Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ας όψονται



Η λεγόμενη μεταπολιτευτική περίοδος, όπως ονομάστηκε από τους δημοκράτες ψευτοαντιστασιακούς του αμπέχονου, σηματοδότησε την έναρξή της με μία Εθνική καταστροφή. Την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, την κατοχή της νήσου από αυτούς και την έναρξη της αμφισβητήσεως της Εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο.

Τα κορυφαία αυτά θέματα Εθνικής αξιοπρέπειας οι επί 38 έτη «δημοκρατικές» κυβερνήσεις της Ελλάδος, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να επιλύσουν, αλλά τα κατέστησαν έτι περαιτέρω δυσχερέστερα και αδύνατα αντιστροφής, με τις συνεχείς υποχωρήσεις και τα φοβικά σύνδρομα.

Κατά την κοινή αντίληψη η λεγομένη μεταπολιτευτική περίοδος τελείωσε ή τελειώνει κάπου εδώ, με την κατοχή της Ελλάδος από την τρόϊκα, μιάς Ελλάδας απελπισμένης, φτωχημένης, χωρίς μέλλον, με κατοίκους ταπεινωμένους και αλλόφρονες. Είναι το έργο των «καταλληλότερων», των βαλτών, των ανάλγητων, των ολετήρων. Κατέστρεψαν (εν γνώσει τους) την ιστορία, την γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα, τον κοινωνικό ιστό των Ελλήνων, επιτέθηκαν στην θρησκεία, δίχασαν, εξέθρεψαν τον λαϊκισμό, έκλεψαν το μέλλον και τον πλούτο.  Απελπισία! 

Και αυτή είναι μόνο η εισαγωγή εις την νέα πραγματικότητα.

Ακολουθεί ο Αρμαγεδδών για όσους γνωρίζουν ιστορία. Η μεταπολίτευση άρχισε με μία Εθνική καταστροφή και τελειώνει με μία άλλη. Την καταστροφή της Ελλάδος μας.

Ας όψονται…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καίριο, περιεκτικό και ευσύνοπτο! Παρομοίου περιεχομένου επιστολές γέμιζαν τον κάλαθο αχρήστων των εφημερίδων τη δεκαετία το ΄80. Μέσα σ΄ αυτές υπήρχαν μερικές του γράφοντος. Η Ελλάδα μάτωσε την Κύπρο, τώρα ματώνει και η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ένα μικρό, αλλά απαραίτητο συμπλήρωμα, το οποίο ουδείς αναφέρει. Όταν νοικιάστηκε η Κύπρος από τους Βρετανούς προς εξόφληση των δανείων της Οθωμανικής Αυτοκρατορία προς την Αγγλία, στο British Parliament η τότε αντιπολίτευση κατήγγειλε αυτή την "ενοικίαση" λέγοντας ότι αποτελεί πρωτοφανές ιστορικό γεγονός η ενοικίαση γης μαζί με τους ανθρώπους της.

    Δυστυχώς δεν συγκράτησα την πηγή. Πάντως, οι φυλάσσοντες τα Βρετανικά Αρχεία του Parliament καλώς το έχουν υπόψη και αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο τα Μνημόνια συντάχθηκαν με ισχύον το Βρετανικό Δίκαιο. Διότι είναι το μοναδικό στον κόσμο που επιτρέπει ενοικίαση ανθρώπων και γης.

    Τότε οι Οθωμανοί νοίκιασαν ένα νησί στο οποίο ζούσαν 8 με 10.000 Τούρκοι και περί τις 200.000 Έλληνες. Σήμερα οι Έλληνες εκχωρούν τη Δημόσια Περιουσία, χτυπούν αλύπητα εργαζόμενους και συνταξιούχους, χωράφια και σπίτια θα αρχίσουν να πουλιούνται προς εξόφληση της εφορίας και πολλά ακόμη μέχρι την πλήρη "ενοικίαση" της πατρίδας από τους εταίρους (εταίρε εφ΄ ω πάρει). Και όλα αυτά από Έλληνες! Ψηφίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν διαπράξεις ένα εθνικό έγκλημα, τα επόμενα γίνονται ευκολότερα. Mόνος ένας καταλύτης μας σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]