Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για το κόμμα Καμμένου


Την άποψή μου για τον Π. Καμμένο και το κόμμα που ετοιμάζει την έχω ήδη διατυπώσει: Πρόκειται για τυπική περίπτωση τυχοδιωκτικής άγρας ψήφων, με έντονη εκμετάλλευση της ευπιστίας του Έλληνα και των κινήσεων εντυπωσιασμού του εν λόγω βουλευτή. Ο Καμμένος έχει αποδείξει σε δύο τουλάχιστον πρόσφατες περιπτώσεις (πρώτον, την αρχική υποστήριξη Ντ. Μπακογιάννη και την απότομη κωλοτούμπα μετά την προσχώρηση Αβραμόπουλου στο στρατόπεδο Σαμαρά και δεύτερον, την εξεταστική επιτροπή για τη Siemens όπου η πολυδιαφημισμένη μαχητικότητά του εξαφανίστηκε όταν εξέταζε τον Σ. Κόκκαλη) ότι πάνω από όλα είναι ο εαυτούλης του, τον οποίο δεν πρόκειται να θυσιάσει για χάρη καμιάς πατρίδας και κανενός κόμματος. Θα πάει σε όποια κατεύθυνση νομίζει ότι τον εξυπηρετεί και δεν θα διστάσει να πουλήσει όσους σήμερα τον υποστηρίζουν, χωρίς την παραμικρή αναστολή.

Δεν πρόκειται, συνεπώς, ο Καμμένος να δώσει κανέναν αγώνα για καμία Ελλάδα. Αν ποτέ αποκτήσει κυβερνητική εξουσία, θα αποδειχθεί ακόμη πιο πειθήνιος και από τον Σαμαρά, “για την σωτηρία της πατρίδος”, πάντοτε, βεβαίως-βεβαίως. Το κακό είναι ότι η σχετικά “φρέσκια” παρουσία του στην κεντρική πολιτική σκηνή ελάχιστους αποτρέπει από το να τον πιστέψουν και να τον ακολουθήσουν. Θα είναι, συνεπώς, πολύ εύκολο να παρασυρθεί ο συντηρητικός (και όχι μόνον) κόσμος από τον εν λόγω πολιτικό και πολύ εύκολο, κατά συνέπεια, να εγκλωβιστεί σε μια ακόμη προσωπολατρική υποστήριξη προσώπου, που στη συνέχεια θα του γυρίσει (πάλι…) μπούμεραγκ.

Υπάρχει όμως μια σημαντική λεπτομέρεια που διαφοροποιεί το “κόμμα Καμμένου” (ας το πούμε με το όνομά του: Ανεξάρτητοι Έλληνες) από τις προηγούμενες απόπειρες τυχοδιωκτικής έκφρασης τμήματος της δεξιάς (Καρατζαφέρης). Το κόμμα Καμμένου έρχεται σε μια στιγμή που υπάρχει ανάγκη επαναδιαμόρφωσης πλειοψηφιών και ρευμάτων στην ελληνική κοινωνία και στην ελληνική πολιτική ζωή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ισχυρή (ακόμη και αυτή τη στιγμή) επιρροή του παραγνωρίζεται συστηματικά από τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης (συντηρητικά και μη), καθώς και από το σύνολο των δημοσκοπήσεων. Ας αναρωτηθούμε μόνον πόσοι από τον προσωπικό κύκλο μας προτίθενται να ψηφίσουν τη “δημοφιλέστατη”, με βάση τις δημοσκοπήσεις, Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη και πόσοι το ανύπαρκτο, στις δημοσκοπήσεις, κόμμα Καμμένου, για να καταλάβουμε την καθεστωτική συνωμοσία εις βάρος αυτού του νέου κόμματος.

Στη σημερινή, λοιπόν, συγκυρία, το κόμμα Καμμένου καλείται να δράσει διπλά: Πρώτον, να εκφράσει στις επερχόμενες εκλογές το συντηρητικό Έλληνα ψηφοφόρο που εξακολουθεί να δηλώνει αντιμνημονιακός και που δεν πείσθηκε από την άτσαλη κωλοτούμπα του Σαμαρά. Δεύτερον, καλείται να τιμωρήσει τον Αντώνη Σαμαρά για τη στάση του απέναντι σε όσους πίστεψαν το “εμπιστευτείτε με” του Ζαππείου 2 και το “δεν θα συνυπογράψω το λάθος”.

Ειδικά ο δεύτερος εκλογικός-πολιτικός παράγοντας έχει μεγάλη δομική σημασία. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μάθει να λειτουργούν με βάση τον ιδιότυπο ελλαδικό καθεστωτισμό. Δίνουν λογαριασμό παντού, εκτός από τον ίδιο το λαό. Δίνουν λογαριασμό σε επιχειρηματίες, χρηματοδότες του κόμματός τους, εξωθεσμικούς παράγοντες, πρεσβείες κλπ. Θα πρέπει λοιπόν να διδαχθούν δια της επίπονης οδού ότι δεν δικαιούνται να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν άλλον, παρά μόνον στον λαό που τους εξέλεξε και τους έδωσε δύναμη. Και θα πρέπει, για το λόγο αυτό, να επέρχεται και η άμεση εκλογική τιμωρία τους κάθε φορά που εκμεταλλεύονται τη λαϊκή στήριξη για να κάνουν χατήρια άλλων παραγόντων.

Η περίπτωση Σαμαρά είναι ακόμη σοβαρότερη, ως προς την έκταση της παράβλεψης του λαϊκού παράγοντα, διότι ο Σαμαράς είναι ο πρώτος πολιτικός που οφείλει την εξουσία που του δόθηκε σχεδόν αποκλειστικά στον λαϊκό παράγοντα (εν μέρει μόνον την οφείλει και στον Καραμανλή, μια που αυτός ήταν που αποφάσισε να κάνει εκλογή νέου Προέδρου από τη βάση, όταν είδε ότι υπήρχε τρόπος να αποτρέψει, μέσω Σαμαρά, την εκλογή της Ντ. Μπακογιάννη). Αν λοιπόν σε κάποιον έπρεπε να δίνει λογαριασμό, αυτός ήταν ο λαϊκός παράγοντας. Και αν ο Σαμαράς φοβόταν τόσο πολύ “μην πάει η χώρα σε χρεωκοπία”, ας ρωτούσε το λαό που τον εξέλεξε αν προτιμούσε να ρισκάρει τη λεγόμενη χρεωκοπία ή αν προτιμούσε την υπερψήφιση του Μνημονίου 2.

