Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρήκαν πάλι θέμα για να αποφύγουν τα ουσιώδη


Ο φασισμός της «Χρυσής Αυγής» στοχοθετήθηκε από το σύνολο των κομμάτων της Ελληνικής Βουλής, από την τρόικα, το ΔΝΤ, ενώ υπήρξαν και σαφείς ευρωπαϊκές παρεμβάσεις για απονομιμοποίηση του συγκεκριμένου κόμματος. Δεν γνωρίζουμε εάν το σύστημα ένιωσε κάποια απειλή ή προσπαθούσε να απομακρύνει την πιθανότητα δημιουργίας ενός συσπειρωμένου πλήθους γύρω από το συγκεκριμένο κόμμα, αλλά είμαστε βέβαιοι πως ένας πολύ μεγαλύτερος φασισμός κυκλοφορεί στην πατρίδα μας και εξοντώνει καθημερινά συμπατριώτες μας, είτε οδηγώντας τους στην αυτοκτονία, είτε στερώντας τους την εργασία, είτε εξαναγκάζοντάς τους σε μεταναστεύσουν, είτε στερώντας τους τα απαραίτητα προς το ζειν, είτε στερώντας τους την τροφή, την περίθαλψη, τα φάρμακα, την Παιδεία… Αλλά γι αυτόν τον φασισμό δεν μιλάει κανείς…

Με νύχια και με δόντια, διανύοντας την δεύτερη εκλογική περίοδο, το σύστημα προσπαθεί να αποφύγει την ουσιαστική συζήτηση για το δια ταύτα και όποτε εξαναγκασθεί να μιλήσει για όσα τραγικά επιτηδευμένα έγιναν ή δεν έγιναν από τους «ταγούς» της ανύπαρκτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση για τους πολιτικούς, οι οποίοι έχουν απλώσει και πάλι την πραμάτεια τους με τα μπιχλιμπίδια τους υποσχόμενοι νέες θέσεις εργασίας ή τοποθετώντας εκβιαστικά διλήμματα του τύπου δεν πληρώνουμε τα χρέη μας και βγαίνουμε από την Ευρώπη ή τα πληρώνουμε και μένουμε μέσα στην Ευρώπη, πρέπει να διαλέξουμε ευρώ ή δραχμή και άλλα πολλά…
Η κοινωνική κατάρρευση, το ανύπαρκτο κράτος, η εσωτερική παύση πληρωμών με τις τραγικές συνέπειες στην ζωή των Ελλήνων, δεν είναι θέματα προς συζήτηση. Θέμα προς συζήτηση δεν είναι καν η θρασύτατη εγκληματικότητα που έχει επιπέσει σαν πρόσθετο βάρος και τρομοκρατεί τους Έλληνες πολίτες, αποδεικνύοντας την ανικανότητα των διασωστών μας να μας προστατεύσουν από τους λαθροέποικους που μπαίνουν σε τεράστιους αριθμούς καθημερινά στην χώρα.

Το θέμα συζήτησης, όμως βρέθηκε και είναι η Χρυσή Αυγή, αφού ο κασιδιάρης έριξε νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κα. Δούρου και χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη. Φυσικά και το γεγονός αυτό καθεαυτό είναι καταδικαστέο. Δεν επιτρέπεται τέτοιου είδους συμπεριφορά από εκπρόσωπο ενός κόμματος. Δεν επιτρέπεται αυτή η συμπεριφορά ακόμη και εάν νιώσει προσωπικά προσβεβλημένος από την συμπεριφορά των συνομιλητών του, να ανταποκριθεί μέσω της βίας. Μας αρκεί η βία που μας επιβάλουν οι ορθώς πολιτικά φερόμενοι πολιτικοί ταγοί μας. Η πολιτική απαιτεί επιχειρήματα και τσαμπουκά όταν εφαρμόζεται, σε καμία περίπτωση όμως δεν συνάδει με την βία.

