Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κακλαμάνης: "Η Ελλάδα οφείλει στους Έλληνες της Χειμάρρας"

«Μη αποδεκτές πολιτικές που σκοπεύουν να πλήξουν τους Βορειοηπειρώτες στη Χειμάρρα»

Με αφορμή τις επιλεκτικές κατεδαφίσεις ακινήτων Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με αφορμή τα όσα πληροφορούμαι για τις επιλεκτικές κατεδαφίσεις ακινήτων Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρρα, καλώ τους αρμόδιους να στρέψουν το βλέμμα τους στην ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Η Ελλάδα οφείλει να συμπαρασταθεί στους γηγενείς της Χειμάρρας και να προειδοποιήσει πως δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές πολιτικές που σκοπεύουν να πλήξουν, περαιτέρω, το ελληνικό στοιχείο».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ενταξει ! αναλαβαν οι κιναιδοι την προστασια των Ελληνων στην Βορεια Ηπειρο και την προστασια των λαθρεποικων στην Μητροπολη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]