Προσπαθεί να μας πείσει το επικοινωνιακό επιτελείο της Συγγρού ότι τάχατες ο λαός είναι ανώριμος και ότι θα γινόταν ταραχές και θα έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους, αν πηγαίναμε σε στάση εξωτερικών πληρωμών και ότι δεν μπορούσε να βασιστεί ο Σαμαράς σε τέτοιο ανώριμο λαό. Πρόκειται για εξωφρενική λογική. Ακόμη και εάν έχουν βάση αυτές οι σκέψεις (που δεν έχουν), ο Σαμαράς ήταν υποχρεωμένος να ρισκάρει να ακολουθήσει την επιλογή του κόσμου, μια που ο κόσμος ήταν αυτός που τον επέλεξε, όχι δίνοντάς του λευκή επιταγή, αλλά απαιτώντας να εκπροσωπήσει αυτά που ο κόσμος θέλει. Πόσο μάλλον που, όπως δείχνουν τα φαινόμενα, ο Σαμαράς δεν είχε ακριβώς κατά νουν την αποτροπή τέτοιων φαινομένων… Πρόκειται συνεπώς για χοντρό δούλεμα όταν μας λένε ότι “θα του χρέωναν τη χρεωκοπία”, πολύ περισσότερο αφού ο Σαμαράς είχε όλη την άνεση να μην είχε μπει ποτέ στη μοιραία, για αυτόν, κυβέρνηση Παπαδήμου. Υποχρεώθηκε όμως από τα “αφεντικά” να κάνει το μοιραίο βήμα και προσπαθεί τώρα να “πουλήσει τρέλα”, κατά το κοινώς λεγόμενο, ότι δήθεν αυτός θα φορτωνόταν μια χρεωκοπία που καθόλου δεν έφερε ο ίδιος.

Το κόμμα Καμμένου έρχεται λοιπόν όχι μόνον ως Νέμεση κατά της σαμαρικής Ύβρεως απέναντι στο λαό, αλλά και ως παιδαγωγική έναντι όλου του φαύλου και αντιλαϊκού – αντεθνικού πολιτικού συστήματος της χώρας. Με μία όμως προϋπόθεση! Ότι όσοι στηρίξουν Καμμένο στο νέο κομματικό εγχείρημα, θα πρέπει να έχουν πλήρη πεποίθηση ότι και ο Καμμένος θα αποδειχθεί μια από τα ίδια – αν όχι χειρότερος – και θα επιβεβαιωθεί στο πρόσωπό του το γραφικό ρητό “και έσεται η εσχέτη πλάνη χείρων της πρώτης”.

Επί της ουσίας, βέβαια, μια που και με τον Σαμαρά και με τον Καμμένο η ίδια (μνημονιακή) πολιτική θα ασκηθεί, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία ποιον θα υπερψηφίσουν οι ψηφοφόροι. Και για να μην νομίσει κανείς ότι προμοτάρω την αριστερά, πρέπει να πω ότι η γνώμη μου είναι ότι ούτε ο Τσίπρας έχει τα φόντα για να ασκήσει διαφορετική πολιτική. Αν ήταν να έρθει στα πράγματα, θα τον είχαν “ρεγουλάρει” και αυτόν.

Είναι όμως πολύ προτιμότερη η διαμόρφωση ενός σαφούς συντηρητικού αντιμνημονιακού ρεύματος και η πολιτική έκφραση του κόσμου μέσα από πολιτικές κινήσεις με διακηρυγμένη αντιμνημονιακή γραμμή, παρά η πειθήνια υποταγή στα κελεύσματα του εκάστοτε αρχηγού. Αρκεί, όπως προαναφέρθηκε, να μην πιστέψει κανείς ότι ο Καμμένος πραγματικά εννοεί την αντιμνημονιακή κλπ. ρητορική του. Διότι σε μια τέτοια περίπτωση, η διαμόρφωση αντιμνημονιακής – αντινεοταξικής πλειοψηφίας υπέρ της αυτοκυβέρνησης της χώρας θα υποστεί δριμύ πλήγμα, όταν οι σημερινοί ενθουσιώδεις υποστηρικτές των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” διαπιστώσουν ότι και ο Καμμένος είναι “μια από τα ίδια”…

Και στο ερώτημά σας, αγαπητοί φίλοι, ποια μπορεί να είναι η ελπίδα μας, αν και ο Καμμένος είναι “μια από τα ίδια”, η απάντηση είναι ότι προχωρούμε μαχόμενοι και, κάποια στιγμή, ο καλός Θεός θα δείξει την πραγματική διέξοδο…

Επώνυμος



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

92 σχόλια :

  1. κυριε επωνυμε, υπεδειξε μας τον καλλιτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό κι αν λέγεται "λάσπη" απο τον "επωνυμο" ανώνυμο βέβαια. Ο τύπος αυτός φαίνεται γνωρίζει πολλά για τον Καμμένο που όλοι οι άλλοι δεν γνωρίζουν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μπορεί να εξαπατά όλο τον Ελληνικό λαό. Βέβαια γιά την δραστηριότητά του μέσα στη Βουλή, ούτε λόγος...
    Δεν μας προτείνεις ευθέως κύριε επώνυμε-ανώνυμε, ποιόν "έντιμο" φίλο σου θα μας πρότεινες? Διότι σε εκθέτει η ίδια σου η λάσπη. Και βέβαια υπάρχει ένα ρητό: "Θέλει η π....να να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει". Ετρεξες να προλάβεις να θάψεις τον Καμμένο με το που ανήγγειλε το κόμμα.
    Πάντως, εκείνο που με λύπησε πολυ, είναι οτι το πατριωτικό υποτίθεται αυτό blog, δημοσίευσε φάτσα κάρτα αυτό το "προφητικό" και άκρως προβοκατόρικο δημοσίευμα. Θυμηθείτε: Οτι νόμιμο, δεν ειναι παντα και ηθικό! Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EIMAI ENAΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Συνελληνα,

      αν θελεις να μιλησουμε ειλικρινα,ο Καμμενος θα ηταν αξιος εμπιστοσυνης αν ολα αυτα που πραττει τωρα τα επραττε ηδη πριν την υπογραφη του μνημονιου Ι τον Μαϊο του 2010!
      Εχει ως δεξι του χερι τον Τραγκα,τον μεγαλυτερο φοροφυγα ολων των εποχων και ηταν υποστηρικτης της Μπακογιαννη!
      Οσο για το "νεο ανθρωπο" σου υπενθυμιζω οτι ειναι βουλευτης απο το 1993!Εδω και 20 χρονια!
      Τωρα ειδε την σαπιλα?
      Ή μηπως διαπιστωνει οτι οι "αντιμνημονιακοι" εχουν περισσοτερες πιθανοτητες πολιτικης επιβιωσης?
      Και κατι αλλο!
      Στα λογια ειναι ολοι ωραιοι και καλοι!
      Πριν 12 χρονια αυτα που γινονται σημερα τα ειχε προβλεψει ο Καρατζαφερης,εντουτοις σημερα γλειφει εκει που εφτυνε!
      Ο Καρατζαφερης που καποτε μεσα στο κοινοβουλιο τους χαρακτηριζε κλεφτες,σημερα τους προσκυνα και προσυπογραφει!
      "Νεος ανθρωπος" και ο Καρατζαφερης με δηθεν πατριωτικα ιδανικα και ειδαμε την καταντια του!
      Δυστυχως η Ιστορια επαναλαμβανεται εντεχνως!


