Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλληλο-καρφώνονται ΠΑΣΟΚ και ΣΕΒ για τις μειώσεις των μισθών...

Και όσο περνάει ο καιρός και σφίγγουν τα πράγματα, τόσο περισσότερα θα μαθαίνουμε για όσα έκαναν οι διασώστες - σωτήρες μας, εν αγνοία μας, για το καλό μας και το καλό της... πατρίδας. Μόνο που κάποτε, θα πρέπει -επιτέλους- να ξεκαθαριστεί ποιά πατρίδα υπηρετούν, γιατί εξ όσων γνωρίζουμε, όλοι (και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι) όσοι διαχειρίζονται την "διάσωσή" μας, διαθέτουν περισσότερες από μία υπηκοότητες... Τυχαίο; Δε νομίζω...

Απίστευτα περιστατικά συμβαίνουν σε μια Ελλάδα που καταρρέει… Για την ακρίβεια, την κατέρρευσαν!

Έχει ανοίξει ολόκληρο μέτωπο μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΕΒ για το ποιος ζήτησε από την τρόικα τη μείωση των μισθών σε επίπεδα πείνας!

Πριν λίγες μέρες ο Βενιζέλος κατηγορούσε τους... ανώνυμους εργοδότες ότι από πίεζαν παρασκηνιακά την τρόικα για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22%!

Χθες, ήρθε ο ΣΕΒ και ζήτησε κατάργηση των εργασιακών μεταρρυθμίσεων για μειώσεις μισθών και μετενέργεια από 3 σε 6 μήνες!

Μάλιστα «κύκλοι» του ΣΕΒ αφήνει αιχμές κατά του Βενιζέλου ότι αυτός πίεσε για τις μειώσεις! Το ξεμπρόστιασμα δεν σταματά εδώ όμως!

Έρχεται σήμερα η Ιπποκράτους και απαντά στο ΣΕΒ στην ουσία ότι «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» αφού ο Βενιζέλος δεν κατονόμασε τον ΣΕΒ!

Τώρα το ποιος το ζήτησε δεν χρειάζεται να το μάθουμε… Ο ένας ήταν Υπουργός Οικονομικών, άρα θα έπρεπε πρώτον να διαπραγματευθεί (κάτι που δεν ζητήθηκε;) και δεύτερον να στηρίξει τους εργαζομένους της χώρας και την ίδια την οικονομία αφού αυτό το μέτρο θα έφερνε νέα βαθύτερη ύφεση.

Από την άλλη ο ΣΕΒ, αν ήξερε ότι το έκανε ο Βενιζέλος γιατί δεν βγήκε νωρίτερα να καταγγείλει τα επαχθή μέτρα και οδηγούν τους εργαζομένους, την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή;

Το σίγουρο είναι ένα… Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι… Και αυτό το είχε καταλάβει από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν πέρασε το πολυνομοσχέδιο με τα εργασιακά που ο Βενιζέλος απειλούσε «θεούς και δαίμονες» για να ψηφιστεί με την αιτιολογία της χρεοκοπίας. Ήταν τότε που η Κατσέλη, ως πρώην Υπουργός Εργασίας δεν είχε «ψαρώσει» γιατί γνώριζε και οδήγησε στην διαγραφή της. Ήταν επίσης τότε, που ο Τσίπρας φώναζε μέσα στη Βουλή να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή Βενιζέλου στη Λαγκάρντ, που όπως αποδείχθηκε αυτό το άρθρο 37 δεν υπήρχε πουθενά στην επιστολή!

Από όλα αυτά συνάγεται το ασφαλές συμπέρασμα πως η νευρικότητα των διασωστών αυξάνει κατακόρυφα, αφού φαίνεται πως γνωρίζουν κάτι για εμάς -που εμείς ακόμη δεν ξέρουμε- και τρέμουν την στιγμή της αποκάλυψής του. Επίσης, γνωρίζουν πως το ελικόπτερο της διάσωσης δεν τους χωράει όλους κι έχουν επιδοθεί σε έναν πρωτοφανή αγώνα εκατέρωθεν "αδειάσματος", με την ελπίδα πως όσοι λιγότερο μείνουν τόσο αυξάνουν και οι πιθανότητες να βρεθεί μία θέση στο σχέδιο "διαφυγής" τους...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ορε το σαπιοκηλι και ο ανεργος βιομηχανος προεδρος του σεβ χωρης εργοστασιο το πουλησε του μπαμπα και τι τα εκανε τα λευτα που τα πηγε κανενας δεν τον ρωτησε και δεν τον εψαξε αυτοι πιεσαν μαζει με το διπλοσακουλο γιατι και οι δυο μαζει ειδαν τον λαο δουλους λαε ξυπνα και φατους στις εκλογε τον ιουνοι αυτος ο μπασταρδος που περηφερετε απο καναλι σε καναλι και μας λεει μαζει με τον μιχαλο και τον κορκιδη εξυπερετουν τους γερμαναραδες και τις πολιεθνηκες μαζι με τον κομανετσι και τον φουσκα και αρχησαν να φγενουν σιγα σιγα στο φως και ποσα ακομα θα μαθουμε πιοι μας προδωσαν κανονικα και μας ριξαν στο στωμα του λυκου και τωρα θελουν να μας ρηξουν στο στομα τον λυκανθρωποβρυκολακων και εσυ θα τους ψηφησεις η θα τους ψωφησεις τον ιουνι καμενο και συριζα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θημαστε τον μηχαλο που τον κυνηγαγαν οι φορτιγατσιδε ςπου ειναι ορε πηρε κανενα φορτιγο τωρα εξιγουντε ολα πως θελαν να φανε τσαπα τις περιουσιες των ελληνων και αυτος στην νου δου ειναι μαζι με τον κορκιδη χα ολοι για τον τσαπα να γινουν λευταδε αδουλευτοι θα τους ψηφησεις λαε καμενο για να καουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]