Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καμίνης βάζει φωτιά στο καμίνι


"Η γνώση του έλληνα έρχεται ύστερα". Έτσι λέει μια τούρκικη παροιμία κύριε Καμίνη.
Κύριε Καμίνη, όπως έχουν δείξει τα πράγματα στην Ελλάδα, ανεξάρτητα πολιτικών προσανατολισμών, έχουμε αποτύχει ως σκεφτόμενα όντα.

Λόγω λοιπόν της έλλειψης σωστής σκέψης και τις αδυναμίας μας ως κοινωνία να αντιληφθούμε τον πραγματικό κόσμο, ας ακούσουμε την γνώμη των Τούρκων για εμάς, πάντα με καλή διάθεση και ίσως καταφέρουμε να αναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας και τις πνευματικές μας δυνατότητας.
Στην Ελλάδα η αριστερά μεταλλάχτηκε στο κόμμα της ουτοπίας.

Κύριε Καμίνη, είστε και εσείς ενεργό μέλος αυτού του κόμματος της ουτοπίας, αφού αδυνατείτε να κατανοήσετε ότι δεν είναι προς το συμφέρον της ελληνικής κοινωνίας η ύπαρξη τόσων πολλών μεταναστών.

Δεν τρελάθηκαν οι Έλληνες, για να γίνουν όλοι μαζί ακροδεξιοί.
Και δεν είναι ακροδεξιός όποιος έχει αντίθετη γνώμη από εσάς.

Η ύπαρξη της Δημοκρατίας, απαιτεί την ύπαρξη Κράτους. Κράτους με σύνορα. Εξάλλου και η ίδια η λέξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει μέσα της την λέξη Κράτος.

Εσείς κύριε Καμίνη, αυτό που ονειρεύεστε είναι να μπει φωτιά στο καμίνι που λέγεται Αθήνα, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, είναι θέμα χρόνου να αρπάξει φωτιά η Αθήνα.

Ένας δήμαρχος της πόλης που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει βλέποντας την πόλη που φιλοξενεί τον Παρθενώνα σε αυτά τα χάλια.

Κύριε Καμίνη, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να σκεφτούμε, αφού οι μέχρι τώρα σκέψεις μας, έχουν εξευτελίσει την λογική και το μέτρο.
Ας αρκεστούμε λοιπόν σε αυτό που γνωρίζουν οι Τούρκοι για εμάς: «Η γνώση του έλληνα έρχεται ύστερα».

Είναι πρέπον να σεβόμαστε την γνώμη των Τούρκων για εμάς, αφού όπως έχει δείξει το παρελθόν, ξέρουν πόσο ανίκανοι είμαστε, γι αυτό και σπρώχνουν προς την Ελλάδα όλους αυτούς τους μετανάστες που εσείς δήμαρχε υποστηρίζεται.

Δεν σας κάνει εντύπωση, γιατί αλήθεια ενώ οι Κούρδοι που βρίσκονται σε πραγματικό πόλεμο τριάντα χρόνια τώρα, είναι λιγότεροι από τους πακιστανούς ή τους άλλους μουσουλμάνους στην Ελλάδα;

Δεν έχει συμφέρον η Τουρκία από την ύπαρξη πολλών Κούρδων στην Ελλάδα, γι αυτό και δεν τους προωθεί.

Στην διπλωματία υπάρχει ο ρόλος του χρήσιμου ηλίθιου. Αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει η Ελλάδα στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Νέαρχος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]