      ΓΜ

      Διαγραφή
  4. Τον δικό μου σχολιασμο δεν τον δημοσιεύετε ε? Και μη μου βρήτε κάποια δικαιολογία. Καλώς. Θα φροντίσω να δημοσιευτεί αλλού. Σας ευχαριστώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν σχολιασμό δεν δημοσιεύουμε αγαπητέ; Κοίταξε και λίγο πιό πάνω... προσεκτικά, και θα δεις πως το σχόλιό σου έχει δημοσιευθεί. Και όσο για το ιστολόγιο, δημοσιεύει απόψεις πολλές φορές αντικρουόμενες. Όταν θα διαβάσεις ενυπόγραφα κείμενα με το όνομα Κωνσταντίνος, θα διαβάζεις την άποψη του ιστολογίου. Και, πατριωτισμός δεν είναι η μονόπλευρη προσέγγιση θεμάτων. Είναι πολλά άλλα, αλλά όχι αυτό

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε η ζωή με έχει διδάξει ότι γενικώς κανείς δεν μπορεί να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο μας το εαυτό όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κρίνω εξ ιδίων. Νομίζω ότι στην κρίση σου είσαι αρκετά υπερβολικός θα έλεγα επιθετικός και καλά κάνεις αν είσαι εξ΄ίσου επικριτικός για όλους στο βαθμό που τους αναλογεί, όμως νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε το θέμα χωρίς πολιτικές παρωπίδες και συμπλέγματα. Εγώ εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην κίνηση του ΚΑΜΜΕΝΟΥ ο χρόνος θα δείξει τις πραγματικές του προθέσεις που μπορεί να είναι πράγματι και ανιδιοτελείς ας μην βιαστούμε να βγάλουμε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσίευμα καθαρά λασπολογικό από άνθρωπο που σίγουρα είναι προσκυνημένος στο σύστημα. Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν είναι να γίνει η ίδρυση του κόμματος του Καμμένου αφορμή να αρχίσουμε πάλι να ρίχνουμε πέτρες ο ένας εναντίον του άλλου, προτιμώ να βγω να πάρω λίγο αέρα αντί να σχολιάσω. Αρκετά με αυτή την καταραμένη διχόνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιθανόν ο επώνυμος να έχει δίκιο. Η εποχή της λευκής επιταγής άλλωστε έχει προ πολλού περάσει.
    Αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι ο λαός πρέπει και οφείλει να δώσει μια καθαρή αντιμνημονιακή απάντηση. Να δώσει ένα ισχυρό ράπισμα στο πολιτικό κατεστημένο. Το λιγότερο που μπορεί να κερδίσει είναι χρόνος μέχρι να ανασυνταχθούν οι νέοι προδότες.
    Ο λαός πρέπει να φυλάξει τις Θερμοπύλες ακόμα κι αν ο Εφιάλτης δεν αργεί να φανεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή τη στιγμή τη βουτηγμένη στη "συναίνεση" που απαίτησαν και πέτυχαν οι δανειστές και ο γιωργάκης δεν έχουν σημασία αυτά που λέει ο Επώνυμος, είτε αληθεύουν εν μέρει είτε όχι. Σημασία έχει ότι βγήκε για πρώτη φορά κόμμα που έβαλε την ΚΑΘΑΡΣΗ στο πρόγραμμα καθώς και την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Για τη δεξιά πολυκατοικία ο Καμμένος με το Μανώλη μαζί, οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" είναι εξίσου σημαντικό εγχείρημα όσο είναι το ΕΠ.ΑΜ του Καζάκη για την αριστερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αξίζει μια ευκαιρία. Ας του την δώσουμε. Μία και μοναδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην παρούσα συγκυρία, δεν είναι απλά μια ευκαιρία, είναι μια απόφαση ζωής ή θανάτου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να δοκιμάσουμε.

      Διαγραφή
    2. και τι να ψηφίσουμε πασοκ?

      Διαγραφή
  11. Γιατί μας αρέσει να λασπώνουμε τα πράγματα όταν έχουν να κάνουν με καθαυτού Έλληνες πολιτικούς;
    Ίσως μας αρέσει να μας κυβερνούν μισέλληνες λοιπόν!
    Ίσως να μας αρέσει να καταστρέφεται ότι όμορφο και Ελληνικό υπάρχει στην Ελλάδα... αποκλείοντας το φάρμακο θεραπείας στον ασθενή...διότι "ίσως" δεν θεραπεύσει, ενώ στους άλλους που είναι ήδη δηλητήριο...τους αφήσαμε να ποτίζουν τον ασθενή καθημερινά χολή... Τι ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα έπρεπε να κάνουμε copy paste την σελίδα αυτην..... γιατι σε λιγο ολοι αυτοι οι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕς ΘΑ αλλάξουν παλι ''ροτα''......!!

    Και θα πάρουν παλι φορα γιατην επόμενη MEGALI ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ...

    Ο Ελληνας δεν ξυπνάει γιατι κοιμήθηκε για πολλα πολλά χρόνια ...και του αρέσει να κοιματε ...ακόμα...

    εχει το σύνδρομο του υπέρμετρου εγωιστή πολυξερακια..της εύκολης λύσης ... χωρις να κοπιάσει και να ψάξει τι βλέπει ..και απο που ειναι αυτο....!!!

    βρηκαν τον επαναστάτη που μεσα απο τα ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..
    ηρθε να μας σωσει φτιαχνοντας ενα κομμα .... και οχι ενα ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ...

