Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παρθένες πολιτικοί

Την γκαντεμιά μου μέσα. Τόσα χρόνια διατηρώ τραπεζικό λογαριασμό και ούτε μια φορά δεν έγινε ένα λάθος να γεμίσει με καμιά εκατοσταριά εκατομμύρια.

Ενώ στους λογαριασμούς του Άκη έγιναν τέτοια λάθη.

Αλλά ανθρώπινο είναι. Πας το βιβλιάριο της τράπεζας για μια ενημέρωση. Ε! δεν είναι δύσκολο ο υπάλληλος να πατήσει κατά λάθος ένα πλήκτρο, το 3 ας πούμε και μετά αφηρημένος να αφήσει το δάκτυλο του στο μηδέν και να πατηθεί έξι εφτά φορές. Και να βάλει ο διάολος το ποδάρι του και αυτό το νούμερο να πιστωθεί ως κατάθεση. Καθημερινό φαινόμενο και απόλυτα ανθρώπινο…

Όλοι οι πολίτες της χώρας έλεγαν χρόνια τώρα να μπει ένας πολιτικός στην φυλακή. Και τώρα που, έστω, προφυλακίστηκε ο ωραίος Άκης δεν ικανοποιούνται.

Αχάριστος λαός. Δεν χορταίνει με τίποτα… όσο κουτόχορτο και να του δίνεις. Άκου να θεωρούν ότι επίτηδες, για να το παίξουν καθαροί οι υπόλοιποι, έβαλαν τον Τσοχατζό μέσα…

Μην δούμε άνθρωπο να προκόβει και αμέσως να τον κατηγορήσουμε… για κάποια κωλόσπιτα και μερικά εκατομμύρια που βρέθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Εντάξει, το πολιτικό σύστημα είναι πλέον καθαρό και αξιόπιστο. Έβαλαν τον Άκη να αντικαταστήσει στο κελί τον Εφραίμ.

Για άλλη μια φορά έγινε ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα χωρητικότητας στις φυλακές. Αφού για να χωρέσει ο Άκης έβγαλαν τον Εφραίμ.

Οπότε ο Άκης μπορεί να ελπίζει ότι σύντομα θα βγει από την φυλακή. Όλο και κάποιος άλλος θα πρέπει να πάρει την θέση του.

Ο Άκης όσο ήταν υπουργός έτρωγε τα λεφτά μας από μόνος του. Τώρα, στην φυλακή, τον ταΐζουμε εμείς. Πάλι δηλαδή εις βάρος μας ζει…

Θέλεις να απολαύσεις απεριόριστο χρόνο; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Θα σε στείλουν στην ανεργία. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να γνωρίσεις την εμπειρία να ζήσεις σε χαρτόκουτο; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Κάθε πολίτης και μια κούτα. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να συμμετέχεις στην σωτηρία των τραπεζών προσφέροντας όλο σου το μισθό ή όλη σου την σύνταξη; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Θα υπάρχει μια κλίμακα φορολόγησης με 100% επί του εισοδήματος. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να απεγκλωβιστείς από την παγίδα της χρηματικής ανταμοιβής για την εργασία. Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Εργασία χωρίς μισθό γιατί η μισθωτή εργασία είναι σκλαβιά. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι ο Θεός είναι μεγάλος; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Η θεραπεία των ασθενειών θα γίνεται χωρίς φάρμακα, γιατρούς και νοσοκομεία. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να μπορείς να χαζεύεις βιτρίνες χωρίς να μπαίνεις σε πειρασμό αγοράς; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Θα βάλουμε λουκέτο σε χιλιάδες καταστήματα οπότε οι βιτρίνες θα είναι άδειες. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θεωρείς ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Μέσω πλειστηριασμών θα πάρουν οι τράπεζες όλη την ακίνητη ιδιοκτησία ώστε να μην νιώθετε κλέφτες. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Και δυστυχώς, για πρώτη φορά, αυτά τα κόμματα θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους…

Το θέμα δεν είναι οι προβλέψεις, αλλά να ψηφίσουμε έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να κάνει πέντε βήματα παρακάτω, είπε ο Παπακωνσταντίνου. Σαφέστατος.

