Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχονται οι κατασχέσεις…


Στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που θα ταχυδρομηθούν στο τέλος Ιουλίου ενσωματώνεται η πρώτη δόση για το χαράτσι στα ακίνητα.

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος δεν προβλέπεται.

Όμως, η Εφορία διαθέτει τα μέσα για κατασχέσεις εισοδημάτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων.

Σε πέντε δόσεις και μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ θα γίνει η αποπληρωμή.

Οι απλήρωτες οφειλές θα μεταβιβάζονται στις εφορίες, που θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κατάσχεση εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων…

Έρχεται το χαράτσι στα ακίνητα. Το διήμερο 28 και 29 Ιουλίου θα αρχίσουν να αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες ακινήτων οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στους οποίους θα έχει ενσωματωθεί και το τέλος ακινήτων για το 2012, από το οποίο η κυβέρνηση στοχεύει σε έσοδα ύψους 2,2 δις. ευρώ.

Κι αν έχει εκλείψει πλέον το ενδεχόμενο διακοπής του ρεύματος -ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας- για όσους φορολογουμένους δεν πληρώσουν το χαράτσι, η εφορία δεν θα τους… ξεχάσει.

Πηγή εφημ. "Έθνος"

Υ.Γ: Στην ουσία όπως σας έχουμε πει, δεν είναι χαράτσι…. είναι χιλιοστά της ιδιωτικής περιουσίας, που πέρασαν πλέον στους δανειστές με αναγκαστική είσπραξη και κατάσχεση..




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]