    ΑΧ ΒΡΕ ΤΡΑΙΑΝΕ...... !! ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θέλω ειλικρινά να πιστέψω σε κάποιον, πείτε το ψυχολογική ανάγκη, μέσα σε όλον αυτό τον ορυμαγδό. Υπάρχουν, όμως, τόσα βίντεο των πολιτικών με δηλώσεις που λίγους μήνες μετά αναιρούν με τις πράξεις τους, που αδυνατώ να εμπιστευτώ τον οποιονδήποτε.
    Όποιος καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, μάλλον. Φύλαγε τα ρούχα σου, για να 'χεις τα μισά. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.
    Δυστυχώς μόνο τέτοια μου έρχονται στο μυαλό όταν ακούω για νέα κόμματα, κινήσεις πολιτών κλπ. Ίσως τους αδικώ, αλλά τι φταίμε κι εμείς ως λαός με όσα υποφέρουμε...
    ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ, ΖΗΤΩ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ.
    Στον πρώτο φίλο σχολιαστή, απαντώ πως ΕΝΑΝ μόνο δεν τον δέχομαι. Θέλω τη στιγμή των εκλογών να έχει σχηματιστεί ΕΝΙΑΙΟ κόμμα με τη συνένωση τουλάχιστον τριών από όσους δηλώνουν αντιμνημονιακοί, υπέρ του ελέγχου του χρέους, την απαίτηση των Γερμανικών αποζημιώσεων, την κάθαρση του πολιτικού σκηνικού, για να τους ψηφίσω. Κι αυτό γιατί ο ένας θα αποτελεί το δέος του άλλου, τι στα κομμάτια πιο δύσκολο είναι να υποχωρήσουν όλοι μαζί. Όπως πρόσεξες, λέω πιο δύσκολο, όχι αδύνατο, κρατώντας πάλι μια επιφύλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενταξει μπορει ορισμενους να τους ποναει που ο καμμενος εχει ποσοστο μονος του στη Β'αθηνας 10%,τωρα με τη νεα παραταξη εκτοπιζει τη νουδουλα και τον ηλιο που εδυσε προωρα κατα πολυ,δε θα εχει στην παραταξη μονο πρωην στελεχη της νδ αλλα και πρωην πασοκους,ευκαιρια να πεσει ο δικομματισμος μια για παντα,εγω θα τον στηριξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε παιδιά , αφήστε τις γκρίνιες και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Καμμένο! Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αν πάμε εκεί όλοι οι καθαροί, με την πρώτη τυχόν κολωτούμπα του Καμμένου θα τον πετάξουμε από το Κόμμα, εάν φροντίσουμε να έχουμε στα όργανα του Κόμματος καθαρούς.. Τον βλέπω ρε παιδί μου να ξελαρυγγίζεται στην βουλή τόσο άγρια που δεν νομίζω να είναι υποκρισία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγγνώμη Κωνσταντίνε, αλλα οταν μπήκα και είδα το επόμενο σχόλιο και όχι το δικό μου, καταστενοχωρήθηκα. Πέραν αυτού,έτσι πληροφοριακά, επί 2 χρόνια? διαβάζω τούτο το blog ανελλιπώς κάθε μέρα και πρώτο απ΄όλα.
    Οσον αφορά τον "επώνυμο", ήταν πολύ άκομψο (και ύποπτο) με το καλημέρα του κόμματος αυτού, να εξαπολύσει γενική επίθεση κατά Καμμένου, και μάλιστα να μας διαβεβαιώνει το πώς θα λειτουργήσει αυτός σε βάθος χρόνου. Αν είναι δυνατόν! "Πρόκειται για τυπική περίπτωση τυχοδιωκτικής άγρας ψήφων"... Ποιός μπορεί να είναι τόσο κάθετος και απόλυτος γιά τέτοιες προφητείες? Τελος πάντων, Εγώ τουλάχιστον σαν ανένταχτος, μεγάλης ηλικίας και ενασχόλησης από νεαρός στα κοινωνικοπολιτικά πράγματα, Ούτε μπορώ, ούτε έχω δικάιωμα να μιλάω έτσι γιά καμμία αντιμνημονιακή προσπάθεια. Παρακολουθώ με προσοχή, τους πάντες και εύχομαι όλοι να ενωθουν σε κοινό μέτωπο. Όντας από πέρσυ την άνοιξη καθημερινά στις πλατείες, και μέσα από τις Σπίθες, κατάλαβα πολύ καλά τις νοοτροπίες όλων των χώρων και ποιοί είναι αυτοί που κοιτάνε να εκμεταλλευτούν και να καπελώσουν τα κινήματα. Τέλος, όποιος επιτίθεται σε οποιαδήποτε αντιμνημονιακή προσπάθεια, να ξέρει οτι προσφέρει καταστροφικό έργο στις προσπάθειες εξέγερσης του λαού. Ας ασχοληθεί με το χώρο του, αντί να δίνει χέρι βοήθειας στο σύστημα με τη συμπεριφορά του. Γιά το σχόλιο αναγνώστη περί Παναγιώτη Τραϊανού-ΕΑΜ Β', άστο φίλε μου...Αστο ρε παιδί μου...
    Με εκτίμηση Οδοιπόρος η AkisElf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεστε μονο τι σαβουρες μαζευονται, γυρω του και θα καταλαβετε , γιατι δεν μιλουσε τοσα χρονια για την σαπιλα .
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω τρια πραγματα , κυριως .

    Α) Πως ενα πατριωτης , ηταν υποστηρικτης της Μπακογιαννη.
    Β)Γιατι δεν βγηκε στα καγκελα , το '10 , και αφησε την πρασινη Λαιλαπα , αλλα και το μαντρι-σπιτι του να οδηγηση στον απολυτο ξεφτιλισμο την Πατριδα .
    Γ) Οταν η Μπενακη , ειπε στην γλαστρα , την μερα μαλιστα , που τον θρονισαν , οτι θα διαλυθη η Ελλαδα , επι των ημερων του (οπως και εγινε) , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ;

    Πιστευω , οτι επειδη ειναι μερος του βρωμικου κοινοβουλευτισμου και αυτος ,να παει σπιτι του και να περιμενει τα λαοδικεια .
    Και αν μετανοιωσε , που τον πληρωναμε περιπου 20 χρονια ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ , ας ζητηση τουλαχιστον συγνωμη .
    Οι παρατρεχαμενοι που τον στηριζουν , ειναι σιγουροι , οτι δεν ειναι αλλο ενα κεφαλι του τερατος ;