Προφανώς η χώρα έχει και άλλα περιθώρια προς τα κάτω. Και η Νεαπασοκοκρατία μπορεί να τα καταφέρει. Μέχρι το οριστικό τέλος μας.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης θέλει καθαρή εντολή. Οπότε αγαπητέ ψηφοφόρε αν η εντολή σας έχει λερωθεί παρακαλώ να πάρετε το σφουγγάρι και να την καθαρίσετε…

Τι θέλετε τώρα; Να πάρει καμιά βρώμικη εντολή και να λερώσει τα χέρια του;

Πλύνε την εντολή σου στο πλυντήριο της βουλής με το απορρυπαντικό που έχει μπλε και πράσινους κόκκους και μια ιδέα από μαυροτζαφέρεια πιρουέτα.

Μετά την καθαρή εντολή έχουμε και το καθαρό κόμμα της Νέας Πολιτικής Άνοιξης. Με δομημένους υποψήφιους και παραπλανημένους τέως υπουργούς.

Δηλαδή ο Τσιτουρίδης των δομημένων, ο Μπασιάκος και ο Δούκας του Βατοπεδίου πριν δυο χρόνια θα βρώμαγαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με την παρουσία τους ενώ τώρα θα είναι ασορτί με την καθαρή εντολή…

Γιατί ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης επιμένει ότι μόνο με αυτοδυναμία θα κυβερνήσει; Γιατί θέλει από την πρώτη μέρα της συγκυβέρνησης να κάνει την πρώτη εντυπωσιακή κωλοτούμπα, συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ.
Κάτι σαν προθέρμανση για το υπόλοιπο πρόγραμμα κωλοτούμπας.

Ο Μπένι ο μισθοφάγος υπόσχεται ότι μετά τις εκλογές θα στηρίξει τους πιο αδύναμους.

Έτσι εξηγείται γιατί μείωνε συνεχώς τους μισθούς και τις συντάξεις και μας τάραξε στην φορολόγηση. Ήθελε να μας κάνει αδύναμους για να μπορέσει να μας δείξει το σοσιαλιστικό του πρόσωπο.

Αν είχαμε λεφτά πως θα μπορούσε να μας στηρίξει ο Μπένι;

Ο Μπένι η παρθένα μας είπε ότι το ελληνικό κράτος από την δημιουργία του κτίστηκε λάθος.

Αλλά, που θα πάει, θα γίνει κάποτε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και τότε θα δείτε… παράδεισος θα είναι η Ελλάδα.

Μικρός Φωκίων
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Καλά κάνετε και τα αναφέρετε συνεχώς.
    Μήπως και φύγει η εγκεφαλική τσίμπλα από τα μυαλά ορισμένων που ακόμα ακούνε τους θρασύτατους προδότες/δωσίλογους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες.
    Τουλάχιστον από διάφορα sites, ακούγονται αλήθειες.
    Τα δήθεν αμερόληπτα και μεγάλα κανάλια, είναι ουσιαστικά μιά σκέτη αηδία με τα όσα παρουσιάζουν, όπως δυστυχώς και τα λεγόμενα δημόσια.
    Παράδειγμα η κ. Στάη & Co, που εχθές το βράδυ είχε τον κ Καμμένο και προσπάθησε να τον μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, πότε διακόπτοντάς τον συνεχώς και πότε κάνοντας του απ' ευθείας επιθέσεις.
    Συνεχίστε ...
    Ελπίζω να έχουν ξυπνήσει οι Έλληνες ή τουλάχιστον η μεγάλη πλειοψηφία αυτών και να δώσουν την απάντησή τους στους υπανθρώπους που θέλουν να μας ξανακυβερνήσουν/ξανασώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια πιστευη κανενας ενημερωνεται απο το ιστολογιο , οτι αν ψηφισουμε αντι-μνημονιακα , θα την βγαλουμε καθαρη ;

