Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Συριακός στρατός συνέλαβε τούρκο στρατηγό στο Χαλέπι


“Η τουρκική πόλη Άδανα έχει μεταβληθεί σε μυστική βάση κατά του Άσαντ”!

Ο στρατός της Συρίας ανακοίνωσε ότι έχει συλληφθεί πρόσφατα ο Τούρκος στρατηγός, που διοικούσε τους τρομοκράτες που προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του Χαλεπίου.
Σύμφωνα με ενημερωμένη πηγή στη Συρία, ο Τούρκος στρατηγός συνελήφθη κατά τη διάρκεια συγκρούσεων του συριακού στρατού με τους τρομοκράτες στο Χαλέπι.

Η Τουρκία μαζί με τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν…αναλάβει την υποστήριξη των τρομοκρατών και των μισθοφορικών ομάδων στη Συρία και θέλουν να εμφανίσουν ακόμη και στον ΟΗΕ ότι ο πρόεδρος Άσσαντ δεν έχει δυνατότητες για ειρηνευτική πρωτοβουλία.

Ο βρώμικος ρόλος της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία, εντοπίστηκαν στο κύριο θέατρο του πολέμου ανταρτών – καθεστωτικών στο Χαλέπι και βρίσκονται στα χέρια των δυνάμεων του Άσαντ σύμφωνα με τη Δαμασκό. Αν η πληροφορία που μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων επαληθευτεί, αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές διπλωματικές τριβές της συριακής κυβέρνησης με το Ριάντ και κυρίως την Άγκυρα.

Σύμφωνα εξάλλου με το Reuters, η τουρκική πόλη Άδανα έχει μεταβληθεί σε μυστική βάση «κάποιων χωρών» (που δεν κατονομάζονται) για το συντονισμό της στρατιωτικής βοήθειας προς τους αντικαθεστωτικούς του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που δέχεται σφυροκόπημα στο Χαλέπι από τα άρματα μάχης, τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα του Άσαντ.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 137 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Συρία τη Δευτέρα, με τις μάχες μεταξύ των αντικαθεστωτικών και των δυνάμεων του Άσαντ στο Χαλέπι να είναι σφοδρότατες.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]