    Εγω ειμαι σιγουρος .Για τον απλο λογο , οτι εμεινε παρα πολλα χρονια στο βρωμικο "σπιτι" του , οπως ειπε , και το υπηρετησε , σε βαρος μας , σε μεγαλες καρεκλες .
    Αν νομιζουν μερικοι , οτι με σαπια υλικα , μπορεις να κτισης καινουργιο σπιτι , ειναι το λιγοτερο γελοιοι .
    Δεν ξυπνησα προχθες και δεν καταλαβα την βρωμια τους εχθες .
    Ουτε πιστευω σε καθυστερημενους και κατοπιν εορτης , σωτηρες .
    Απο ολα τα μαντρια , αν παρατηρησατε βγηκαν απο τα λαγουμια τους , σωτηρες και αντιμνημονιακοι . Αυτο δεν σας λεει τιποτα ;
    Μακαρι ναμαι λαθος . Αλλα μεχρι να το αποδειξουν ,( δηλαδη να δω την πατριδα ελευθερη) ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγε συνΕλληνα, ετσι ειναι. και απο το φασιστιπασοκ εμφανιστηκαν πουλημενοι προδοτες που τωρα θελουν να φτιαξουν νεο κομμα. οχι αλλη κοροιδια. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. καθε ετος αλλοι υπαλληλοι του κρατους. δεν ειναι δυσκολο. οποιος υποστηριξε τους εφιαλτες μητσοτακηδες εχει αυτολερωθει με λασπη.

      Διαγραφή
  18. Καλά ρε Επώνυμε,

    Ο Καμμένος ήδη έχει φάει μηνύσεις εκατομμυρίων και τα έχει βάλει με όλο το σύστημα εντός και εκτός ρισκάροντας την ζωή αυτού και της οικογένειας του(Μόλις απέκτησε και μια κορούλα) και εσύ μου λες ότι δεν τον πιστεύεις?????

    Τι άλλο πρέπει να κάνει να πάρει κάνα όπλο??

    Κάτσε δες κάνα videaki του ρε Επώνυμε και τι υποστηρίζει και μετά γράφε αράδες. Πότε σε αυτό τον τόπο δεν έχει σηκώσει το ανάστημα του στο σύστημα άλλος όπως ο Καμμένος.

    Ένα άνθρωπος βρέθηκε να μας δώσει ελπίδα και δύναμη και κάποιοι τον απαξιώνουν χωρίς να έχουν παράλληλα καλύτερη επιλογή.

    Να κάνεις τον σταυρό σου κάθε βραδύ να είναι καλά ο Καμμένος γιατί αλλιώς σε λίγο δεν θα υπάρχει Ελλάδα όπως την ήξερες...αν και η φωτιά άναψε και δεν σβήνει!! Ξεχάσαν μου φαίνεται με ποιον λαό τα έχουν βάλει αυτοί με τις κουκούλες στις στοές!! Αλλά ξέρουν ότι αν μας νικήσουν θα έχουν κατακτήσει τον κόσμο. Ακόμα και οι λαοί που μας υποστηρίζουν το έχουν καταλάβει και εσύ που είσαι Έλληνας ακόμα...έλεος!!!

    Υ.Γ όπου και αν ανήκεις να είσαι σίγουρος ότι θα απογοητεύεις γιατί θα δεις κάτι 60% που δεν θα τα πιστεύεις.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όθων Ιακωβίδης
    Αν ο Καμμένος καταδικάσει απερίφραστα την κομματοκρατία (οριζόμεςνη ως "πολιτική νοοτροπία και πρακτική που προτάσσει πάντοτε το κομματικό συμφέρον από το κοινωνικό όφελος")και το πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί, ως τους κύριους ενόχους του εγκλήματος της πτώχευσής μας και υποσχεθεί να πολεμήσει για μία "βαθειά τομή" στο Σύνταγμα, που θα φέρει μία Δημοκρατία ουσιαστικά "άμεση", που θα αποκλείει, στο μέλλον, τη διολίσθηση της Δημοκρατίας προς την Ολιγαρχία (σαν κι αυτή που σήμερα βιώνουμε)τότε δεν θα επιτρέπεται σε κανένα να αμφισβητεί τις προθέσεις που καταθέτει με την ίδρυση του κόμματός του.
    Ως τότε, κάθε επιφύλαξη των πολιτών, δικαιολογείται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλες και φίλοι, ηρεμήστε! Συγγνώμη που θίξαμε τον Καμμένο, αλλά το κάναμε για το καλό σας.

    Προς όσους θίγονται όπως η κοπελίτσα που καμαρώνει το καινούργιο φόρεμα και της λέει ξαφνικά κάποιος "χάλια είναι": Η ανάρτηση απευθύνεται κυρίως σε εσάς. Οι ήδη υποψιασμένοι δεν τη χρειαζόμαστε. Εσείς είστε οι "πάντα ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι". Όπως είπε και κάποιος σχολιαστής, υπάρχει βαθιά ψυχολογική ανάγκη να πιστέψεις σε κάποιον, να στηριχθείς, να έχει η ψυχούλα σου αποκούμπι, μια ελπίδα, έστω ψεύτικη (δεν σε νοιάζει). Όμως, όχι! Δεν δικαιούται κανένας Καμμένος καμία "ευκαιρία" για να μας δουλέψει πάλι. 190 χρόνια η ίδια ιστορία με πολιτικάντηδες. Η ελλαδική πολιτική ζωή κυμαίνεται μεταξύ Μαυροκορδάτων (Μητσοτάκης, Σημίτης, Γιωργάκης) και Κωλέττηδων (Ανδρέας, Καρατζαφέρης, Καμμένος). Όλοι "μια ευκαιρία" είχαν και τελικά τι κάνουμε; Ψάχνουμε τον επόμενο για να του δώσουμε "μια ευκαιρία" να μας δουλέψει πάλι...

