Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υποβάθμιση-σοκ της Γερμανίας από τον οίκο Egan Jones


Σε υποβάθμιση-έκπληξη της γερμανικής οικονομίας προχώρησε ο ανεξάρτητος οίκος αξιολόγησης Egan Jones.

Οι αναλυτές του οίκου τοποθετούν την διαβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της ατμομηχανής της ευρωπαϊκής οικονομίας στην κλίμακα “Α+” (από “AA -”) και αιτιολογούν την απόφασή τους αυτή στην ολοένα εντεινόμενη κρίση χρέους στην Ευρωζώνη που αργά ή γρήγορα θα πλήξει και τις γερμανικές εξαγωγές, ενώ αυξάνει παράλληλα και το κόστος «διασώσεων» για τη Γερμανία.

Ενδεικτικό είναι πως στην αιτιολογική τους έκθεση θέτουν σε αρνητική θέση και τις προοπτικές της γερμανικής οικονομίας, κάτι που μεταφράζεται σε παρακολούθηση για μελλοντική περαιτέρω υποβάθμιση!

Λέτε να έχουν αρχίσει την ολική αποδόμηση και την γενική κατάρρευση; Οι εξελίξεις θα είναι τρομερά ενδιαφέρουσες...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Και που είναι ακόμη.....
    Μιά μικρή αρχή, όταν θα μειωθούν ακόμη περισσότερο οι εξαγωγές των Ούννων στον ταλαίπωρο Νότο, τότε θα αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι.......
    Εμείς βρεγμένοι είμαστε, να κοιτάξουμε κατ΄αρχή να εναφέρουμε κατά το δυνατόν γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, δηλαδή επισιτιστικές πηγές, γιατί έρχονται άγριες μέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]