Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από σήμερα το κινεζικό αεροπλανοφόρο "Waishanhu-878" στις ακτές της Συρίας… σε θέση μάχης!


Η Κίνα είναι στη Μεσόγειο για να προστατεύσει τη Συρία με τρία (3) πολεμικά πλοία!
Μια απάντηση στις απειλές των ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκίας, της ψυχοπαθούς Hillary Clinton!
Πρώτοι γράψαμε για την είσοδο των κινέζων στη Μεσόγειο.

Σήμερα το τεράστιο αεροπλανοφόρο "Waishanhu-878", με 11.000 τόνους πολεμικό εξοπλισμό και τα πολεμικά πλοία "Quingb-133" και "Noauio-83" με 4.000 τόνους πολεμικό εξοπλισμό το καθένα, βρίσκονται στις ακτές της Συρίας!

Εκεί βρίσκεται και ο ρωσικός στόλος με 11 πολεμικά πλοία και το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Kutznezof".

Ρώσοι και Κινέζοι αναμένουν το στόλο του Ιράν και θα ξεκινήσει μια τεράστια κοινή πολεμική άσκηση Ρωσίας, Κίνας, Ιράν και Συρίας με την εμπλοκή 90.000 στρατιωτών. Με αντικείμενο-σενάριο της άσκησης την αντιμετώπιση μια επίθεσης από ΗΠΑ και Ισραήλ!

Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν λάβει το μήνυμα;


Σχόλιο ιστολογίου: Η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει εξακριβωθεί, παρ' όλα αυτά ένα ιστολόγιο που λειτουργεί σε βάθος χρόνου, έκανε την ανάρτησή της. Η αναδημοσίευση γίνεται προκειμένου να μπορέσουμε κάποιοι να κατανοήσουμε πως η αλήθεια δεν βρίσκεται ποτέ στην υπερβολή ούτε στην επιθυμία. Βέβαια, δεν θεωρούμε και απίθανο το συγκεκριμένο ιστολόγιο να έχει άκρως αποκλειστικές πληροφορίες, αφού στο παρελθόν έχει αποδείξει πως έχει μεγάλες "άκρες" σε θέματα ασφάλειας και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την Μέση Ανατολή. Εμείς, διατηρώντας τις επιφυλάξεις μας, δημοσιεύουμε την "είδηση" ευελπιστώντας πως δεν είναι απολύτως ακριβής, αλλά και ελπίζοντας πως δεν θα υπάρξει από κανένα εμπλεκόμενο μέρος καμία προσπάθεια για να γίνει η Ανατολική Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή πεδίο μάχης...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. μηπως θα επρεπε να εισαι προσεκτικος στις αναρτησεις σου,δεν εχει υπαρξει αλλου αυτη η ειδηση !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφέ, το δίνω όπως το ανέβασε η "πηγή" κι έχω πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους συμπληρώνω με σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα ειναι οτι αν ξεκινηση η εμπλοκη ,οχι ανατολικη Μεσογειος, τιποτα δεν θα μεινη ορθιο. Ο Θεος να βαλη το χερι του,αλλο τιποτα δεν μας σωζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]