    Πιστευω , οτι ο Ελληνας δεν εσκυψε . Το ξερουν,οτι οποιος (σταυλος) και να εκλεγει , με οποιουδηποτε αλλο μαντρι και να συνεργαστη , ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορεσει να σταματηση την δευτερη φαση του σχεδιου . ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ .
    Ο Μονος τροπος να μας αρπαξουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Πατριδα και να καθαρισουν τον τοπο απο τους Ελληνες , ειναι το "αδελφος τον αδελφο με συμβουλο (δηδεν) Αμερικανο .
    Ειναι το πλιατσικο και οι σφαγες Ελληνων , απο τους λαθρεποικους . Οι οποιοι πεινανε και ειναι εκατομμυρια ! Πολλοι ξερουν οτι ειναι 4-5 , μαζι με τους Αλβανους .
    Ειναι και ο πολεμος .
    Ειμαστε στο παρα πριν την δευτερη φαση,την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Οι εκλογες ειναι το τυρι . Δηλαδη να ειμαστε τελειως απροστατευτοι και απροετοιμαστοι , οπως μας κοροϊδεψαν με την Αρχη της μαχης των μαχων και καταφεραν οι προδοτες να μας φερουν στο σημειο , μπρος γκρεμος και πισω ρεμα .
    Πολυ λιγοι το 2009 , μετα τις εκλογες ειπαν ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ . Αλλα ομως
    εκλογεςμε κατοχη και Εφιαλτες στο τιμονι ,ειναι παγιδα .

    Σωσων ευατον σωθητω , ειναι η πραγματικοτητα .
    Πιστευω οτι αν,ακομη και ολοι,οι Ελληνες ψηφιζαν αντιμνημονιακα μαντρια , το σχεδιο θα εκτελεστη κατα γραμμα . ΧΑΟΣ .

    Ετοιμαστητε και οργανωθητε ανα σοϊ ανα γειτονια ανα χωριο .
    Καντε μια αλυσιδα ανθρωπινη και κλειστε μεσα τους ΕΛΛΗΝΕΣ .
    Οργωστε την γη και αποθηκευστε τροφημα .
    Τα καταλληλα εργαλεια για αμυνα και επιβιωση .
    Και ποτε μην ξεχνατεοτι τα τελευταια ΚΑΣΤΡΑ μας ειναι ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ .

    Αυτα να ΜΑΣ απασχολουν και να αρχισουμε να κουναμε και κανα χερι , γιατι ο Θεος Αγαπα μεν τον οκνηρο , αλλα δεν τον βοηθαει .
    Και αυτα περι εκλογων , επιμενω , δειτε τα σαν την εισοδο στην σκοτεινη παγιδα του Αδη .
    Ο Ηρακλης πηγε και γυρισε γιατι ειχε αξιες και καλλιεργουσε Αρετες .
    Εμεις ; Εμεις τρεχουμε πισω απο Χρυσες Αυγες και Καμμενους !
    Και πολλοι ακομη πισω απο Σαμαραδες και Βενιζελους !!!(;)
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΙΝΑ απο το '41 !

    Καλη τυχη και Καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 7.29, αφού πιστεύεις αυτά, γιατί δεν ξεκινάς άμεσα την ένοπλη επανάσταση, αλλιώς κάτσε στο καναπέ σου και μάζευε προμήθειες για να την βγάλεις καθαρή, όσο κρατήσει η κατάσταση που περιγράφεις.
    Το να γενικεύεις ότι από πουθενά δεν υπάρχει έγγυρη ενημέρωση, είναι λάθος.
    Και για το αν πιστεύεις ότι τίποτα δεν πρέπει να κάνουμε πριν φθάσουμε στα άκρα, τώρα εδώ που έχουμε φθάσει,δηλαδή τουλάχιστον την καταψήφιση των προδοτών και την ψήφιση αντιμνημονιακών κομμάτων, αλλά πρέπει να κάτσουμε και να δούμε την εξέλιξη των επερχομένων που έχουν σχεδιάσει οι τοκογλύφοι και οι εδώ δωσίλογοι προδότες που όντως είναι κάποιο σχέδιο, τότε καλή τύχη και καλή συντήρηση των προμηθειών σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απεναντιας , αδελφε , εγω σου λεω να κανεις .
    Οσο για τον καναπε , να σου πω μονο οτι απο τα μεσα του'90 εβγαινα αποσπασμα την νυχτα και "εδιωχνα" τους πρωτους λαθραιους απο τα κοτετσια μας και τα χωραφια μας .
    Ημουν απο αυτους που ηξεραν οτι μας "κυβερνουν" Εφιαλτες και πολεμουσα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ τα λαμογια του μικροκοσμου μου .

