Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οταν σπέρνεις Τσεκούρια, θα θερίζεις Νεοναζί... και χαστούκια...!

netakias

Σήμερα η Τροϊκα κι οι υπηρέτες τους στην Ελλάδα είναι οι μόνοι κερδισμένοι, ούτε η Αριστερά, ούτε η Δεξιά, ούτε η χώρα!

Τράβηξαν την προσοχή του κόσμου από πάνω τους, έχουν ήδη εξαφανίσει τον πρωταίτιο Παπανδρέου τώρα ανέλαβε την εκπροσώπηση τους ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος.

Ειναι αδίστακτοι. Παίζουν με το διχασμό και την Δημοκρατία.

Διαίρει και βασίλευε.

Εχουν υπογράψει την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας και δεν θα διστάζουν να παίξουν και την ίδια την κοινωνική συνοχή για περάσουν τα μνημόνια τους.

Έβαλαν ακόμη και παιδιά σε σποτάκια για να παίξουν με την υπέρτατη Αξία του Ελληνα, την Οικογένεια!

Για όσους έχουν κοινό νου, ο Καμμένος το είπε στον Παπαδάκη ξεκάθαρα..

"...έχουν ευθύνη κι εκείνοι που νομιμοποίησαν τους Ναζιστές, εκείνοι που υπουργοποίησαν τους Ναζιστές με τα Τσεκούρια νομιμοποιώντας τους... "Με εμφυλιοπολεμίκά συνθήματα δεν κάνεις πανστρατείες κάνεις Εμφυλίους.
Παίζουν το ύστατο όπλο τους, την διχόνοια του Ελλήνα.
Οι δήθεν Δεξιοί πολεμούν τους Αριστερούς των Σαλονίων !
ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Αλλά ο φόβος είναι ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.
Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Αριστεροί και Δεξιοί, ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....
ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ...
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
http://wp.me/p9GCU-2bm


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Βρήκε ευκαιρία να εμφανιστεί στις οθόνες κι ο Βενιζέλος για να κάνει δήλωση για το συμβάν του χρυσαυγίτη - γιατί για τίποτε άλλο δεν μπορεί να κάνει δήλωση. Και στη δήλωσή του κάνει λόγο για "διχασμό" της κοινωνίας. Στο ίδιο μοτίβο και ο Σαμαράς. Τυχαίο;;;;;
    Θα θέλατε κύριοι να γυρίσουμε ο ένας εναντίον του άλλου και να ξεχάσουμε τα αίσχη σας, αλλά δε μασάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απο κοντα και ο Καμμενος !
    Λες ολοι τους να βγουν στα καγκελα για δυο ΔΙΚΑΙΑ χαστουκια και να εχουν καταστραφει τοσοι χιλιαδες απο τους προοδευτικους μπικουϊνους και να μην μιλα ψυχη ;
    Ειναι φανερο ποιοι οδηγουν σε εμφυλιο . Παντως οχι η Χ. Α , διοτι ΟΛΟΙ απο τον καιρο που αναγκαστηκαν να τους βγαλουν στο γυαλι , τους προκαλουν με γελοιες και ερωτησεις και τραμπουκισμους .
    Αν για παραδειγμα , οι ταχαμου δημοκρατικοι ,δεν ειχαν διαλυση την Πατριδα μας , και ειχαν τροπους και μορφωση και ηξεραν να μιλουν πολιτισμενα και δημοκρατικα , θα τρωγανε τις φαπες τους ;
    Αυτη ειναι η ερωτηση και οχι αν κτυπουν γυναικες , ας ρωτησουν και τους λαθρεποικους , και που θα μας βοηθησουν να γινουμε καλυτεροι πολιτες με τον "πολιτισμο" τους αλλα και δεν τους παιρνουν και στο σπιτι τους και στο κρεβατι τους , μπας γλυτωση καμια γιαγια τον βιασμο και το σφαξιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]