Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

[VIDEO] Κλοτσηδόν ο Πλεύρης! Σαμαρά... με τέτοιους θες να κυβερνήσεις;




Με αυτούς τους ανθρώπους θέλει να Κυβερνήσει ο Αντώνης Σαμαράς την χώρα!

Καρεκλοκένταυρους!

Αυτή ήταν η Νεά Μεταπολίτευση που υποσχόταν;

Περισσότερα σε επόμενο άρθρο.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Τούμπα, Τούμπα, Κωλοτούμπα και Ναρκισισμός και Εγωισμός και Ακράτεια !
    Ορίστε η κατάληξη !!!!
    Σούπερ λεμε πατριωτισμός και όλα για το καλό της πατρίδας !
    Αντε τώρα κ Πρόεδρε να δούμε τι θα επιτρέψεις και τι όχι ?
    Ήθελα ίσως να το χλευάσω , αλλά δεν μπορώ, λυπάμαι ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μάθημα του πατριωτισμού

    H δεξαμενή του ορθόδοξου Λαϊκού Συναγερμού στέρεψε. Μένει να δούμε και τον αρχηγό του να επιστρέφει στον πάτο της δεξαμενής. Από την άλλη
    όμως, η δεξαμενή του ΚΚΕ, όθεν εβλήστησε ο σπόρος του Πασόκ - ήδη ΣΥΡΙΖΑ - παραμένει ανεξάντλητη.

    Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τη νεοπαγή στα βουλευτικά έδρανα Χρυσή Αυγή. Οι ερχόμενες εκλογές θα μας το δείξουν. Πάντως, τα προγνωστικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι προοιωνίζονται τα βέλτιστα. Οι σχεδιαστές γνώριζαν ότι δεν έπρεπε να δοθεί χρόνος για παρουσία των 21 βουλευτών της μέσα στο Κοινοβούλιο της απάτης. Γι΄ αυτό προτιμήθηκε να ξαναγίνουν εκλογές και ο πατριώτης, σε εισαγωγικά, Πλεύρης γύρισε στο μαντρί του κ. Σαμαρά. Το μάθημα του πατριωτισμού δόθηκε, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσουν οι ψηφοφόροι. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον κολοτούμπα αρχηγό στον αποστάτη. Βρε πόσο ίδιες είναι οι συμπεριφορές των πολιτικών εδώ και δεκαετίες! Κάθε αποστασία πληρώνεται με αποστασία, από τον Μητσοτάκη μέχρι σήμερα.
    Αμύνεσθαι για την πάρτη σας, μπουμπούκια! Κι ο λαός πάντα γελαστός και γελασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Κάθε αποστασία πληρώνεται με αποστασία, από τον Μητσοτάκη μέχρι σήμερα. Αμύνεσθαι για την πάρτη σας, μπουμπούκια! Κι ο λαός πάντα γελαστός και γελασμένος"

    ΚΧ
    Καλά τα γράφεις φίλε μου και μου γεννάται η απορία : Μετά από όλα αυτά τα κόλπα, όπως Πασόκ τώρα ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και νυν Νουδού, Καμμένος, Πικραμμένος, και πολυκομματιασμένος με 30 υποψήφιους σωτήρες, πόσο φασίστας, πόσο χιτλερικός, πόσο ρατσιστής θα είναι αυτός που θα πάει να ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή; Τουλάχιστον, τούτες τις λίγες μέρες που τους είδαμε και τους ακούσαμε, αν μη τι άλλο χαρήκαμε το λούσιμο που υπέστησαν οι γνωστές μας τηλεπερσόνες της δημοσιογραφίας. Δες, για παράδειγμα, τούτο :

    Ρωτά ο δημοσιογράφος :
    - Πείτε μου, τώρα που θα μπείτε στο ναό της Δημοκρατίας, θα σεβαστείτε το δημοκρατικό μας πολίτευμα;

    Και ποια νομίζεις ήταν η απάντηση; Πρόσεξε :
    - Ο ναός της Δημοκρατίας απαιτεί σεβασμό, καθότι ναός και ναός σημαίνει κάτι το ιερό. Ασφαλώς και θα το σεβαστούμε. Αυτοί όμως εκεί μέσα που καταλήστεψαν τον ελληνικό λαό με τα Μνημόνια έχουν σεβασμό; Γιατί δεν πάτε να τους κάνετε το ίδιο ερώτημα;