    Θα μπορούσα να πω "μακάρι να κάνω εγώ λάθος και να έχετε εσείς δίκιο", όμως δεν το λέω, διότι δεν πιστεύω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ο Καμμένος να εννοεί όσα λέει. Και για απάντηση στον φίλο που είπε ότι έχει δεχθεί αγωγές εκατομμυρίων κλπ. ο Καμμένος, άρα, εννοεί όσα λέει: Νομίζω ότι η κάθε πολιτική απάτη πρέπει να εξελίσσεται σε σχέση με την προηγούμενη. Τώρα π.χ. δεν μπορεί να πιάσει κανένας Καρατζαφέρης, ο κόσμος έμαθε στη ρητορική Καρατζαφέρη. Ο Καμμένος στηρίζεται σε πιο "εξελιγμένα" πράγματα. Όμως δεν πιστεύω καν ότι αυτό οφείλεται σε οργανωμένο σχέδιο Καμμένου για να κάνει μια "πειστική" πολιτκή απάτη. Η γνώμη μου είναι ότι έτσι προέκυψε, και εδώ παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του (κάθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του) που είναι φωνακλάδικος και αρέσκεται σε εντυπωσιασμούς αυτού του είδους. Βγήκε, είπε για τα CDS όταν είδε ότι κανένας δεν ασχολούνταν, σου λέει, ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν, θα το πιάσω εγώ και θα γίνω πρώτη φίρμα της αντιμνημονιακής πολιτικής. Μετά έγιναν οι αγωγές (που ίσως και να μην υπολόγιζε με αυτές, δεν ξέρουμε), οπότε μετά οι συγκρούσεις με αυτό το κατεστημένο ήταν μονόδρομος. Επένδυσε στην αντιμνημονιακότητα περισσότερο από άλλους και όταν ήρθε η κυβέρνηση Παπαδήμου βρέθηκε μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσει η όλη "επένδυση" χωρίς να του φέρει αυτά που επεδίωκε και να γίνει ρόμπα, όπως ο Σαμαράς. Διάλεξε, προσφυώς, τον φαινομενικά δυσκολότερο, πολιτικά όμως αποτελεσματικότερο δρόμο. Ο Σαμαράς δεν τον διέγραψε από το κόμμα, διαβλέποντας τους κινδύνους από μια διαγραφή τους. Εκεί ένιωσε δικαιωμένος και άρχισε να φλερτάρει με την ιδέα της αυτόνομης παρουσίας, διότι, σου λέει, αν αναγκαστώ να μην επανενταχθώ στη ΝΔ, λόγω δανειακής, τι θα κάνω; Οπότε του προέκυψε το κόμμα.

    Δεν αλλάζει όμως στο παραμικρό η τυχοδιωκτικότητα της στάσης του στα πολιτικά θέματα. Απορώ πώς δεν το βλέπετε, φίλοι, είναι τόσο προφανές για μένα.

    Και κάτι τελευταίο: Αν διαβάσετε between the lines (που θα έλεγε και ο ΓΑΠ) το κείμενο της ανάρτησής μου, θα δείτε ότι δεν λέω "μην ψηφίζετε Καμμένο" ή "μην στηρίζετε Καμμένο". Το αντίθετο ακριβώς! Ναι, να στηριχθεί, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ, αλλά όχι τυφλά, σαν ζαγάρια, να πάμε να μας δουλέψει για μια ακόμη φορά ένας έξυπνος πολιτικός. Για μια φορά, ας τους δουλέψουμε εμείς. Να στηριχθεί από όσους νομίζουν, αλλά με επίγνωση ότι αυτός το μόνο που θέλει είναι να πάρει τις ψήφους μας και καρφάκι δεν του καίγεται κατά βάθος για το Μνημόνιο κλπ. Να στηριχθεί με μόνο σκοπό τη μορφοποίηση αντιμνημονιακού κινήματος, σε αυτή τη φάση που η προβολή των διαφόρων πολιτικών ιδεών στις μάζες των Ελλήνων περνάει αναγκαστικά μέσα από πολιτικούς τύπου Καμμένου. Να στηριχθεί για να καταψηφιστεί η μνημονιακή τακτική της ΝΔ. Να στηριχθεί για δοθεί ένα μήνυμα ότι οι πολιτικοί πρέπει να έχουν θέσεις ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ για να υπερψηφίζονται. Αλλά να μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Καμμένος και ο κάθε Καμμένος θα τα πουλήσει όλα αυτά μόλις δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και κάτι ακόμα σημαντικό:

    Το 1974 οι Έλληνες υποδέχθηκαν τον Καραμανλή ως Μεσσία. Σε δύο εβδομάδες χανόταν το 37% της Κύπρου, ενώ στρατιωτικά η κατάσταση ήταν υπέρ της Ελλάδας τη στιγμή που πατούσε το πόδι του στην Ελλάδα ο "Εθνάρχης". Το Σεπτέμβριο του 1922 ο Κωνσταντίνος αποφάσιζε να παραιτηθεί από το θρόνο του για να σωθεί η Ανατολική Θράκη (λέγοντας μάλιστα ότι το κάνει "αν και ουδόλως συμμερίζεται τη γνώμη ότι η παρουσία του στο θρόνο εμποδίζει την Ελλάδα να κρατήσει την Ανατολική Θράκη"). Δύο εβδομάδες μετά τηλεφωνούσε ο Βενιζέλος στους εγκαθέτους του δικτάτορες στην Ελλάδα και τους έλεγε "εκκενώστε την Ανατολική Θράκη" ενώ στρατιωτικά δεν υπήρχε τρόπος να την πάρουν οι Τούρκοι. Πώς είπατε; "Εθνάρχης" ο Βενιζέλος και "γερμανόφιλος" ο Κωνσταντίνος; Μα έτσι μας μάθανε στο σχολείο. Και αύριο ο Καμμένος και ο κάθε Καμμένος, ο Σαμαράς ή ο ΓΑΠ μπορεί να είναι στην ιστορία του σχολείου του μέλλοντος αυτοί που "έσωσαν την Ελλάδα από τη χρεωκοπία", ενώ τα πετρέλαια του Αιγαίου και τα νησιά θα τα χαίρονται Τούρκοι, Ισραηλινοί, Ρώσοι, Αμερικανοί και οποιοδήποτε άλλοι εκτός από τους νόμιμους δικαιούχους, τους Έλληνες... Και τότε κάποιοι σαν κι εσάς πίστευαν τυφλά στο Βενιζέλο, στον Καραμανλή, σε οποιονδήποτε κουνούσε μια ελληνική σημαία και χρησιμοποιούσε την πολιτική απάτη για να κερδίσει οπαδούς, υποστηρικτές στην πολιτική του απάτη κατά του Ελληνισμού...

