Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποσχέθηκε τα πάντα και έκανε τα πάντα... αντίθετα


Επί δεκαετίες οι λυκάνθρωποι της δεξιάς έτρωγαν κόσμο και κοσμάκη, χόρταιναν, πλούτιζαν κι εξουσίαζαν, προστατεύοντας την πατρίδα από τους κομμουνιστές.


Ο κομμουνιστικός κίνδυνος ξέπλενε όλε τις αμαρτίες τους, βόλευε όλες τις ατιμίες τους και δικαιολογούσε όλα τα εγκλήματά τους. Με αποτέλεσμα να τον έχουν κάνει λάστιχο αυτό το κίνδυνο, που ούτε οι ίδιοι τον πίστευαν, και να φτάσουμε στην κορυφαία πατριωτική έγερση των συνταγματαρχών –από την κοιλιά κι από την κεφάλα τους ξεπήδησαν κι αυτοί, για να τσακίσουν τον κομμουνισμό, τρομάρα τους.

Έκτοτε αποδείχτηκε πολλές φορές ότι μια πολιτική αίσχους έχει πάντα ανάγκη από το αίσχος ενός κινδύνου. Πώς να περάσεις ας πούμε σήμερα τη φτώχεια, την εξαθλίωση, την περιφρόνηση της δημοκρατίας , την υπεροψία της αλλοδαπής τρόικας και τη δουλικότητα της εγχώριας, χωρίς να υπάρχει το Κακό που παραμονεύει και τη χώρα υπονομεύει;

Πάρε λοιπόν να 'χεις –το λόμπι της δραχμής...

Το ξεκίνησε ο Παπανδρέου, το τάισε ο Βενιζέλος, το χάιδεψε ο Κουβέλης και τώρα το αμολάει κατά πάνω μας ο Σαμαράς. Ο οποίος σώζει τη χώρα από το δικό τους θηρίο με τις δικές μας θυσίες.

Το λόμπι της δραχμής έχασε ένα αποφασιστικό γύρο, είπε μετά τη συνάντησή του με το Παπούλια ο απίστευτος. Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, είπε χτες ο ανεκδιήγητος.
Ποιες δεσμεύσεις εννοεί;
Την αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων
;
Την ενίσχυση των κοινωνικών επιδομάτων
;
Την προστασία των ειδικών μισθολογίων και ειδικά των μισθολογίων των ένστολων
;
Τη σκληρή, ή έστω τη μαλακή αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου;
Την ανατροπή της συνταγής που ισοπεδώνει τη χώρα, σύμφωνα με τις λεξούλες του;

Τι λέτε καλέ;
Τώρα πρέπει να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από όσα δεσμεύτηκε, γιατί ελλοχεύει το λόμπι, ο Τσίπρας, η δραχμή.

Υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μη βγει η χώρα από το ευρώ, είπε χτες ο αρχιστράτηγος της σωτηρίας μας.
Ποια πάντα βρε Πινόκιο, που φτάνει η μύτη σου μέχρι τις Βρυξέλλες;
Τι σχέση έχουν τα πάντα που υποσχέθηκες με τα πάντα που διαπράττεις
;
Και πότε υποψίασες όσους σε ψήφισαν για τα πάντα που τους –και μας- ετοιμάζεις;
Κι έχεις από πάνω το θράσος να δεσμεύεσαι –εσύ
!- ότι το πακέτο που μας έρχεται είναι το τελευταίο.







Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ο αρχηγος τις συμοριας του ολυμπου συνεχυζει την ληστια τον ελληνων ακαθετος αν δεν αντιδρασετε ελληνες η συμορια του ολυμπου θα τα ληστεψει ολα για αυτο ελληνες οπου βλεπετε ληστη ξυλο και ξυλο ο μπαμπανης και ο γιαγκουλας μαζι με τον γκορτσοτσιρημοκο θα συνεχησουν να μα ςληστευουν μεχρι τελευτεο οχι ευρο αλλα σοβρακο και αυτο θα το παρουν και στο τελος θα ζητουν να πληρωσουμε και τα προφυλακτυκα να μα ςγαμησουν κολο υπνο κοροιδα και εσεις συνταξιουχει αντε στην υγιασας που τον εμπιστευτικατε εγω οχι γιατι θημομουν το 93 ορε ορνια που με προδωσε μια φορα προδωτης παντα προδωτης θανε ορε συνταξιουχε ποσο κοντι μνημη εχεις αει τωρα ντε πως την γλυτονης αμδε την γλυτονης μεγιασου κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοια ευρωπολατρεία μη μας φανή και απίθανο να ακούσουμε σε λίγο και γιά το λόμπυ της Ελλάδας! se non e vero...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την δραχμή πάντως δεν ήμασταν και άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δραχμή ίσον μικρή εθνική ανεξαρτησία και όσο φθάνει η κάπα μας, αλλά δεν τους ενοχλεί μόνο η παλιά "δραχμή" αλλά και τα παριστώμενα σύμβολα και ότι αυτά πολιτισμικά συναπάγονται...γιαυτό την έχουν εκποδών κλπ κλπ, είναι πολύ σύνθετο το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δραχμη 3000 χρονια ιστορια καλα πηγε δεν ειναι μονο αυτο η συμορια του ολυμπου και νεοτατοι εντολοδοχοι για γυριστε πισω και κυταξτε τα συμβολα την ιστοριαμας τις επιστημες τα αστρα την ατομηκη ενεργια τα μαθηματηκα τα παντα πανω στον πλανητη γη ελληνικα και το μεγαλο εφευρημα την δημοκρατια ποσο τους ενοχλει αυτο να ξερατε και οχι τους λαους την αγαπανε πολυ την ελλαδα οσο τους ελητ των λαων ορε για παραδηγμα το μισοφεγγαρο στην τουρκηκη σημαια ξερετε τι ηταν πρωτα νομησμα του αρχαιου βυζαντιου της πολης του βυζα των μεγαρον και το κοβαν μεχρι το 900 μχ οι βυζαντηνοι αυτοκρατορες ειναι να μην μας ζηλευουν ορε εδω δεν υπαρχουν ελληνες στο κοινοβουλιο ειναι περισσοτεροι οι προδωτες και τα αφηρματα νενεκοι και γιουκαρινοι και λογοθετοπουλοι οι συμορια του ολυμπου θα συνεχησει τον αφανησμο των ελληνων μεχρι να τελειωσει το εργοτεις εκτος εαν τους τελιωσουμε εμεις πρωτα ντου και ξυλο κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]