Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι εγγυήσεις μας δίνουν για την επόμενη ημέρα οι επαγγελματίες ψεύτες;


Επί δεκαετίες αυτή η μικρή χώρα, που ανέδειξε μεγάλες προσωπικότητες στο πέρασμα του χρόνου, έχει βρεθεί στην μέγγενη ενός πολιτικού κατεστημένου, το οποίο την έχει φέρει στην εξαθλίωση, στην ηθική κατάπτωση και έχει κατορθώσει να αναδείξει και να βραβεύσει την απάτη και να ενοχοποιήσει την εντιμότητα…!

Με βάση το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο συνέταξαν οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις που σήμερα το έχουν καταστήσει κουρελόχαρτο, τα κόμματα μπορούν να υπόσχονται προεκλογικά, προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους και την επομένη των εκλογών μπορούν να αναιρούν μέρος ή το σύνολο των υποσχεθέντων. Μπορούν, δηλαδή, να εξαπατούν, χωρίς να υπόκεινται στις διατάξεις του νόμου περί απάτης!!! Δηλαδή, εξαπατούν νόμιμα τον λαό και δεν κινδυνεύουν για την μέγιστη αυτή απάτη να αντιμετωπίσουν το νόμο, επειδή φρόντισαν να γράψουν το νόμο όπως συμφέρει στα κόμματα. Οι «ταγοί» και οι εκάστοτε «σωτήρες» μας, λειτουργούν χωρίς ισονομία, χωρίς ισοπολιτεία, χωρίς τις βασικές αρχές λειτουργίας μίας δημοκρατίας, διατρανώνοντας κατά το δοκούν πως «ηθικό είναι ό,τι είναι νόμιμο», τη στιγμή που απολύτως απροκάλυπτα έχουν δημιουργήσει νόμους υπέρ των κομμάτων και κατά των πολιτών, της πατρίδας και της δημοκρατίας…!

Αυτοί, οι κοινοί απατεώνες, λοιπόν, έρχονται σήμερα και μας ζητούν να μας σώσουν, απειλώντας μας πως εάν δεν τους προτιμήσουμε θα… καταστραφούμε! Βέβαια, έχουμε ήδη καταστραφεί επειδή τους ακούσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά αυτό αποτελεί λεπτομέρεια ή αντιμετωπίζεται με το «πληρώσαμε για την πολιτική μας». Και η τελευταία απάντηση (που συνηθίζουν να δίνουν όλοι οι απερχόμενοι από την κυβερνητική εξουσία), αποτελεί την απόδειξη του ευτελισμού της δημοκρατίας και της ηθικής, όπως τουλάχιστον την αντιλαμβάνονται οι «κατ’ επάγγελμα σωτήρες» μας. Κι αυτό, επειδή τον «λογαριασμό» των δικών τους πολιτικών λαθών, αστοχιών, παραλείψεων ή και πολιτικών σκοπιμοτήτων, τον πληρώνει πάντα ο λαός και σήμερα καλείται να τον πληρώσει υποθηκεύοντας την ίδια του την πατρίδα, την προσωπική του περιουσία, την προσωπική του (πραγματική) ελευθερία αλλά και το μέλλον των παιδιών του. Αυτά, αποτελούν, φυσικά, λεπτομέρειες για τους κομματάρχες, οι οποίοι τοποθετούσαν πάντα ως πρώτιστο μέλημα το συμφέρον του κόμματος και των ευρισκομένων εντός αυτού και εάν υπήρχαν περιθώρια (άραγε υπήρξαν ποτέ;) έριχναν και μια ματιά στο συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών.

Αυτοί που σήμερα έρχονται να μας ξανασώσουν, κάνουν πως δεν γνώριζαν τίποτε για όλα όσα σωρεύονταν και απειλούσαν το αύριο (σε βάθος πολλών δεκαετιών) της πατρίδας την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν… Και μέσα από απειλές, είτε μέσα από θλιβερές επαναλήψεις του «λεφτά υπάρχουν», προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτοί και μόνοι αυτοί έχουν το «χάρισμα» της διάσωσής μας, πως δεν υπάρχουν λύσεις πέρα από αυτές που οι ένοχοι διασώστες μας προτείνουν…