    Ξυπνήστε, αδέρφια! Όχι άλλο πολιτικαντισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κανείς δεν περισσεύει. Εύχομαι ο Καμμένος να μην αποτελεί την προσπάθεια του Συστήματος να μαντρώσει τον Έλληνα στον έτερο τεχνητό πόλο. Ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει. Εκείνο που δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε στην τύχη του, είναι η δική μας προσωπική και συλλογική δρσστηριοποίηση! Αυτή θα διαμορφώσει τη δυναμική σε όποια κίνηση ανατροπής, αναιρώντας όποια τυχόν φιλοδοξία νέου επίδοξου ηγέτη. Στο κάτω κάτω, οι ηγέτες ανατρέπονται εύκολα, όταν εμείς οι ίδιοι - μέσα από το σεβασμό στην διαφορετικότητά μας - ομονοούμε στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Πόσες ίντριγκες, αποτυχίες και προδοσίες είχε για χρόνια η Ελληνική Επανάσταση του 1821 πριν τελικά επιτύχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλοι μου ας αντλισουμε απο την λαικη μας φιλοσοφια και την αρχαια μας παραδοση.Τι θα λεγατε για το ¨¨μεταξυ δυο κακων το μη χειρον βελτιον΄΄¨?? Συμφωνω με τον προλαλισαντα φιλο οτι δεν υπαρχουν πλεον περιθωρια για πειραματισμους αλλα απο την αλλη τα πραγματα και οι καταστασεις πιεζουν αφορητα.Σκεφτητε τον εαυτο σας πισω απο το εκλογικο παραβαν με τα γνωστα ψηφοδελτια μπροστα σας.Στιγμιαια αισθηση δυναμης που θα εξαφανιστει αμεσως μετα την επιλογη.Παλι θα θερισεις οτι σπειρεις.Και απο τους προηγουμενους θερισμους εχεις πικρες αναμνησεις.Τοτε τι?Να μη σπειρεις?Ισως ειναι μια ευκολη διεξοδος .Θα εχεις ομως μετα την αισθηση οτι τρως τσαμπα απο το φαγητο που ετοιμασαν αλλοι{αν βεβαια υπαρξει φαγητο}.Τι θελω να πω με ολα αυτα?ΤΙΠΟΤΑ.Προς το παρων πηρες αδιεξοδο.Εδω που εφτασε η σκεψη μου ουτε ηφιλοσοφικη ρηση που ανεφερα στην αρχη με σωνει.Να ζει κανεις η να μη ζει?Βοηθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ απολύτως με τον "Επωνύμως" όχι τόσο γιατί στηλιτεύει κάτι εν τη γενέσει του χωρίς να αφήνει περιθώρια να δούμε δείγματα γραφής του, όσο για τον αφυπνιστικό ρόλο του να μπορέσει να κρατήσει, ευκολόπιστους αλλά αληθινούς Έλληνες, μακριά από μια αντανακλαστική κίνηση του ίδιου του συστήματος που μας έφερε μέχρι εδώ.
    Και εγώ τον Καμμένο μέχρι τώρα τον θεωρούσα αληθινό μαχητή εντός της βουλής που υποτίθεται μιλούσε την γλώσσα της αλήθειας. Είναι τόσα τα σκουπίδια και οι απόλυτοι προδότες εκεί μέσα που ο μονόφθαλμος μπορούσε να μας συνεπάρει...
    Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όταν διάβασα πως ο Καμμένος συζητάει για το κόμμα του με διαγραφέντες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι ηλίου φαεινότερον πως το σύστημα στην ύστατη προσπάθειά του να επιβιώσει εις βάρος του ελληνικού λαού, όπως έκανε δεκαετίες τώρα (για να μιλήσω για την νεότερη ιστορία), αλλάζει μορφή και αντί για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φοράει την νέα προβιά "Δημοκρατικής Αριστεράς" και "Ανεξάρτητων Ελλήνων" με τα υπόλοιπα αποκόμματα-απορρίμματα.
    Και περιμένει τα πρόβατα, που όπως είναι λογικό θα τρέξουν στο υποτίθεται καινούργιο μαντρί.
    Μόνο που αυτή την φορά να θυμάστε πως ο χασάπης δεν θα δείξει κανένα έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν ο Καμμενος εχει πραγματι μετανοιωση , θα μπορουσε να αγωνιστη μαζι μας , αλλα οχι σαν προσταρης .
    Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ πχ , ισως τον δεχοταν , σαν οργανωτη , αλλα και σε πολλα αλλα .
    Αν οχι , ας βγη στο δρομο ΜΟΝΟΣ του και να μιληση . Να μας πει την καθαρα αληθεια για την πολυετη , ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ .
    Εγω παντως δεν εμπιστευομαι ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ , ουτε να κοιμηθουν στο σταυλο μου , διοτι θα παραπλανησουν τα ζωντανα .
    Δεν υπαρχει περιθωριο για το μη χειρον βελτιον .
    Δηλαδη αντι για τον Τσολακογλου να εχουμε τον Ιωαννιδη !
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ !
    Η με τον Σ.ΣΕΡΒΑ θα εισαι η με τους κομμουνιστες .
    Ο Σερβας πολεμησε για Ελευθερη Πατριδα και οι κομμουνιστες για να μας παραδοση στους φασιστες μπολσεβικους , αντι στο Γ' ΡΑΙΧ .
    Καπως ετσι βλεπω τους τωρινους σωτηρες , αλλα χθεσινα κορακια .
    Ο Ηγετης μας , πιστευω , οτι πρεπει ναναι ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ απο την χολερα του κοινοβουλευτισμου , αλλα και ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ .
    Ολοι οι αλλοι υπηρετουν τον εχθρο . Αυτο τουλαχιστον μου εδειξε η πολυχρονη ερευνα , για τα πολιτικο-κοινωνικα μας .
    Αυτο , να τονισω , δεν ειναι απλα η γνωμη μου . Ειναι η ΑΛΗΘΙΝΗ Ιστορια μας . Τα γεγονοτα και οχι η προπαγαντα των νικητων και προσκυνημενων γραικυλων .
    Οποιος διαφωνη , ειτε λογω αγνοιας θα ειναι , η , σπιουνος του εχθρου .
    Δεν ειναι ωρα σπορας φιλε . Ειναι ωρα θερισμου . Εχασες νομιζω μερικα κεφαλαια . Ε Α Λ Ω Η Ε Λ Λ Α Σ . Καταλαβες ; Εκλογες με κατακτητες και κουκουλοφορους δεν εχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για τους σκλαβωμενους .
    Δεν βλεπεις ; δεν ακους ; Ειναι λεει ετοιμοι νδ και πασοκ να συνεχισουν την διακυβερνηση της αποικιας .
    Ειναι συνεργατες των κατακτητων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνας ναι, ορθοδοξος ομως=εβραιοσιωνιστης του κερατα. δες τους αφορισμους στους ηρωες του 1821, δες αναθεματισμους εναντιον του Ελληνικου εθνους καθε χρονο στις ρυπαρες εκκλησιες τους. Μονον Ελληνες οχι εβραιογενη εκτρωματα οπως> κομουνισμος, ισλαμ, χριστιανισμος

