Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εθνική κυριαρχία ή αποικία τοκογλύφων;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος –Συγγραφέας – Τουρκολόγος


Αν και το είχαμε προβλέψει ποτέ δεν πίστευα ότι η εκστρατεία εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών εν όψει τον κρίσιμων εκλογών θα έφτανε στο σημείο να επιστρατεύσει ακόμα και επίσημες ανακοινώσεις τραπεζών, (φυσικά με την ανακεφαλαιοποίηση τους ).επισείοντας τον Αρμαγεδδών της δραχμής για να τους πείσουν να ψηφήσουν τα κόμματα του μνημονίου. Η αλήθεια κόλαφος όμως είναι ότι ο κίνδυνος να χάσουν οι πολίτες τις περιουσίες τους, που είναι σήμερα πραγματικά τεράστιος, δεν είναι από τον «αριστερό όλεθρο», αλλά από αυτές τις ίδιες τις τράπεζες που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Γιατί απλούστατα αύριο κανείς δεν θα μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του με αποτέλεσμα την γενική οικονομική κατάρρευση και την οριστική πτώχευση για την οποία υποτίθεται ότι αγωνίζονται να μην συμβεί οι «εθνοσωτήρες –καταστροφείς» της χώρας. Το σίγουρα είναι ότι αγωνίζονται να μην χάσουν τα λεφτά τους οι γνωστοί τοκογλύφοι της Ελλάδας.

Ο φόβος της επιστροφής στην δραχμή που έγινε «σημαία» από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, δεν εξυπηρετεί παρά μόνο αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν μια πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση και στην δραχμή. Φυσικά αυτό δεν τους νοιάζει γιατί όλοι αυτοί έχουν από καιρό βολευτεί. Ο φόβος της κρατικίστικης κομουνιστικής αριστεράς, μόνο γελοιότητα προκαλεί, αλλά εξακολουθεί για πολλούς να είναι κυρίαρχο σημείο της προεκλογικής τους εκστρατείας. Ο φόβος που καλλιεργούν οι επιλεγμένες δηλώσεις και θέσεις οικονομικών παραγόντων για πτώχευση ενώ παράλληλα υποκρύπτονται άλλες δηλώσεις περί συνεπειών στην διεθνή οικονομία από την περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει στην δραχμή, είναι επίσης μέρος του σχεδίου για να μην χάσουν τα λεφτά τους οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Αλλά φυσικά το πρόβλημα δεν είναι ευρώ ή δραχμή. Το πρόβλημα είναι αν θα επιβιώσουμε ή όχι, αν αυτή η χώρα θα συνεχίσει να υπάρχει ιστορικά ή θα καταποντιστεί χάριν της πολιτικής που εφάρμοσαν όλα αυτά τα χρόνια τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα παράδοσης της στα τραπεζιτικά τοκογλυφικά κυκλώματα. Η πολιτική του μνημονίου είναι αυτή που θα μας φέρει εκτός ευρώ γιατί απλούστατα καταστρέφει συστηματικά τη οικονομία, έχει εξαφανίσει το χρήμα, έχει στερέψει την αγορά και τώρα με τα νέα «ραβασάκια» απειλείται άμεσα και η ακίνητη περιουσία. αυτό το «σπίτι του λαού» η στέγη που του καλύπτει το κεφάλι. Οι τράπεζες είναι που θα σας πάρουν τα σπίτια σας γιατί απλούστατα δεν θα μπορείτε να εξοφλήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ο άλλοτε κομουνιστικός κίνδυνος σήμερα είναι ο τραπεζιτικός και μνημονιακός κίνδυνος.

Τέλος θα ήταν χρήσιμο όταν κάποιος πολιτικός, ειδικά των δυο πρώην μεγάλων και υπεύθυνων για την σημερινή μας κατάντια κομμάτων, βγαίνει να απαγγείλει το «ποίημα» του στα κανάλια, να μας λέει πρώτα τα δικά του εισοδήματα και την δική του οικονομική κατάσταση και μετά να κάνει τον έξυπνο σε ένα κόσμο που βρίσκεται σε απόγνωση. Και πολύ περισσότερο θα ήταν καλύτερα ο κάθε ψηφοφόρος να κοιτάξει και να συνειδητοποιήσει την δική του κατάντια και όχι να τρομοκρατείτε από διαφόρους καταβολεμένους. Η ψήφος του φόβου είναι ψήφος της παράδοσης στην διεθνή τοκογλυφία και στην οριστική καταστροφή μας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αξίζει να το δείτε ! Σπανίζει η προβολή του διότι τα χουντοκαναλα τον έχουν αποκλείσει!http://olympia.gr/2012/05/29/ο-πάνος-καμμένος-στην-νετ-29-5-2012/ \r\n

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απίστευτη η επίθεση για την τρομοκράτηση των Ελλήνων και οι απίστευτοι εκβιασμοί που έχουν έχουν εξαπολυθεί, από τα ξένα κέντρα και της ΕΕ συμπεριλαμβανομένης (δήθεν συμπάσχουν οι φίλοι και εταίροι μας)και από τα εγχώρια ρεμάλια και τους δωσίλογους- μαριονέτες που το παίζουν αρχηγοί κομματικών σχηματισμών.
    Χώρια την πόλωση που προκαλούν στο Λαό.
    Τους αφήσαμε και καλά να πάθουμε.
    Αλλά έως εδώ !!!
    Ένα πράγμα να γνωρίζουν καλά όλοι τους, τώρα έκαναν το λάθος και χτύπησαν την ψυχή και το θυμικό των Ελλήνων.
    Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως εδώ και μή παρέκει η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί των Ελλήνων, από τους διεθνείς τοκογλύφους και τις εδώ προδοτικές μαριονέτες τους....

    " Ω παίδες Ελλήνων ιτε, ελευθερούται πατρίδ', ελευθερούται δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νυν υπέρ πάντων αγών.
    Ο παραπάνω στίχος (402) από τους Πέρσες του Αισχύλου, νομίζω ότι είναι η απάντηση σε όλα τα καθάρματα ντόπια και ξένα.
    Πάντα μεσα στους αιώνες το ίδιο κάναμε και θα το ξανακάνουμε και θα το ξανακάνουμε ...
    Είναι η μοίρα/αποστολή των Ελλήνων να ξεβρωμίζουν τον πλανήτη από τις σαβούρες....
    Θέλει μόνο λίγο οργάνωση/σχεδιασμό και ορισμένους Έλληνες πατριώτες να ηγηθούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την μια εχουμε τους τοκογλυφους να μας παρουν τα σπιτια και απο την αλλη τους λαθρεποικους .
    Μπρος γκρεμο και πισω ρεμα .
    Διαβολικο το σχεδιο και μονο ο Θεος με τις προσευχες των Αγιων Πατερων μας μπορει να μας βοηθηση . Ειναι στο χερι μας να ψηφισουμε Ορθοδοξους Πατριωτες και να Ελευθερωθουμε η τους αθεους και απατριδες των λυκων-μαντριων και να αφανιστουμε .
    Απλα ειναι τα πραγματα .
    Το ερωτημα ειναι: ΧΡΙΣΤΟ ὴ Μαμμωνα ;
    Ολα τα αλλα ειναι για κουφιοκεφαλους και χαμενους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]