Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ. Κοντογιώργης: Το ψευδές δίλημμα των εκλογών

Στην χώρα της απόλυτης παράνοιας, στην χώρα που πλέον δεν υπάρχει, στην χώρα που οι πολίτες αντιμετωπίζονται σαν εχθροί από τους συστημικούς και απολύτως υπεύθυνους πωλητικούς, έχουμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε για εκλογές προκειμένου να εκτονωθεί η πίεση (στο όνομα της αναμενόμενης λαϊκής εντολής μέσα από την κάλπη) και να βρει η χώρα τον δρόμο της, με φρέσκες λαϊκές εντολές.
Προφάσεις και μόνο προφάσεις... Συζητάμε για εκλογές ενώ αυτές δεν έχουν ανακοινωθεί!!! Συζητάμε για θέματα τα οποία δεν έχουν τεθεί καν προς συζήτηση. Το χειρότερο όμως είναι πως έγινε κατορθωτό να υπάρξει μία -έστω και ελάχιστη- εκτόνωση και ανάμεσα σε φανταστικά θέματα που προβάλλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, χάνουμε το ζητούμενο, δηλαδή την απόφαση των πολιτών, η οποία είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε.

Ο σκοπός της κυβέρνησης Παπαδήμου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά οι κάλπες εμφανίζονται μόνο σε... φωτογραφίες. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδράσει και με την ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (φυσικά με την απόλυτη συναίνεση του Ε. Βενιζέλου) είναι αθώος για όλα όσα καταστροφικά υλοποίησε σε βάρος της χώρας.
Η ερώτηση, όλων, είναι: πού πάμε; πού μας πάνε; Πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο; Δυστυχώς, οι ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί, για την ακρίβεια έχουν ήδη υπογραφεί. Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη. Μας ετοιμάζουν πολύ πιό σκληρές και απάνθρωπες ημέρες. Έχουν συμφωνήσει, έχουν υπογράψει και εκτελούν έναν λαό, επειδή γνωρίζουν πως εάν δεν το κάνουν, τότε θα καθήσουν στο σκαμνί. Και όλοι τους, χωρίς καμία εξαίρεση θα αντιμετωπίσουν τις ευθύνες από τις οποίες θέλουν να διαφύγουν...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]