    Λοιπόν πες μου, ήταν φασιστική, χιτλερική και ανέδιδε οσμή καμμένης σάρκας αυτή η απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον φίλο Κ.Χ 10:47
    Η απάντηση της Χ.Α στα ανάφερόμενά σου,είναι κατά την γνώμη μου απόλυτα σωστή, σοβαρή και θα έλεγα και πατριωτική και δεν έχει καμμία σχέση με τους χαρακτηρισμούς που πιθανά θέλεις να αποδώσεις.
    Το να πυροβολούμε το οτιδήποτε, κατευθυνόμενοι από κομματικό φανατισμό, που δυστυχώς διαπιστώνω ότι ακόμη υπάρχει σε τέτοιο βαθμό σήμερα σε ορισμένους είναι λάθος!
    Όντως καλό θα ήταν και η ερώτηση αυτή να γίνει και στους λοιπούς δήθεν δημοκράτες εντός της Βουλής.
    Ποιά είναι η δημοκρατική και ποιά είναι η φασιστική συμπεριφορά των δήθεν... το έχουμε πολλαπλώς διαπιστώσει και στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα.
    Μας ρώτησε κανείς από τους άλλους δήθεν δημοκράτες, αν θέλουμε τα μνημόνια, πριν με το ζόρι μας βάλουν σε αυτά ? μας ρώτησε κανείς αν αντέχουμε την φοροεπιδρομή που επέβαλαν οι μιαροί αυτοί μισέλληνες προδότες? μας ρώτησε κανείς για το ξεπούλημα του αμύθητου Εθνικού και Ιδιωτικού πλούτου στους τοκογλύφους? μας ρώρησαν για το κατάντημα της πατρίδας μας και την καταρράκωση των Εθνικών θεμάτων ? μας ρώτησαν για το κατάντημα των δήθεν Κοινωνικών παροχών (Παιδεία, Υγεία, Ασφάλεια, Μισθοί, Συντάξεις κλπ)? μας ρώτησε κανείς για όλους τους λαθρομετανάστες που μας κουβάλησαν ? μας ρώτησαν το τι θα γίνουν οι τόσοι άνεργοι Έλληνες που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν ? και άλλα πολλά των οποίων ο κατάλογος των οποίων δεν έχει τέλος.
    ΄Ολα αυτά έγιναν με δημοκρατικό τρόπο, ή με τον χείριστο φασιστικό τρόπο από τους κατά δήλωση δημοκράτες αλήτες, εεε?
    Ξύπνα φίλε μου όσο ακόμα μπορείς.....αν και δεν το βλέπω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Η απάντηση της Χ.Α στα ανάφερόμενά σου,είναι κατά την γνώμη μου απόλυτα σωστή, σοβαρή και θα έλεγα και πατριωτική και δεν έχει καμμία σχέση με τους χαρακτηρισμούς που πιθανά θέλεις να αποδώσεις... Ολα αυτά έγιναν με δημοκρατικό τρόπο, ή με τον χείριστο φασιστικό τρόπο από τους κατά δήλωση δημοκράτες αλήτες, εεε? Ξύπνα φίλε μου όσο ακόμα μπορείς.αν και δεν το βλέπω !!!"

    KX
    Αγαπητέ φίλε,
    Όντως, δεν έχω καμμιά σχέση με κρυπτόμενους χαρακτηρισμούς, τους οποίους άλλοι πιθανό διαβλέπουν, σε αυτό που έγραψα (σημ. καλύτερη επεξεργασία του αρχικού σχολίου εδώ http://kyprianoscy.blogspot.com/2012/05/blog-post_19.html). Ο ρόλος του snipper δεν είναι για τα δικά μου μέτρα. Γράφω άλλωστε πάντα επώνυμα.

