Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη Πακιστανός για δημόσιο... αυνανισμό!

Δεν έπαιζε τον ρόλο του κομπάρσου στο Αλ Τσαντίρι του Λάκη, τον "κολιό" του έπαιζε! Μήπως θα έπρεπε να πάει στον πρόεδρο των Πακιστανών να του βρει κάποια ανάλογη δουλειά; Μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο...

Σοκ και δέος χθες, απόγευμα Δευτέρας 20 Αυγούστου, γύρω στις 6:30, ένοιωσαν οι λουόμενοι και όσοι κατέβαιναν εκείνη την ώρα για μπάνιο στο Κιβέρι Αργολίδας. Στην αρχή της παραλίας, ακριβώς απέναντι από το «Μαϊστράλι», ένας Πακιστανός γύρω στα 30, εν μέσω των λουομένων… αυτοϊκανοποιείτο δημοσίως!

Την υπαίθρια πρόκληση έσπευσαν να διακόψουν δυο περαστικοί, αρπάζοντας από το σβέρκο τον αυνάνα και καλώντας την Αστυνομία.
Το περιπολικό ήταν επιτόπου σε 5 λεπτά και τον μάζεψε (για να συνεχίσει(;) το… έργο του σε πιο… κλειστούς χώρους…)

Όπως μάθαμε, ο ένας από τους δυο που έσπευσαν να επιβάλουν την… ευταξία στο τουριστικό θέρετρο του Άργους, ήταν ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με την Χρυσή Αυγή!

Όσο για τον δημοσίως αυνανιζόμενο σήμερα το πρωί θα οδεύσει προς το Αυτόφωρο…


Σχόλιο ιστολογίου: Μήπως θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος η Πακιστανική Αστυνομία, που κυκλοφορεί και συλλαμβάνει ελεύθερα, καπελώνοντας το Ελληνικό Σύνταγμα και τις αρμοδιότητες της κυβέρνησης Σαμαρά; Τέλος, την αυνανιζόμενη κυβέρνηση ελληνοφώνων κομπάρσων, ποιός θα την συλλάβει; Μήπως ο -επίσης- αυνανιζόμενος λαός;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ε, μα βρέθηκε ο άνθρωπος σε μια χώρα όπου όλοι το ίδιο κάνουν δημοσίως από πρωθυπουργό έως τον απλό πολίτη!( Μην κοιτάτε που εμείς λόγω συνήθειας δεν το βλέπουμε.) Ε, σου λέει, για να το κάνουν όλοι, επιτρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]