Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Παραλογισμός η επιτάχυνση εφαρμογής του μνημονίου


Κάλεσμα στην κυβέρνηση να αρνηθεί το διάλογο με τους «εντεταλμένους υπαλλήλους της τρόικας» που έρχονται όπως είπε, στη χώρα, για να εφαρμόσουν ένα αποτυχημένο πρόγραμμα απηύθυνε από το βήμα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλ. Τσίπρας.

«Η τρόικα του εσωτερικού απεμπολεί κάθε κυριαρχικό δικαίωμα στη τρόικα που έρχεται αύριο στη χώρα για να ανακρίνει την κυβέρνηση και να επιβάλει τις καταστροφικές επιλογές που μας οδηγούν στο γκρεμό», τόνισε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι καμία πολιτική δύναμη δεν πρέπει να δεχθεί να συνδιαλεγεί με τους εκπροσώπους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, καθώς «το μνημόνιο έχει ήδη χρεοκοπήσει» και άσκησε δριμεία κριτική στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους. «Νομίζουν ότι αν γίνουν τροικανότεροι των τροικανών στο τέλος θα αποζημιωθούν. Πλανώνται πλάνην οικτράν», ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι έχουν υιοθετήσει το δόγμα του «καλού τροφίμου σωφρονιστηρίου», θεωρώντας ότι «όσο πιο πολύ αυτομαστιγωθούμε, τοσο πιο επιεικείς θα είναι οι δανειστές».

«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα δεν ήταν η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η εκλογή μιας κυβέρνησης συνέχισης του μνημονίου», πρόσθεσε και κάλεσε τα τρία πολιτικά κόμματα που μετέχουν σ’ αυτήν να σταματήσουν «το παιχνίδι με τις λέξεις επαναδιαπραγμάτευση και απαγκίστρωση».

Πηγή: naftemporiki.gr

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]