    Ελπίζω μετά από αυτά τα σύντομα και ελάχιστα, να γίνεται αντιληπτό ότι τελώ σε εγρήγορση και δεν φταίω, αν άλλοι δεν το καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν μας κτυπηση αλυπητα η Νεμεσις , θα μας δωση την τελευταια ευκαιρια να δουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα , αν μετανοίσαμε , που με την σιωπη μας , αφησαμε ΟΛΟΥΣ αυτους τους αχυρανθρωπους να βιασουν την Πατριδα ΜΑΣ .
    Η Ψηφος τουτη την φορα θα ειναι και το μετρο της τιμωριας μας .
    Εχουμε να διαλεξουμε μεταξυ : Αθεους , Ανθελληνες , Απατριδες , προσκυνημενους , ριψασπιδες , Εφιαλτες , ψευτες και κλεφτες .

    Και απο την αλλη εχουμε τους Ορθοδοξους Πατριωτες .
    Στο χερι μας ειναι να δουμε οτι δεν ειναι ουτε φασιστες ουτε ναζιστες ουτε τερατα αυτοι που αγαπουν ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ το Γενος και το Εθνος .
    Το συστημα που μας σκλαβωσε και διαλυσε την Πατριδα μας λεει οτι ειναι κακο να αγαπας την Πατριδα και να εισαι Εθνικιστης . Θα τους πιστεψουμε ;

    Αλλα και αυτοι οι Πατριωτες να ψηφιστουν , δεν θα τους αφησουν να κυβερνησουν .
    Πιστευω οτι μεσα στην ανταρα του πολεμου και του χαους , θα μας οδηγησουν σε εμφυλιο .
    Δεν πρεπει να το ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ .
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντυπωση μεγαλη μου εκανε οτι τοσα γιδια παρακαλουν εναν τυχοδιωκτη να μην αφηση την στανη , για το καλο της Πατριδος , βεβαιως βεβαιως !
    Ο αλλος του ελεγε : Ρε Θαναση ! για ποιον αγωνιζομασταν τοσα χρονια ; Που πας ;
    Τι καταντια !
    Και θελουν να πιστεψουμε οτι τετοια βουρλα θα εσωναν το Εθνος .
    Αλλα αφου δεν καταλαβαν τοσα χρονια τι σοϊ "πατριωτης" ηταν ο γαλατας , τι να πιστεψη καποιος για τον δεικτη νοημοσυνης των ;
    Η αμορφωσια , μαζι με την προπαγανδα , κανουν θαυματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η "μπαστούνα"

    "Πριν μας κτυπηση αλυπητα η Νεμεσις , θα μας δωση την τελευταια ευκαιρια να δουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα , αν μετανοήσαμε , που με την σιωπη μας , αφησαμε ΟΛΟΥΣ αυτους τους αχυρανθρωπους να βιασουν την Πατριδα ΜΑΣ."

    ΚΧ
    Μην ανησυχείς, η Νέμεσις ξέρει πού και ποιους θα κτυπήσει. Δεν θα κτυπήσει προφανώς εμάς, οι οποίοι ποτέ δεν σιωπήσαμε ασχέτως αν οι ονομαζόμενοι "νταβατζήδες" μας έκλειναν το στόμα. Σημείωσε, δε, ότι "νταβατζήδες" υπάρχουν και από την κρατούσα τα ηνία του ήθους διοικούσα εξουσία. Την οποία χρησιμοποιούν σαν "μπαστούνα" οι κεβερνήτες μας και οι κυβερνητικοί πράκτορες και ανθυποπράκτορες. Όταν "σπάσει ο διάβολος το ποδάρι" τότε θυμούνται τη "μπαστούνα" που έχει την επιγραφεί "ήθος", και όταν γιατρευτούν, τότε την πετάνε ή τη στέλνουν για ανακύκλωση. Φτιάχνουν νέα ανθεκτική βακτηρία για τα ισχυρότερα τραύματα που γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν. Έτσι, η ζωή συνεχίζεται, αλλά φαίνεται και είναι γεγονός, ότι τα παραμύθια τελειώνουν κάποτε. Η "μπαστούνα" θα γυρίσει και θα τους βρει κατακέφαλα. Και μη σκιάζεσαι, σε εμφύλιο δεν πρόκειται να οδηγηθούμε. Τέλειωσαν και τα παραμύθια με τα αντιστασιακά κατορθώματα τύπου Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]