Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βενιζέλος προς Χρυσοχοΐδη: "Σήκω φύγε από το ΠΑΣΟΚ"

Δραματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ… μετά το σοβαρότατο επεισόδιο που έγινε κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ιδιαίτερα έντονο ύφος απέπεμψε από τη κοινοβουλευτική ομάδα τον πρώην υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προφανώς επειδή καταψήφισε το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Παιδεία!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχεδόν κραυγάζοντας είπε στον πρώην υπουργό ότι δεν έχει καμιά δουλειά στην κοινοβουλευτική ομάδα αφού εδώ και καιρό υπονομεύει συστηματικά το ΠΑΣΟΚ και τον ίδιο μαζί και με άλλα στελέχη.

«Σήκω και φύγε» του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας ότι "σας ξέρω όλους όσους είστε υπονομευτές". Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και από τις δύο πλευρές με έντονο ύφος και κραυγές. Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό ο Χρυσοχοΐδης του απάντησε ότι δεν πάει πουθενά και ότι δεν μπορεί να τον διαγράψει. «Θα το μετανιώσεις» φώναζε στον Ευ. Βενιζέλο ο πρώην υπουργός αφού με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποχώρησε από την αίθουσα.

Είναι άγνωστο αν θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ που να θέτει τον πρώην υπουργό εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας.

Στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι μετά από μια τέτοια εκδίωξη είναι αδύνατον να επιστρέψει πίσω ο Χρυσοχοΐδης.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΡΙΜΟΝΙΕΣ... ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ... ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ... ΤΩΡΑ... ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΝΤΟΡΑ... ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζης οτι ειπες κατι ;

      Το θεμα ειναι ποτε εσυ θα ξυπνησης .

      Διαγραφή
    2. To θεμα ειναι πως υπαρχουν ακομα ΕΛΛΗΝΕΣ που ψηφιζουν πασοκ κ νδ;
      καλα δε ντρεπεστε λιγο ΡΕ; παιδια δεν εχετε; και αν δεν σας αξιωσε ο Θεος να σας δωσει παιδια, τα παιδια των υπολοιπων τι σας φταινε; παλιολαμογια! ΟΛΟΙ ΣΑΣ φταιτε για το μελλον της γενιας μου!
      ακου να αποδειξει ο χοντρος οτι ειναι αρχηγος...
      απεδειξε εσυ πρωτα οτι εχεις εστω κ λιγο λογικη, λιγο μυαλο! κολλημενοι! αρρωστοι! ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  2. ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ .....ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]