Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο φρενοκομείο "Η Ελλάς"

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός

Με τον συχωρεμένο Κωνσταντίνο Καραμανλή θα συμφωνήσουμε σήμερα σε ένα σημείο μόνο. Ότι η Ελλάδα έχει καταντήσει ένα απέραντο φρενοκομείο!!! Γιατί δεν μπορεί να είναι αληθινά τα όσα ζούμε σήμερα. Δεν μπορεί να βιώνει ο ελληνικός λαός καθημερινώς τις τραγικές συνέπειες της διακυβέρνησης της Ελλάδας από ανίκανους, ελάχιστους σε πολιτικό ανάστημα, ακόμα και διεφθαρμένους πολιτικούς από την μεταπολίτευση και μετά, και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι ή πολιτικά όμοιοι τους να ζητούν να τους ψηφίσουμε για να αναλάβουν και πάλι την διακυβέρνηση της χώρας.

Και να θέλει κάποιος να ηρεμήσει από όσα περνά σήμερα δεν μπορεί. Ούτε για ένα λεπτό… Οι ειδήσεις με τα μαύρα μαντάτα είναι καταιγιστικές. Τι να πρωτοαναφέρουμε; Τις περικοπές στις συντάξεις και τις επικουρικές που για «τεχνικούς λόγους» τις άφησαν να γίνουν από την κυβέρνηση που θα εκλεγεί; Την ενημέρωση που έχουμε σήμερα ότι θα υπάρξουν αυξήσεις σοκ σε μεταφορές (αστικές μεταφορές, τρένα), ρεύμα και νερό; Και φυσικά μετά τις εκλογές… Τις δηλώσεις του κυρίου Προβόπουλου περί μεγαλύτερης ύφεσης, ανεργίας, στενωπού κλπ; Άσε που σαν άλλος «λαγός» των πρώην μεγάλων κομμάτων μας αναφέρει τι θα πάθουμε αν δεν ψηφίσουμε σωστά στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Προς Θεού δεν λέει ψηφίστε Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ αλλά κατά τον Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος το ιστορικό διακύβευμα, είναι η συντεταγμένη και επίπονη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της οικονομίας εντός της ζώνης του ευρώ με τη συμπαράσταση των εταίρων μας ή η άτακτη οπισθοδρόμηση, οικονομική και κοινωνική, δεκαετίες πίσω, που θα οδηγούσε τελικά τη χώρα εκτός της ζώνης του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δηλαδή τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Από την άλλη έχεις αυτούς μου μας κυβερνούν, που σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ενδιαφέρονται μόνον για το πώς θα υποκλέψουν με ψέματα και αλχημείες τις ψήφους του Ελληνικού λαού. Προσπαθούν να μας πείσουν για μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, για ρεύματα αλλαγής του πολιτικού σκηνικού και ότι άλλη ανοησία μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Πόσο πολιτικά σάπιοι μπορεί να είναι; Πως μπορούν να υπόσχονται το ελάχιστο, όταν δεν είναι ικανοί ούτε τα βρακιά τους να δέσουν; Ακόμα και τα κόμματα τους διέλυσαν. Και πολιτικά και οικονομικά… Η δε δουλειά που έχουν κάνει κάποιοι που είναι για εμάς ΗΡΩΕΣ εισαγγελείς, και που θα πρέπει να είναι το ίδιο για όλους τους Έλληνες, τώρα φαίνεται. Ο καθένας γνωρίζουμε ότι έχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αλλά όμως και ο δαρμένος, ο απατημένος, ο καταληστευμένος, όλοι αυτοί που πληρώνουν τα εγκλήματα άλλων, έχουν και αυτοί δικαιώματα. Δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα να έχουν δικαιώματα μόνον οι κατηγορούμενοι. Τώρα λοιπόν που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου από την Εισαγγελία Αθηνών υπό την καθοδήγηση της σιδηράς κυρίας Ε. Ράικου, και οι διάφορες υπηρεσίες όσο και να θέλουν, δεν αποτολμούν να αποκρύψουν στοιχεία. Ή το λιγότερο δεν θα το αποτολμήσουν στον βαθμό που θα επιθυμούσαν… Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε επιτέλους ότι το ΣΔΟΕ ψάχνει να βρει που πήγαν τα αντισταθμιστικά οφέλη από την υπόθεση των υποβρυχίων του κυρίου Άκη μας! Ψιλοπράγματα δηλαδή για τους κυρίους αυτούς… Για να αντιληφθούν όλοι το μέγεθος, οι ελεγκτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι από τα 378.221.545 ευρώ τα οποία προορίζονταν για την εκτέλεση συγκεκριμένων προγραμμάτων, μόνο τα 65.568.695 χρησιμοποιήθηκαν, με τα υπόλοιπα 312.652.850 να «χάνονται» κάπου στη διαδρομή. Ναι καλά διαβάσατε. ΨΑΧΝΟΥΝ 312 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ, σχεδόν όσο η μαύρη τρύπα από την αρχή του έτους στον προϋπολογισμό!

