Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήνυση και αγωγή από Καμμένο και Χήτο στον Ελεύθερο Τύπο


Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει Βασίλης ο Χήτος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω του Παναγιώτη Καμμένου, μετά το δημοσίευμα που διέψευσε ο διοικητής της ΕΥΠ, το οποίο έφερε τον κ. Χήτο να είναι έμμισθος (με μαύρα κονδύλια) συνεργάτης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως δεν ηρέμησαν τα πνεύματα και ο Βασίλης Χήτος θεωρώντας πως σε επίπεδο προσωπικό, πολιτικό αλλά και επαγγελματικό, καταφεύγει στην Δικαιοσύνη.

Το όλο περιστατικό "έσκασε" σαν βόμβα σήμερα από την εφημερίδα του "Ελεύθερου Τύπου" και προκάλεσε αλυσιδωτές και ποικίλες αντιδράσεις, οι οποίες φαίνεται πως δεν έκαμψαν την εφημερίδα η οποία δημοσιοποίησε ανακοίνωση στην οποία εμμένει στην γνησιότητα της εγγράφου απόδειξης πληρωμής του δημοσιογράφου και υποψηφίου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες κ. Χήτου. Βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το επίπεδο διεισδυτικότητας του κ. Χήτου σε πληροφορίες τις οποίες δεν μπορούσε να έχει η ΕΥΠ, αλλά θεωρούμε πως το ποσό των 30.000 ευρώ είναι προφανώς υπέρογκο και ως εκ τούτου ψευδές. Επίσης, η εξόφθαλμη διαφορά στην υπογραφή της απόδειξης παραλαβής του ποσού σε σχέση με την υπογραφή του κ. Χήτου στην ταυτότητά του, δημιουργεί άλλο ένα σημείο αμφιβολίας, το οποίο πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αντιπαρέλθει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".

Αυτό καθεαυτό το "περιστατικό" όμως, δημιούργησε ένα νέο πόλο αποπροσανατολισμού και πλησιάζοντας στις εκλογές ακόμη δεν έχει καταστεί δυνατό να υπάρξει μία "ήρεμη ημέρα" κατά τη διάρκεια της οποίας κόμματα και αρχηγοί κομμάτων (αλλά κυρίως τα ΜΜΕ) θα ασχοληθούν με το διαταύτα, δηλαδή τους λόγους που οδηγούν σε εκλογές, τα προγράμματα των υποψηφίων κομμάτων, αλλά και τα εχέγγυα που καταθέτουν οι υποψήφιοι "πρωθυπουργοί" προς τον Ελληνικό λαό.

Έτσι, μέσα σε ένα περιβάλλον "προβοκατόρικων" ειδήσεων, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων κ. Βασίλης Χήτος, όπως είναι ήδη γνωστό, προσφεύγει άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των υπευθύνων της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” για το πρωτοσέλιδο πλαστό και συκοφαντικό δημοσίευμα εις βάρος του. Την υπόθεση ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου κ. Παύλου Σαράκη – υποψήφιος και ο ίδιος στη Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες – ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Βασίλης Χήτος είναι φίλος και συμμαχητής μου. Μου έδωσε την εντολή να προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των αυτουργών, φυσικών και ηθικών, του ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος εις βάρος του. Άθλιο δημοσίευμα με πλαστά και κατασκευασμένα στοιχεία που είχε στόχο την ηθική, πολιτική αλλά και φυσική εξόντωσή του. Παράλληλα στοχεύουν στην αποδυνάμωση του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που φιλοδοξεί ν’ ανατρέψει, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο επιχειρεί να διασωθεί εφαρμόζοντας “βρώμικες” τακτικές, εμπνευσμένες από διαφθαρμένους εγκεφάλους. Είναι όρκος. Οι υπεύθυνοι του δημοσιεύματος θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη! Οι πολιτικοί εντολείς τους, ενώπιον του Ελληνικού λαού, στις 6 Μαΐου. Χωρίς έλεος και συμβιβασμούς!»

Επαναλαμβάνουμε πως και ο Πάνος Καμμένος ως επικεφαλής και νόμιμος εκπρόσωπος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδος.

Τέλος, σημειώνουμε πως το κλίμα που δημιουργείται, σκιαγραφεί και την ποιότητα των επερχόμενων εκλογών, αλλά και την ποιότητα διακυβέρνησης της χώρας που θα ακολουθήσει (σε περίπτωση που υπάρξει συγκυβέρνηση των δύο ενόχων πολιτικών κομμάτων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ορε οι κυπατζηδες του μπατσοκ στην υπηρεσια του κομανετσι για να μην χασουν τις εδρες στα γιαννενα ορε τι πανικος εχει παθει το προδωτακι ορε τασουλα τι βρωμηκα παιχνιδια παιζεις μαζει με τον γιο του καλπογιανη ορε μπασταρδοπουλοι δεν εχετε ουτε ηεω ουτε οσιο αρκει να εξυπηρετησετε τα αφεντικασας ορε οτι και να κανετε στο χυτο τον πουτσο θα του φατε οπως ελεγε και ο καραισκακης την εδρα την χασατε μπασταρδοπουλοι πως μωρε νεοδημοκρατη θα ψηφησεις τους εκαστοτε γονους αυτοι ειναι μορε η δημοκρατια τσκιστετους ορε χυτο προχωρα και μην φοβασε τον βρωμηκο πολεμο απο τους προδωτες και τους μιζαδορους βλεπουν οτι διαλιονται και για αυτο βρωμιζουν υποληψεις και καραρα κοματα τεντοστετους κατω ελευτερος τυπος μονο δεν ειναι οταν ξεκηνησε και πρωτο βγηκε στιριζε μπατσοκ μετα το γυρισε στην νεα δημοκρατια ξεροω πολα και μην ξεχνας μακακα νεοδημοκρατη πως φαγοθηκε ο ριζος και αργοτερα ο κοτροτσος πως ειναι δυνατον αυτο το κητρινο εντυπο να λητουργη δημοκρατικα και ελευτερα εμπρος παιδια μην το βαζετε κατω ψηλα το κεφαλι και καμενο να τους καψουμε και εμεις οπως μας καψαν και μας προδωσαν οι νενεκοι λογοθετιδες και τσονακογλοι θαψτε τον πειρατι τις καραβαικης που λεγετε ανωνακης ο σφουγκαρακης κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]