    Τωρα ειμαι μακρυα απο την Πατριδα , στο αλλο ακρο του κοσμου . Αλλα Θεου θελοντος ελπιζω να μπορεσω να ελθω γιατι εχω κτηματα πολλα με νερο και συγγενεις και πολλοι γνωστοι μου , πεινανε .
    Τους παρακαλουσα εδω και μερικα χρονια να τα σκαψουν και να εχουν λαδι , κρασι , ξηρους καρπους , σιταρι , ζωα , κτλ κτλ . Με κοροίδευαν , οπως με κοροίδευης και εσυ .
    Αυτοι ομως καταλαβαν . ΕΣΥ ; ποτε ; Οταν θα μου σπασης την πορτα για να βρης κατι να φας ;
    Των φρονιμων τα παιδια , πριν ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ μαγειρευουν .
    Τι επανασταση να ξεκινησω ; Δεν ειμαι τρελος ,γραφικο με λεγανε .
    Αλλα την επανασταση την περιμενουν πως και τι οι κατακτητες για να μας ξεπαστρεψουν μια και καλη και γρηγορα .
    Αργησαμε και τωρα ο εχθρος ειναι παντα ενα βημα μπροστα . Μας περιμενει στην γωνια , που λενε .
    Οπως καταλαβαινεις δεν καθομαι σε κανενα καναπε . Τουναντιον , προσπαθω να κλεισω τα αυτια μου στις σειρηνες και να περασω .
    Πηγαινε και ψηφισε αντι-μνημονιακο μαντρι , αλλα προσεξε γιατι ειναι σαν να παιζεις Ρωσικη ρουλετα . Μια σφαιρα εχεις , μην την ριξεις στην κεφαλα σου και στα κεφαλια αυτων που αγαπας .
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ Ο ΔΕ ΜΗ ΝΟΩΝ ΕΣΑΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΩ .

    Ενα ντουφεκι , θα σωση μεχρι και 100 ψυχες , ειπε ο Αγιος .
    Αλλα νηστικο αρκουδι...δεν χορευη .

    Υ.Γ Ειμαι πρωην Ο.Υ.Κ και ειμαι ΕΤΟΙΜΟΣ .ΕΣΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ορε η 6 μαιη κοντα ειναι ψηφησται καμενο η αντιμνημονιακα κοματα και εαν δεν αλαξει τιποτα ντουφεκι φωτια και τσεκουρι ελεγε ο γερος του μωρια γιατι εαν κανουν νοθεια που παιζει τοτε πρεπει να τους σκοτοσουμε τους προδωτες παντα μας προδηνα και εμεις δεν το καταλαβεναμαι κομανετσι πτοδωσια το 93 προδοσια το 11 και ο μλακας ο νεοδημοκρατης τρεχει το ζωων να τον στηρηξει ο τουρκογλου ο μπενι τι δεν εκανε αθρο 86 του συνταγματος αυτος τους εβγαλε ολους λαδι και και ναουριους νομους οπως να μην διωκονται οι υπουργοι οικονομηκων καιο φουσκας και νομο για τον απατεονα τον υπηρετη των οικων ροτσιλ και μοργκαν τον προβοπουλο να μην διωχθει ποινηκα και αυτος ειδατε τι καλα υπηρετουν οι προδωτες τα αφεντηκα χα χοχολε μπατσοκ τρεξε να των στηριξει ςκαι μετα μαζει θα σε γαμησουν κιαλο οπως μεχρι τωρα μαζει δεν ηταν τα δοσηλογακια τι ειπε σημερα στο ζαπειο 4 η μαλον ροκι 4 ο κομανετσι θα τα τελιωσω ολα και εγω δεν ριχνω χημικα αλλα θα εχω υδροφορες μονημες και θα σας ριχνω νερο με πειεσει αντε μαλακες τρεξτε τι καθεστε στρωστε κοκινο χαλι ριχτε και ροδοπεταλα να περασει ο χοντρος και ο λιγνος αυτοι προσφεραν και γελιο στο βουβο κηνηματογραφο τουτι εδω μας παρουν και τα σωβρακα και στο τελος θα θελουν να μας πηδιξουν και να πληρωσουμε εμεις τις καποτες ορε τι λαος ειμαστε και τι κλεφτρονια μιζαδορους ψηφιζουμε ορε νιε τι καθεσε και τους ακους τελειωσετους γιατι σε βλεπο μεταναστη και πιατα στα ξενα και εδω θα επικησουν οι πακαιστανοι αυτο θελουν μακακα κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]