Και φυσικά αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου. Γιατί δεν ήταν μόνον ο κύριος Άκης που έβαλε το δάκτυλο στο μέλι. Συγγνώμη στην πισίνα με το μέλι… Δεν μπορεί, θα υπάρχουν και άλλοι. Τόσα δις προμήθειες έχουν γίνει…. Τόσα δις σε μεγάλα έργα έχουν δοθεί… Τι έγινε, όλοι οι άλλοι ήταν άγιοι και μόνον ο Άκης μας είχε μέσα του τον τρισκατάρατο; Όλοι οι άλλοι δεν έγλειψαν τίποτα; Δεν μπορεί! Στατιστικώς τουλάχιστον είναι αδύνατον. Να λοιπόν γιατί δεν επιθυμούν οι πολιτικοί την πραγματική κάθαρση, το να καταπολεμηθεί η διαφθορά. Γιατί δεν ξέρουν που θα φτάσει, ποιους θα αγγίξει. Από την άλλη, αν ο ελληνικός λαός μάθει τι συνέβαινε τόσα χρόνια με την διαπλοκή και την διαφθορά είναι σίγουρο ότι θα επαναστατήσει…

Αλλά γιατί να φθάσουμε σε αυτό το σημείο… Άμυνες ο λαός έχει. Εκλογές έρχονται… Τι πονάει περισσότερο το σύστημα; Εκεί πρέπει να το κτυπήσουμε. Αυτό που τους πονάει περισσότερο πρέπει να ψηφίσουμε, χωρίς ακρότητες όμως… Όσο δε για τους άλλους που κάνουν τα μαθήματα στον λαό θα έρθει και η δική τους η σειρά. Ένας εισαγγελέας, ένα ειδικό δικαστήριο, δεν μπορεί κάτι θα γίνει. Γιατί ακόμη και το κούρεμα που έγινε και για το οποίο πανηγύριζαν κάποιοι, τελικά τι αποδεικνύεται; Ότι αναλογικά το μεγαλύτερο μέρος το κουρέψαμε στους εαυτούς μας… Ο κύριος Προβόπουλος με τις ενέργειες του κατέστρεψε υγιή και σύγχρονα ασφαλιστικά ταμεία όπως ο ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και των Μηχανικών, Δικηγόρων, Γιατρών, Φαρμακοποιών… Για ένα πράγμα να είναι σίγουροι όλοι αυτοί οι τύποι που σήμερα σώζουν τον ελληνικό λαό από την καταστροφή. Ότι υπάρχει και η Θεία Δίκη που μπορεί όμως να έρθει και νωρίτερα από όσο νομίζουν… Το «φωνή λαού οργή Θεού» ή το «όλα εδώ πληρώνονται» τους θυμίζει κάτι;….

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ θα είμαστε…

    αν πληρώσουμε τα
    «χρέη» μας στους
    τοκογλύφους.


    Θα μας μισήσουν οι μελλοντικές γενιές Ελλήνων αν δεν τους κληροδοτήσουμε πατρίδα.
    Θα μας σιχαθούν τα ίδια μας τα παιδιά αν δεν αντισταθούμε στο «δούλεμα» των τοκογλύφων.
    ---------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=NM9aWVIDDwU&feature=youtu.be

    fnous- ΕΑΜ β'- ΗΛΙΘΙΟΙ θα είμαστε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]