Δυστυχώς, κι έτσι όπως είδαμε εμείς το «περιστατικό», τόσο ο κ. Κασιδιάρης, όσο και ολόκληρη η «Χρυσή Αυγή» επιβεβαίωσαν αυτό για το οποίο κατηγορούνταν, ότι δηλαδή είναι εκπρόσωποι της βίας. Και δυστυχώς, απογοήτευσαν ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων τους (αν και είμαστε βέβαιοι πως δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που χάρηκαν, επειδή ένιωσαν πως η έκρηξη ήταν δική τους και τα χαστούκια τα έδωσαν οι ίδιοι, γεγονός που στοιχειοθετεί την μετακίνηση της κοινωνίας προς την πλευρά της ιδίας απονομής του δικαίου…), οι οποίοι περίμεναν από τη «Χρυσή Αυγή» να δράσει ως καταλύτης, εξαναγκάζοντας το υπόλοιπο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να συμμορφωθεί… Τέλος, δυστυχώς ή ευτυχώς, η «Χρυσή Αυγή» δικαίωσε όλους εκείνους τους οποίους αποκαλούσε ως συκοφάντες της… και έδωσε λαβή στο νοσηρό πολιτικό κατεστημένο, να αλλάξει την ατζέντα των προεκλογικών συζητήσεων… Και αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη ζημιά για τους πολίτες οι οποίοι ήθελαν να δούνε πολιτικά και όχι πραγματικά χαστούκια στις οθόνες των ΜΜΕ...

Αναγνώστης

ΥΓ: Τη στιγμή που γράφονται τα παραπάνω, έχουν βρεθεί 8 κρυφοί οίκοι ανοχής!!! Για τους πολιτικούς οίκους της ενοχής, για τα κλεμμένα, για την αδιαφάνεια και τις σχέσεις πολιτικών με επιχειρηματίες δεν υπάρχουν νεότερα. Εξακολουθούν να κρύβονται επιμελέστατα, πιθανότατα νομότυπα και με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα, εκτός Ελλάδος...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

  1. αιμα και πυρ και ατμιδα καπνου.
    τερατα γης θα τα δειτε κατα γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ ακόμα να καταδικάσω το συμβάν, γιατί δεν έχω ακόμη καταλάβει αν προκλήθηκε ο εκπρόσωπος της Χ.Α εσκεμένα ή όχι.
    Σαν γενική εικόνα είναι σίγουρα κακή.
    Ωστόσο θέλω να επισημάνω το εξής :
    Μόλις ο εκπρόσωπος της Χ.Α αρχισε να μιλάει για την ανάγκη εκμεταλέυσης του πλούτου της Ελλάδας, του επιτέθηκαν άμεσα και σφοδρότατα η Δούρου (γνωστών απόψεων επί του θέματος αυτού και άλλων) και συνέχισε ειρωνικά και απαξιωτικά η Καννέλη, ανεβάζοντας και οι δύο αυτές τους τόνους και κατηγορόντας αυτόν και το κόμμα του για τα μύρια όσα.
    Αυτό που σίγουρα καταδικάζω απερίφραστα είναι η θέση όλων σχεδόν των κομμάτων που έσπευσαν να αδράξουν το κακό αυτό συμβάν, ώστε να το εκμεταλευθούν και να κατηγορήσουν το τμήμα του Ελληνικού Λαού που ψήφισε Χ.Α σέρνοντάς του τα πάντα ....., που θα καταστρέψει την Δημοκτρατία, θα μας σκοτώσει κλπ, όσα δηλαδή έκαναν όλοι αυτοί τόσα χρόνια τώρα ανελλιπώς....
    Για να μη παρεξηγηθώ δηλώνω ότι δεν ασπάζομαι τα ιδεολογικά της Χ.Α ούτε την ψήφισα, ούτε πρόκειται να την ψηφίσω.
    Απλά παρατηρώ τον τρόπο που τα προυσιάζουν, ακόμα και τώρα, ελπίζοντας να πάρουν κάποιους ψήφους παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν προδιδουν την Πατριδα και Γενοκτονουν τους Ελληνες , το χαστουκι ειναι ευγενεια .
    Αυτοι ειναι οι Πραγματικοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και το απεδειξαν 40 χρονια τωρα που παραμυθιαζουν τον κοσμακη με μπουρδες και αερολογιες , για να μπορουν να ζουν τεμπελικα και βασιλικα .
    Αυτοι ειναι οι φασιστες , που εφεραν τους φονιαδες και τους προστατεψαν .
    Αυτοι ειναι οι φασιστες , που με το ετσι θελω και με μια ψευτοταμπελα προοδευτισμου , μας κατακρεουργησαν .
    Αυτοι ειναι οι φασιστες , που ενω τα παιδια λυποθυμουσαν στα σχολεια , αυτοι επαιρναν απο εκατμμυρια , για να μας κανουν πλυση εγκεφαλου και να τους ξαναψηφισουμε .
    Αυτοι ειναι οι Φασιστες , Απατριδες και Αθεοι .

    ΚΑΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ "ΧΑΊΔΕΥΜΑΤΟΣ" , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο και παλι μπραβο!
    τοσα χρονια μας χτυπανε αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία παρατήρηση ακόμη, μετά το νερό που έριξε στη Δούρου, σηκώθηκε η Κανέλλη και του πέταξε κάτι χαρτιά /ντοσιέ ?, οπότε στη συνέχεια, αυτός την χαστούκισε.
    Εντύπωση προκαλεί η απάθεια/ακινησία του μέγα Πάκη !!!
    Τόσο πολύ σοκαρίστηκε,ή το γούσταρε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανθρωποι που κατεχουν καποια "ζωνη" παλης μπορουν να χτυπησουν πολυ ασχημα και πρεπει να προσεχουν διπλα απο ολους τους αλλους.Απ την αλλη οι δυο βουλευτινες ειναι οι μεγαλυτερες γλωσσοκοπανες της τηλεορασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΩΝ/ΝΕ... ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ VIDEO ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ Η ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΗΣΕ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΣ... ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΟΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥ "ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ"... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΞΑΝΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ... ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΙΤΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προ λίγου χρόνου είχε γιαουρτωθή αγρίως δημοσιογράφος επειδή απλώς παρουσίασε απόψεις τηλεφωνικώς της χα, το θέμα έπαιζε χαιρέκακα επι δύο ημέρες στα δελτία μεγάλου καναλιού χωρίς σχόλιο.Το παλληκάρι προφανώς δεν κάνει για αυτή την δουλειά (κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κόμματος), που απαιτεί ατσάλινα νεύρα και όχι ατσάλινα μπράτσα.
    Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται με ειδικό τρόπο και όχι ανδροπρεπή..οι πεθερόπληκτοι ξέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπήρχαν δύο άλλοι πολύ καλοί στόχοι στο στούντιο..αλλά τα παντελόνια πια τα φορούν οι γυναίκες που δικαιολογούν το «οἱ μὲν ἄνδρες γεγόνασί μοι γυναῖκες, αἱ δὲ γυναῖκες ἄνδρες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο σκοπός τους, όπως λέει και ο αναγνώστης στο άρθρο του, ΠΕΤΥΧΕ. Δεν ασχολούμαστε με τίποτα άλλο σήμερα. Τι μπάχαλο λαός είμαστε τελικά και μας αρέσει να μιλάμε μόνο για τα ευτελή και τα εύπεπτα; Να γιατί μας έβαλαν στο ευρώ, μας έφεραν το ΔΝΤ, μας φόρτωσαν δύο μνημόνια κι ακόμα να ξεστραβωθούμε να δούμε τι μας γίνεται. Άντε να διαβάσετε το άρθρο που έγραψε ο Κωνσταντίνος για τη Θράκη χτες! Διαβάστε για να ξέρετε τι μας ετοιμάζουν. Η πατρίδα κινδυνεύει κι εσείς τρέχετε να γράψετε σχόλια ανούσια γι' αυτό το θέατρο που παίζεται από το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν μερικοι νομιζουν οτι θα Ελευθερωθουμε με το καλο και με τροπους .....
    Καλα εκανε το παληκαρι που βλεπει την Πατριδα του να διαμελιζεται και τους Ελληνες να αφανιζονται , απο αυτα τα κορακια .
    Αν ημουν εγω θα τις πετσοκοβα ,με την ευκαιρια , και τις δυο .
    Ειναι Εφιαλτες και εχθροι του Γενους και της Πατριδος . Καταδικαζουν τα παιδια μου σε Σκλαβια και τους παιρνουν την Πιστη των Πατεραδων μας και διαλυουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ . Το χαστουκι = χαδι , μπροστα σε τετοια ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .
    ΕΜΕΙΣ η αυτοι .Δεν τους θελει το Εθνος .Τους ξερναει .
    ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο δρόμος της "αποκατάστασης" είναι ένα πολύ επιμελώς στρωμένο ναρκοπέδιο με δημαγωγικές νάρκες από τους ολετήρες του έθνους. Χωρίς στρατηγικό σχέδιο και
    εφαρμογή επίκαιρου καρότου αλλά και μαστιγίου, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τζάμπα θα ξοδεύονται δυνάμεις, που με πολύ κόπο συλλέχθηκαν.
    Σαφώς ο "αντίπαλος" έχει εκπονήσει παγιδευτικά σχέδια επι σχεδίων, για την αντιμετώπιση οιουδήποτε ξεφεύγει από την υψηλή του εποπτεία...απαιτείται ψυχραιμία, η τίμια τεστοστερόνη δεν είναι γιά ΜΜΕ, με τις παρούσες συνθήκες, αλλά για άλλους χώρους.
    Στρατηγικά, ακόμη και εάν ένας ανταποδοτικός ακτιβισμός προσφέρει κάποιο κέρδος, μακροπρόθεσμα αυτουπονομεύεται, η σύγχρονη ελληνική κοινωνία, στην πλειοψηφία της, δεν αποτελείται σήμερα από Σουλιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η χρυσή ευκαιρία της Δημοκρατίας μας είναι η Χρυσή Αυγή.
    Η άνοδός της απειλεί το ΚΚΕ και τα "αφεντικά" του.

