Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιό εγέρθητι; Το ΠΑΣΟΚ πέταξε με τις κλωτσιές φωτορεπόρτερ από συνέντευξη του Βενιζέλου!!!

Ακούσατε τίποτε; Όχι φυσικά, αφού η δημοκρατία αλα-καρτ δεν επιτρέπει τοιούτου είδους προσεγγίσεις στην δημοκρατική ευασθησία του πράσινου παρακράτους που συνεχίζει να δραστηριοποιείται ανενόχλητο...

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει την απομάκρυνση των φωτορεπόρτερ από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε, οπότε και χωρίς καμία προειδοποίηση ή προηγούμενη συνεννόηση, άνθρωποι του περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ απομάκρυναν ΟΛΟΥΣ τους φωτορεπόρτερ, με την πρόφαση πως ενοχλούν τα «κλικ» των φωτογραφικών μηχανών!

Τον παραπάνω λόγο τον θεωρούμε παντελώς προσχηματικό με το δεδομένο ότι επανειλημμένα και από ετών, γραπτά και προφορικά, έχουμε υποβάλλει το πάγιο αίτημα της Ένωσής μας για τη συμμετοχή της και τη συμβολή της στο σχεδιασμό για την αρτιότερη και χωρίς προβλήματα φωτοδημοσιογραφική κάλυψη τέτοιων σημαντικών γεγονότων.

Οι Έλληνες Φωτορεπόρτερ είναι Φωτο-Δημοσιογράφοι και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται από οποιοδήποτε Φορέα και Οργανισμό όταν καλούνται σε εκδηλώσεις που αφορούν τον Τύπο και ο αποκλεισμός τους λειτουργεί σε βάρος της ελευθεροτυπίας και της πλουραλιστικής ενημέρωσης των πολιτών. Μήπως την επόμενη φορά αντί να προσκληθούμε να καλύψουμε αντίστοιχο γεγονός επιθυμούν μα μας υποκαταστήσουν πλήρως αποστέλλοντας αποκλειστικά φωτογραφίες της δικής τους επιλογής;

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει πως αυτές οι ενέργειες αντικειμενικά συνιστούν απροκάλυπτη φίμωση της Φωτο-Ειδησεογραφίας και κατά συνέπεια και της ελευθεροτυπίας και ως εκ τούτου, διερμηνεύοντας και την κοινή στάση όλων των θιγόμενων μελών της, θεωρεί ότι είναι πλέον υποχρεωμένη να προβεί στο εξής σε ΕΜΠΑΡΓΚΟ σε οποιαδήποτε εκδήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και έως ότου οι υπεύθυνοί του αποδεχτούν τους Φωτορεπόρτερ ως λειτουργούς του Τύπου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. και που ειμαστε ακομα..με την ανοχη στην ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΗ & ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ "ΓΕΝΙΚΟΥΡΑ" που ευνοει την "φορα-κατηφορα.." που πειρε ο χοντρος..(μνημειώδες & αξεχαστο θα μεινει εκεινο το..ΑΝΕΡΓΟΙ ειναι εισοδηματιες με μηδενικο εισοδημα..)!
    Οπως ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ αποδείχτηκε πως ειναι αυτο το "Τσουβαλιασμα"
    που τοσο εύκολα & εύλογα παραπέμπει σε μια "ΓΕΝΙΚΟΥΡΑ..." κάνει πολύ κακό στην νόηση.
    αφού μετά την ανοχή στους Γκεμπελιστικους τρόπους..έφεραν στο Ίδιο "κάδρο" ΑΝΙΣΕΣ ευθύνες ..πού μετά την σιωπηρή και περίεργη ΑΠΟΔΟΧΗ από τον κόσμο..ήρθε η ώρα για το ΞΕΦΩΡΤΟΜΑ όλων των ευθυνών ..αφού έτσι ακριβώς το έθεσε ο Πρόεδρος τους παΣΟΚ ..στην προχθεσινή συνέντευξη κάπου στην Κόρινθο ? Ότι αυτοί πού Κυβέρνησαν λιγότερο έχουν τις ΜΕΓΑΛΕΣ ευθύνες διότι ήταν σημαντικές η χρονικές στιγμές ..!!!
    Αυτή η "γενικουρα" που παραπέμπει το τσουβάλιασμα..ευνοεί τον Θύτη...ακριβώς γιατί μπορεί να κρυφτεί ..μέσα στην "γενικουρα"..όπως τον κλέφτη-τσαντάκια..πού μετά την "πράξη"..τρέχει να μπερδευτεί μαζί με το πλήθος...και "άμα λάχει".. την "βγαίνει" κιόλας....ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως συμβαίνει με τις κραυγαλέες αυθαδιαζουσες αθλιότητες του "Μεγαλομετόχου" της Μεταπολίτευσης...
    Ειδικά με την Λαίμαργη , Λαϊκίστικη & εικονική ευμάρεια ..πού ΑΠΟΘΕΩΣΕ το ΚΙΤΣ..και όλοι βολευθήκανε στα εύκολα..κανένας δεν θελει να δυσκολευτεί...και αυτο ακριβώς πού χρειάζεται τώρα (χθες.. δηλαδή) είναι το ΞΕΧΩΡΙΣΜΑ της "ηρας από το σταρι"..
    Μια διαδικασία πολύ δύσκολη και επίπονη..ΞΕΧΩΡΙΣΜΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ τι είναι ΘΕΤΙΚΟ και ΧΡΗΣΙΜΟ το ΚΡΑΤΑΜΕ..& το ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ...και ότι είναι άχρηστο και επιζήμιο το πετάμε...ξεκινώντας ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ από τον προσωπικό του περίγυρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θρασύτατο δωσίλογο χοντρολαμόγιο είναι εκνευρισμένο γιατί δεν του βγαίνουν με τίποτα, τα όσα πίστευε ότι θα του κάτσουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]