Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζει ο Καμίνης να δίνει άδειες για ίντερνετ-καφέ σε αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας

Οι κάτοικοι με τις αντιδράσεις, οι φορείς με τις παραινέσεις αλλά και όλες οι έρευνες καταδεικνύουν πως η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας έχει υπερβεί όλα τα όρια.
Παρ' όλα αυτά ο Καμίνης συνεχίζει ακάθεκτος να δίνει άδειες σε ίντερνετ-καφέ.
Για ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο φέρνει νέες άδειες προς έγκριση και πάλι στις περιοχές που τα ίντερνετ καφε είναι περισσότερα από τις γωνίες.

Παρ' ότι τα παραδείγματα πλέον είναι εκατοντάδες, παρ' ότι οι περισσότερες άδειες ενώ δόθηκαν για ίντερνετ καφέ στην πορεία τα εν λόγω καταστήματα μετατράπηκαν σε οτιδήποτε άλλο..., ο Καμίνης δεν αλλάζει και συνεχίζει να τα αδειοδοτεί...

Και που δίνει άδειες;
Στην οδό Αγίου Μελετίου, στην Ηπείρου, στην Μηθύμνης, στην Αριστοτέλους, στην Δροσοπούλου... δηλαδή όπου δεν πάει άλλο!

Που θέλουν να μας φτάσουν;
Θέλουν να διώξουν και τους τελευταίους Έλληνες;
Τι θέλουν να πετύχουν;
Θέλουν να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις γειτονιές;
Δεν καταλαβαίνουν πως σε ένα καζάνι που ήδη βράζει δεν ανεβάζεις κι άλλο την φωτιά;


Υ.Γ: Αλήθεια, γιατί κάθε φορά που περνάνε τις άδειες επιλέγουν να τις έχουν τελευταίες στην λίστα των θεμάτων προς συζήτηση;
Μήπως γιατί θέλουν αυτά να περνάνε νύχτα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Καλά κάνει αυτό το απόβρασμα που τυχαία εξελέγη Δήμαρχος κυρίως λόγω της πλήρους ανικανότητας του προηγούμενου καραγκιόζη.
    Μαζί με όλα τα άλλα που έκανε και θα κάνει, αφού τον αφήνουμε έχουμε να δούμε και άλλα πολλά.....
    Φταίμε όλοι μας, ότι σαβούρα μας πασσάρουν τον εκλέγουμε, λες και δεν υπήρχαν σοβαρά άτομα, τα οποία όμως λόγω μη προβολής τους απο τα ΜΜΕ πήγαν στα αζήτητα.
    Είμαστε σκατολαός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε ξυσει πατο σε ολους του τομεις, απο πολιτικους, απο δημοσιους υπαλληλους, απο φαρμακοποιους, απο γιατρους, απο επιχειρηματιες, απο δημοσιογραφους....Αυτο λεγεται με μια λεξη ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο λεγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ .
    Ποτε δεν ειχαμε ακμη για να εχουμε και παρακμη .
    Μονο ενας με το αναστημα και την μορφωση του Ι. Μεταξα θα μπορουσε να βγαλη τον λαο απο τον κοινοβουλευτικο βουρκο .
    Και μονο ενας Γ. Παπαδοπουλος αγαπησε την Ελλαδα . Εμεις τον καταδικασαμε , με συμβουλο την δημοκρατια και παλι να πιη το φαρμακι .
    Αυτος ειναι ο "κυριαρχος" λαος που θα αποφασιση σοφα , τουτη την τραγικη ωρα ;
    Ολοι οι ανθελληνες και τα ρεμαλια της πολιτικης σαπιλας , επιστρεφουν στην φιδοφωλια να αποτελειωσουν την Πατριδα μας . Ο καμινης ειναι η κωλοτρυπιδα τους . Οπως και αυτο το χυδαιο υποκειμενο ο μπουταρης . Οπως και οι τοσοι αλλοι τοπικοι χαβιεδες του συστηματος και της βρωμιας .
    Ζω στα ξενα και επιμενω ΚΑΤΑΝΤΙΑ και τα χειριστα επονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν είναι μόνο να διαπιστώνουμε αλλα να διαμαρτυρόμαστε. Πήγε μια ομάδα εκεί να ζητήσει τον λόγο ειρηνικά αλλα ΕΠΙΜΟΝΑ κα συνέχεια; Τι είδους διαμαρτυρία είναι αυτή απο την άνεση του σπιτιού μας. Χαριζεται τίποτα? αν είχε αυτός 200-300 άτομα συνέχεια έξω απο το γραφείο του πιστεύω ότι καλύτερα θαταν απο το τίποτα.
    Αφού βρίσκουν και κάνουν. Κάθε μέρα δρα ανενόχλητος γιατί να μην κάνει τα δικα του;
    Οποίος θΕΛΕΙ να βρει το δικαιο του πολεμά! Κοινώς οποίος θελει να γ......ει πρέπει να χασομερησει. Όπως που να μας δίνουν ναρκωτικά ένα πράγμα παλαβωσαμε. Όλα τα δεχομαστε παθητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]