    Η μονομαχία των "άκρων" της Δημοκρατίας μπορεί να τη "σώσει".

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    fnous -ΕΑΜ Β'- Η Χρυσή Ευκαιρία.
    http://www.youtube.com/watch?v=3Qm5pgLsMaY&feature=youtu.be

    fnous-ΕΑΜ Β'- Η Χρυσή Ευκαιρία. (2).
    http://www.youtube.com/watch?v=6JNzx6G4ZEU&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ας είμαστε σοβαροί και ας μην αφήνουμε τα μικρά να μας απασχολούν. Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε αυτό το ξεβράκωμα της Χ.Α. Πιστεύει κανένας ότι θα ήταν η αντίδραση του κ. Κασσιδιάρη ίδια αν απέναντί του βρισκόταν μια "γλωσσοκοπάνα" της ΝΔ και του έλεγε τα ίδια; Όχι, βέβαια. Κι αυτοί δεκανίκι του συστήματος είναι, μια εφεδρεία που καλείται όταν ο δικομματισμός κινδυνεύει.
    Όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο Κωνσταντίνος το σημαντικό είναι να πολεμήσουμε τον συγκαλυμένο φασισμό που μας έχει επιβληθεί με την πρόφαση της "αναγκαιότητας" και του "μονόδρομου". Αμέσως ξεχάσαμε την έλλειψη φαρμάκων, τη διάλυση των νοσοκομείων, τις φοροεπιδρομές, την κλήση του εισαγγελέα για την υπόθεση CDS και τις καταγγελίες του Τσοχατζόπουλου.
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ!
    ΤΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]