Θέλω να τους πιστέψω, μα δεν μπορώ. Είναι θέμα λογικής. Είναι θέμα ένστικτου επιβίωσης. Παρ’ όλα αυτά, επειδή η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, θα ήθελα να τους δώσω μία ευκαιρία, ζητώντας τους εγγυήσεις! Μπορούν να μου εγγυηθούν πως θα υλοποιήσουν όλα αυτά που λένε σήμερα (αν και αναρωτιέμαι γιατί δεν τα έκαναν πριν…); Και αν δεν τα υλοποιήσουν ΟΛΑ όσα σήμερα μου υπόσχονται, τι θα κάνουν; Θα παραιτηθούν άμεσα προσφεύγοντας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ομολογώντας πως λειτούργησαν κατά των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών και από ανικανότητα (ή δόλο;) συνήργησαν στην ολοκληρωτική καταστροφή μίας χώρας που με τις ενέργειές τους την κατέστησαν χώρο; Μπορούν να μου εγγυηθούν για τα λεγόμενά τους, υπογράφοντας την θανατική τους καταδίκη σε περίπτωση που αποτύχουν έστω και σε ένα από όσα σήμερα υπόσχονται;

Βαρέθηκα τις υποσχέσεις ανθρώπων που μέσα από ένα σάπιο σύστημα, κατέλαβαν θώκους εξουσίας εις βάρος του συνόλου (σχεδόν) των πολιτών και εις βάρος της ίδιας της χώρας. Βαρέθηκα τους φελλούς που αποφασίζουν χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις για την δική μου ζωή. Βαρέθηκα ανεύθυνους πολιτικάντηδες, απαίδευτους, ανεπάγγελτους και κατά βάση υπόπτους για σωρεία ενεργειών εις βάρος της χώρας προς ίδιον όφελος (η περίπτωση Μαντέλη, η περίπτωση Τσουκάτου, η περίπτωση Άκη και πόσες άλλες ακόμη που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον, πρέπει να είναι ζωντανές στη μνήμη μας για να μας θυμίζουν τι πραγματικά είναι τα κόμματα). Βαρέθηκα να δίνω λευκές επιταγές και να πληρώνω αδιαφανείς πολιτικές και πολιτικούς. Ή θα υπογράψουν (κανονικά) στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την αποδοχή εθνικής προδοσίας και θα προχωρήσουν προς την κάλπη για να αποφασίσω ποιόν να εμπιστευθώ ή θα τους αντιμετωπίσω ως ανύπαρκτους. Τέλος στα λαμόγια της πολιτικής, τέλος στις απάτες κατά του λαού και τις πατρίδας. Αν δεν είναι υπεύθυνοι, να αποχωρήσουν άμεσα. Αν είναι υπεύθυνοι, να υπογράψουν το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που «αποτύχουν». Μπορούν να υπογράφουν υποταγή στην κάθε Μέρκελ (που απειλεί την χώρα) και θα αρνηθούν να υπογράψουν υποταγή στο Σύνταγμα και στον Ελληνικό λαό; Τότε καλά θα κάνουν να περιμένουν τα… ανάλογα.


ΥΓ: Είναι βέβαιο πως θα μας πιέσουν ακόμη και με παύση πληρωμών σε δημόσιο και συνταξιούχους. Θα θελήσουν να μας τσακίσουν, να μας βγάλουν στον δρόμο και να μας φορτώσουν την σχεδιασμένη αποτυχία των μνημονίων και των υπογραφών τους. Το χειρότερο όλων, όμως, θα είναι όταν θα επικαλούνται πως όλα όσα κάνουν, τα κάνουν με βάση την πρόσφατη λαϊκή εντολή…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Πώς το λένε..πέραν απομακρύνσεως τού ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζετε..
    πού σαφώς εξυπηρετεί & επιβραβεύει την οποια απάτη.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Αν είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, να υπογράψουν το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που «αποτύχουν»

