, την MI-6 και την μυστικοπαθή εταιρία της Στρογγυλής Τράπεζας, η οποία γέννησε το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων (Royal Institute of International Affairs).

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες "εργάζονται" από τις βάσεις στην Κύπρο

Ομάδα αξιωματικών των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών ΜΙ6 εργάζεται από τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο για τον εντοπισμό ισλαμιστών εξτρεμιστών οι οποίοι δρουν στο συριακό εμφύλιο πόλεμο.

Οπως γράφει στη χθεσινή της έκδοση η εφημερίδα «Mail on Sunday» ενώ ο πόλεμος στη Συρία είναι μεταξύ του στρατού του καθεστώτος Ασαντ και του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» δυτικές κυβερνήσεις ανησυχούν ότι εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις προσπαθούν να τον αξιοποιήσουν προς δικό τους όφελος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μεγάλος αριθμός εξτρεμιστών, μερικοί από τους οποίους προσηλυτίστηκαν πρόσφατα στον Ισλαμισμό, παρεμποδίζονται να ταξιδέψουν στη Μέση Ανατολή με βάση την αντιτρομοκρατική νομοθεσία.

Πηγή των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε στην εφημερίδα ότι μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων από τη Βρετανία ταξιδεύει στη Συρία αλλά είναι δύσκολη η παρακολούθησή τους επειδή αποκρύβουν τον τελικό τους προορισμό ταξιδεύοντας πρώτα στη Γαλλία και στη συνέχεια στην Τουρκία και την Ιορδανία.

Ανησυχούμε, ανέφερε, αν όταν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ζήσουν ειρηνικά ή με την πείρα που θα αποκτήσουν στην κατασκευή βομβών και στη χρήση όπλων θα σχεδιάζουν τρομοκρατικές πράξεις. Γι΄ αυτό είναι αναγκαία η παρακολούθησή τους.

Υπολογίζεται ότι 100 περίπου ισλαμιστές βρετανικής υπηκοότητας ανάμεσά τους και ένας γιατρός δρουν στη Συρία.

Το χθεσινό δημοσίευμα ακολουθεί το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times στο οποίο αναφερόταν ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας χρησιμοποιούν τις Βάσεις στο Ακρωτήρι για να βοηθούν τους Σύριους αντικαθεστωτικούς.

Το κυπριακό ΥΠΕΞ, όπως είναι γνωστό, έχει προβεί σε διαβήματα και έχει ζητήσει εξηγήσεις για τη δράση των βρετανικών βάσεων, και ιδιαίτερα εκείνη τη δράση που δεν προβλέπεται από τις Συνθήκες Εγκαθίδρυσης. Η Υπουργός Εξωτερικών, κα Ερατώ Μαρκουλλή, σε συνέντευξή της χθες στη «Χαραυγή» αφού υπενθυμίζει ότι έχουν γίνει διαβήματα και λήφθηκαν απαντήσεις τόσο από το Φόρεϊν Οφις όσο και από το βρετανικό υπουργείο Αμυνας σημειώνει ότι «στο παρόν στάδιο αξιολογούμε το περιεχόμενο των απαντήσεων και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα στα οποία θα προβούμε».

Πληροφορίες από Κόκκινο Ουρανό και Εμπροσθοφύλακα


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Πάντα και διαχρονικά έτσι "δουλευουν" αυτοί.
  Πάντα πιστοί στο δόγμα "διαίρει και βασίλευε"
  και πάντα υποσκάπτοντες παν τι αντίθετο στα συμφέροντά τους.
  Όσο αφορά την Κύπρο μας και διατηρούνται ακόμη οι βάσεις των βρωμοβρετανών παγκόσμιων αλητών, σε ...ένα ανεξάρτητο κράτος που ανήκει στην ΕΕ και ΟΝΕ, τι περιμένετε ???
  Θέλει και εκεί Πατριώτες να ξεβρωμίσουν τον τόπο τους....
  Ένας εμφανίστηκε ο μακαρίτης ο Τ.Παπαδόπουλος και ...πέθανε.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]