Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Νέα μνημονιακή κυβέρνηση

«Η Ελλάδα δυστυχώς απέκτησε μια νέα μνημονιακή κυβέρνηση» αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, όπου επισημαίνουν πως «την απαρτίζουν υπογράψαντες επιστολές και ψηφίσαντες Μνημόνια και επαχθείς και επονείδιστες Δανειακές Συμβάσεις, εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Το κόμμα προσθέτει πως «συμμετέχουν εκπρόσωποι των τραπεζών που υπηρετούν το σύστημα των τοκογλύφων διεθνών συναδέλφων τους, απομυζώντας ακόμα και το αίμα του ελληνικού λαού. Την πλαισιώνουν οι ένοχοι της απόλυτης δυστυχίας που απλώθηκε σε κάθε ελληνική οικογένεια και που αποφάσισαν (τους προειδοποιούμε, μάταια) να κρυφτούν πίσω από την ασυλία».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουν ότι «δεν θα επιτρέψουν στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με μνημονιακό Δούρειο Ίππο τον Φώτη Κουβέλη, να συνεχίσουν το προσυμφωνημένο σχέδιο της παράδοσης της Ελλάδας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στη ηθική, οικονομική και φυσική εξόντωση των Ελλήνων». Συγκεκριμένα, προαναγγέλλουν «σκληρό και ανυποχώρητο αγώνα από τα έδρανα του Κοινοβουλίου, μαζί με όλους τους Ανεξάρτητους Έλληνες των Κινημάτων, του Διαδικτύου, των Πλατειών, της ανεργίας και της κάθε δοκιμαζόμενης μικρομεσαίας επιχείρησης και ελληνικής οικογένειας».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Άντε και να δούμε...... όσοι επιζήσουμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού καταφεραν να αποδεχτουμε ως λυση..το -μη χειρον βέλτιστον-
    Οι ΑΝ.ΕΛ. θελω να πιστευω πως θα τιμησουν αυτα που λενε για την
    -ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ- μνημονιακή κυβέρνηση»
    οπου η ανηθικότητα (τραπεζιτων) δικαιώθηκε..
    επιχειρείται & η περεταίρω (μετα την παπαδημοκρατια) δηλαδη..
    επιβραβεύσης των ?

    Αυτο το Χρονο-Στοχο-Διάγραμμα..με κεντρικο "moto" την αποτελεσματικότητα καλά ακούγεται..μόνον πού θα εξαρτάτε ποιούς θα εξυπηρετεί..
    Ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει δε λεω ηθικος δειχνει ο Καμμενος και απο ηθικη οικογενεια προερχεται, ο πατερας του βοηθουσε πολυ,αλλα πολυ internet βρε παιδακι μου, ολη ωρα πανω στο pc στο face book και στο διαδικτυο γενικωτερα.Ας θυμηθει τι επαθε ο "κουρασμενος".Αλλωστε μ αυτα που πιστευει οτι ερχονται, σε λιγο το διαδικτυο στην Ελλαδα θα αποτελει παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστευω πως οι ΑΝ.ΕΛ λενε αυτα που δεν μπορει
    (ευνοητοι οι λογοι) να πει η Ν.Δ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]