Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Β. Φάιμαν: Δεν αποκλείει μια όξυνση της κρίσης του Ευρώ

Ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν, δεν θέλει να αποκλείσει μια περαιτέρω κλιμάκωση της κρίσης στη ζώνη του Ευρώ και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε σημερινές του δηλώσεις στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση, δεν συγκαταλέγεται σε εκείνους που θεωρούν ότι ξεπεράστηκε η κρίση του Ευρώ και δεν αποκλείει «πως, σε ορισμένα σημεία, η κρίση μπορεί να οξυνθεί επιπλέον».

Όπως σημείωσε ο Αυστριακός καγκελάριος, δεν μπορεί να εκτιμήσει, πόσο καιρό θα διαρκέσει ακόμη, «όμως θα πρέπει να εξοπλιστούμε κατά τον καλύτερο τρόπο με μηχανισμούς προστασίας, με αλληλεγγύη και πειθαρχία».

Κατά την άποψή του, είναι πολύ σημαντικό να διεξαχθεί αγώνας ενάντια σε κρίσεις, ώστε να μην επαναληφθεί η δεκαετία του 1930 με τη μαζική ανεργία και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί μια σειρά αποτυχιών και μεγάλων καθηκόντων, και προς τούτο θα πρέπει να υπάρξει μια από κοινού αλληλεγγύη.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]