    γιατι ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..ειναι αυτο που μας λενε..πως εμεις τους ψηφισαμε..και οχι το γιατι τους ψηφισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη εγγύηση που μας δίνουν, Κωνσταντίνε, είναι ότι μας οδηγούν στο νέο ευρωπαϊκό φασισμό του Δ' Ράιχ (που όμως ελέγχεται από κάτι μεγαλύτερο από το Δ' Ράιχ). Η Ελλάδα είπε "όχι" στους ευρωφασίστες το '40. Σήμερα, με τους νέους ταγματασφαλίτες στο τιμόνι της χώρας, τους καλωσορίζει στρώνοντάς τους κόκκινο χαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εγγυήσεις μας δίνουν για το αύριο ???
    Μα καμμία ακόμη δεν το έχουμε αντιληφθεί ???
    Μόνο μία και σαφέστατη "Να γίνουμε ανελεύθεροι δούλοι των Ούννων και λοιπών τομαριών"
    Το σχέδιο, ήταν και είναι ένα και εφαρμόζεται πιστά εδώ και χρόνια από όλους τους καθαρματίες δωσίλογους που μας κυβέρνησαν.
    Πάμε για αυλαία.....
    Το σχέδιο λοιπόν ήταν και είναι η αρπαγή του αμύθητου πλούτου της Ελλάδας και η δουλοποίηση των Ελλήνων.
    Ήδη με τα όσα προέκυψαν λόγω του υπερδανεισμού και θα εφαρμοσθούν από τα μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, που ψήφισαν αυτοί οι κατάπτυστοι δήθεν ... έλληνες πολιτικοί, νομίζουν ότι θα επιτύχουν το για αυτούς ζητούμενο ....
    Δίδουν λοιπόν το τελειωτικό κτύπημα στη Παιδεία, την Υγεία, τις Κοινωνικές παροχές, την καταστροφή της κάθε παραγωγικής και πλουτοπαραγωγικής βάσης, πρόκάλεσαν πρωτοφανή ανεργία, την καταβύθιση μισθών και συντάξεων ,και συνεχίζουν ακάθεκτοι....
    Ταυτόχρονα φροντίζουν να φύγουν από την Χώρα όλοι οι μορφωμένοι και ικανοί νέοι μας, προωθούν τους λαθρομετανάστες σε αντικατάσταση των γηγενών και ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ειδικές οικονομικές ζώνες ( γιαυτό έγινε ο Καλλικράτης) με σκοπό τον διαμελισμό της χώρας.
    Καταστρέφουν την κάθε μεσαία μικρή επιχείρηση με την είσοδο των πολυεθνικών.
    Μας θέλουν εντός του ευρώ αλλά δούλους χωρις κανένα δικαίωμα και με μισθούς της πλάκας και τιμές αγαθών Βρυξελλών.
    Παράλληλα προωθείται η καταστροφή της ιδωτικής ιδιοκτησίας και η αρπαγή των απομεινάντων καταθέσεων των Ελλήνων.
    Σχεδόν όλες οι άλλες χώρες ειδικά του Ευρωπαικού Νότου έχουν οικονομικό πρόβλημα, πολύ μεγαλύτερο από την Ελλάδα, που συνεχώς αυξάνεται σύμφωνα με τις συνταγές τους, εδώ όμως βρήκαν τους πρόθυμους μισέλληνες προδότες ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιό τους.
    Τόσα χρόνια είδατε να γίνει κάποια μεγάλη ή έστω μικρή επένδυση ???
    Οϋτε θα δείτε μέχρις ότου δουλοποιηθούμε.
    Κανένα κόμμα δεν έχει δώσει ούτε οριακά κάποιο σχεδιασμό για την αξιολόγηση του πλούτου της χώρας.
    Επίσης προωθούν το πλήρες ξεπούλημα των μεγάλων επιχειρήσεων κοινωνικού χαρακτήρα, ΔΕΗ, Νερό κλπ
    Το οικονομικό πρόβλημα το αντιμετώπισαν προ ετών και οι "πλούσιοι Βόρειοι" όπως πχ Σουηδοί και Φινλανδοί.
    Αυτοί όμως επειδή τελικά είναι πατριώτες, κάθισαν όλοι μαζί και το αντιμετώπισαν.
    Σε πρώτη φάση άλαξαν την παιδεία τους,και μετά συνέχισαν στα άλλα μέχρις ότουανέκαμψαν.
    Τα δικά μας τομάρια...... ακόμα κοκορομαχούν και πολώνουν τον Λαό με εκβιασμούς και τρομοκρατία....
    Αλλά και ο Ελληνικός Λαός.....
    Στις εκλογές της 6ης Μαίου έξέλεγξε βουλευτή τον ολετήρα της υγείας και εργασίας Λοβέρδο...
    Είμαστε λοιπόν άξιοι της τύχης μας ή όχι ???
    Αν όλοι οι προδότες που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά και δεν εξαφανισθούν τα κόμματά τους στις επερχόμενες εκλογές.... μήν περιμένετε επιβίωση.
    Μόνο αληθινοί Έλληνες Πατριώτες πρέπει να κυβερνήσουν και να χειρισθούν την όλη κατάσταση.
    Που είναι αυτοί θα μου πείτε ???
    Θα ήθελα πολύ να το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Warren Buffett:
    (Θα μπορούσα να εξαφανίσω το δημοσιονομικό έλλειμμα μέσα σε 5 λεπτά! Απλά, χρειάζεται να ψηφιστεί ένας νόμος ο οποίος θα ορίζει ότι, σε περίπτωση εμφάνισης ελλείμματος πάνω από 3% του ΑΕΠ, κανένα από τα υπάρχοντα μέλη του Κονγκρέσου δε θα έχουν δικαίωμα επανεκλογής!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]