Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δημιουργήσατε κοινωνίες "λύκων"

Τώρα πηγαίνετε να τους μαζέψετε

Νωρίς το πρωί η κυρία Ρένα Δούρου με την κυρία Λιάνα Κανέλλη καθύβριζαν με σκαιότατο τρόπο, επί πολλά λεπτά, προκαλούσαν και ειρωνεύονταν με ακόμα πιο απαράδεκτο ύφος και χαρακτηρισμούς έναν άνθρωπο(ότι και να είναι αυτός)που βρίσκεται εκ προοιμίου σε δεινή θέση και κινδυνεύει να πάει φυλακή για τον απλούστατο λόγο ότι είναι κατηγορούμενος για συνέργεια σε ληστεία και δικάζεται σε 4 μέρες. Όταν κάποιος είναι κατηγορούμενος, πρέπει, επειδή το λέει η ποινική δικονομία(και όχι οι άγραφοι τηλεοτπικοί νόμοι που κάποιοι τους έχουν γράψει εδώ και χρόνια)να σέβεσαι όχι τον ίδιο αλλά τη θέση του. Ο τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής που δεν μας έχει πείσει τόσα χρόνια για το αμερόληπτο της συμπεριφοράς του πιθανόν να εκλέγχεται ότι παγίδεψε ένα ανήμερο θηρίο (ο χαρακτηρισμός δεν ανήκει σε μας)στο "κλουβί με τους τρελούς". Σε ένα τηλεοπτικό πλατό με φώτα και κάμερες που ως γνωστόν ερεθίζουν και διεγείρουν το νευρικό σύστημα. Πιστέψτε μας είναι παρατηρημένο. Ο δεχόμενος επίθεση βουλευτής προ της διάλυσης της Βουλής, αντέδρασε όπως αντιδρά ένα θεριό(ειδικά εαν είναι "εκπαιδευμένο")και έχει ανάλογα σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά. Έβγαλε τα δόντια του κι όποιον πάρει ο Χάρος. Η ενέργεια "χτυπάω γυναίκα" για να πάρω το αίμα μου πίσω και την χαμένη και πληγωμένη τιμή ανήκει σε σκηνές από την "Στέλλα" και τα μεταπολεμικά μπαρ της Τρούμπας και δεν ταιριάζει σε πολιτισμένα (τρόπος του λέγειν)κοινωνικά πηγαδάκια. Όταν μάλιστα ο σφαλιαρίζων και όχι γρονθοκοπών έχει και πολιτική ιδιότητα, τότε το αμάρτημα είναι διπλό. Οι υπόλοιπες καταδίκες δεν μας αφορούν. Προέρχονται από πολιτικούς φελλούς που ενώπιον μιας εκλογικής διαδικασίας που έρχεται πωλούν εμπόρευμα για να διασώσουν το σαρκίον τους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να παραδοθεί, μας λένε έγκριτοι δημοσιογράφοι της αρπαχτής. Μάλιστα. Πρώτα όμως πριν το γράψουν θα έπρεπε να το γράψουν για τον εαυτό τους κοιτάζοντας το πρόσωπο τους στον καθρέφτη κάθε πρωί. Για όλα τα ανομήματα τους πριν βγουν να κρίνουν τα "θεριά" που ακονίζουν τα δόντια τους και για την ελεεινή τους πάρτη. Γιατί τα "θεριά" έχουν κανόνες που πιθανόν δεν διδάσκονται στις βίλες των αρπακτικών των ΜΜΕ.

Στην Παιανία, ένας νεαρός φοιτητής κτηνιατρικής, ο Νίκος Δάβαρης, σκότωσε τον ληστή που μπήκε στο σπίτι του. Η αστυνομία των Χρυσοχοίδη, Οικονόμου και όλων των σφουγγοκωλαριών τους, απούσα. Κατάβρεχε το γκαζόν έξω από το Τμήμα της Παιανίας, το μεσημέρι με λάστιχο 3 μέτρα. Γι αυτό την θέλουνε και όχι για να κηνυγά τους κλέφτες στην πολυπολιτισμική κοινωνία που λένε ότι επαγγέλλεται ο Συριζα του Τσίπρα. Εαν ο φοιτητής προφυλακιστεί τα "θεριά" θα γίνουν δύο σε μια μέρα. Και όλοι οι υπολοιποι που θα μιμηθούν τα "θεριά".

Στην Χαλκίδα, ληστές με κουκούλες, άρπαξαν 15 χρονο μαθητή και ζητούν όχι λύτρα αλλά τις τραπεζικές καταθέσεις των πελατών του τραπεζικού διεθυντή πατέρα του απαχθέντος!

Αυτή είναι η κοινωνία των "λύκων" που επί 50 χρόνια δημιουργούσαν σαν Φρανκεστάιν, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Σαμαράδες, οι Κανελλόπουλοι, οι Παπανδρέιδες και όλα τα άλλα πολιτικά αληταριά, ρουφώντας το αίμα του λαού σε χώρα υπό κατοχή.

Πηγαίνετε τώρα, εσείς τα ίδια αληταριά, να τους μαζέψετε. Δυστυχώς εμείς δεν θα σας βοηθήσουμε να σωθείτε από τα δόντια τους. Και να σας δούμε να σας κατασπαράζουν θα ενεργήσουμε σαν τον βοσκό με τους λύκους και τα πρόβατα. Είστε μόνοι σας και είμαστε πολλοί. Δεν είστε ούτε άξιοι για τη λύπηση μας. Και αυτό θα φανεί στις 17 Ιουνίου.

Άντε Καληνύχτα και να προσέχετε...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σύντομη, περιεκτική και επι του θέματος ανάλυση!
    Συμφωνώ πλήρως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]