      ηρθε η ωρα να πεταξουμε τον βοθρο εκτος Ελλαδος

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη δεν μας εφταναν αυτοι που υβριζουν ή προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις απεναντι σε αυτους που δεν πειθονται απο τον Καμμενο πλακωσαν και οι δωδεκαθεϊστες!!
      Η ελευση του Χριστιανισμου δεν αποτελει το τελος της συνεχειας του Ελληνισμου, παρα το βαρος των στοιχειων εβραϊκης κοσμοθεωρησης που εισηγαγε!!
      Η δυτικη Ρωμη τα τελευταια 150 χρονια της υπαρξης της ηταν χριστιανικη, αλλα κανενας ιστορικος δεν διαννοηθηκε να αμφισβητησει για τον λογο αυτο οτι η Ρωμη παρεμεινε Ρωμη!!
      Ομοιως οι Γοτθοι και οι Βανδαλοι που κατελυσαν την Ρωμη ησαν Χριστιανοι, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι επαυσαν να ειναι Γοτθοι και Βανδαλοι.
      Οι Σαξονες ηταν το τελευταιο γερμανικο φυλλο που εκχριστιανιστηκε απο τους Χριστιανους Φραγκους, αλλα δεν επαυσαν να υπαρχουν οι Σαξονες βεβαιως σημερα οπως και η χωρα τους Σαξονια(Sachsen)ως κρατιδιο της ομοσπονδιακης Γερμανιας.
      Αν δεν εχουμε την δυσκολια να αναγνωρισουμε οτι οι εκχριστιανισμενοι Γερμανοι παραμενουν Γερμανοι,τοτε δεν υπαρχει λογος να αμφισβητουμε οτι οι εκχριστιανισθεντες Ελληνες παραμενουν Ελληνες!!!
      Αν οι Ελληνες παψουν να υπαρχουν, δεν θα φταιει ο Χριστιανισμος, αλλα η απαρνηση του εαυτου τους μεσω του "νεοταξιτικου" καθεστωτος.

      Και επειδη αναφερθηκες στο 1821:
      Η Επανάσταση του 1821 όμως έχει μία πολύ σημαντική διαφορά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες επαναστάσεις.
      Στις 26 Ιανουαρίου του 1821 πραγματοποιήθηκε η Σύσκεψη Βοστίτσας (Αιγίου).
      Το βασικό θέμα της Συσκέψεως ,όπου συμμετείχαν ο Παλαιών Πατρών Γερμανός, ο Χριστιανουπόλεως (Κυπαρισσίας) Γερμανός,ο Ηγούμενος του Μεγάλου Σπηλαίου, ο Ανδρέας Ζαΐμης κ.α. ήταν ο καθορισμός του χρόνου της εκρήξεως της Επαναστάσεως.
      Κατά την συνεδρίαση υποστηρίχθηκαν δύο γνώμες.
      Κατά την μία,επεβάλλετο η άμεση δράση,διότι αν δεν εξεδηλωνόταν εγκαίρως η Επανάσταση,ήταν ενδεχόμενο να ματαιωθεί,δεδομένου ότι η Πύλη,προς την οποία είχε ανακοινωθεί το μυστικό της Φιλικής Εταιρίας,θα ελάμβανε ασφαλώς μέτρα για να εξαρθρώσει τα σχέδια των Ελλήνων,ενώ η άλλη γνώμη η οποία υποστηρίχθηκε, δημιούργησε τις εξής ερωτήσεις:
      -Υπό ποιές συνθήκες θα εξεδηλωνόταν;
      -Υπήρχαν ικανές προετοιμασίες;
      -Θα ήταν η εξέγερση συνολική;
      -Θα ήταν δυνατόν να έρθει βοήθεια από το εξωτερικό;
      -Ποιες θα ηταν οι συνεπειες στον ελληνικο πληθυσμο της Πολης και μαλιστα απεναντι στα γυναικοπαιδα απο τους Τουρκους αν το ολο εγχειρημα αποτυγχανε;
      Η Σύσκεψη έληξε δίχως αποτελέσματα,διότι υπέρ και των δύο απόψεων συνηγορούσαν σοβαρά επιχειρήματα.
      Αποκτήθηκε για πρώτη φορά συνείδηση της τεράστιας προσπάθειας που θα έπρεπε να καταβάλλουν οι συμμετέχοντες.
      Η Επανάσταση δεν έγινε τυχαία,αλλά ύστερα ωρίμου σκέψεως!

      Και κατι αλλο:
      Ο Υψηλαντης ειχε επενδυσει στην ελληνικη συνειδηση των Τοσκηδων,και μαλιστα σταλθηκε διακηρυξη απο τον ιδιο προς αυτους θεωρωντας τους "μερος του ελληνικου γενους" να ξεσηκωθουν και να ενωθουν με τους Επαναστατες Ελληνες εναντιον των Οθωμανων!
      Οι Τοσκηδες μαζι με τους λοιπους Αλβανους εθεωρειτο οτι καταγονταν απο το ελληνικο γενος,γενικη αποψη ομως που η ιταλικη προπαγανδα καταφερε να αντιστρεψει!
      Οι Αλβανοι ευρισκοντο στο πλευρο των Τουρκων, οπως στους Αγωνες των Σουλιωτων κατα του Αλη Πασα(1790-1803)!
      Τοτε και ο Μαρκος Μποτσαρης θανατωνεται απο Αλβανικο βολι στο Καρπενησι(Αυγ.1823),δηλ. η διχονοια που δημιουργηθηκε(εν μερει) οφειλοταν στο γεγονος οτι ειχε υποτιμηθει η ιταλικη προπαγανδα και ο ρολος των Καθολικων εις βαρος του Ελληνισμου και της Ορθοδοξιας!
      Καθως και το αποτελεσμα αυτου εις βαρος του Ελληνισμου!!
      Δεν πρεπει να ξεχναμε τον ανθελληνικο ρολο των Εβραιων που βοηθησαν στους σκοπους του Βατικανου!!
      Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο το γεγονος οτι οι Εβραιοι βιαστηκαν να θανατωσουν τον Κοσμα τον Αιτωλο!!


      ΓΜ

      Διαγραφή
    3. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ. Βόθρος είναι οι τερατώδεις συκοφαντίες που εκτοξεύεις κατά της Εκκλησίας. Επίσης, βόθρος είναι η αθεϊα, η νεοειδωλολατρία, ο υλισμός κλπ....

      Διαγραφή
    4. Οσοι Υβριζουν την Ορθοδοξια και τον Κυριο Ιησού Χριστό θα ερθει η ωρα που θα ανταμοιφθουν αναλόγως...
      Με καλυπτει απολυτα ο πιο πανω φιλος με μια λεξη...
      ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ !!!



      Ενα ΠΟΛΥ Αμαρτωλό τεκνο του ΘΕΟΥ..!!

      Διαγραφή
  26. ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ,ΟΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. παιδια οσον αφορα τον κυριο καμενο ο χρονοσ θα δειξη κραταμε μικρο καλαθη συγκρατημενη αισιοδωξια και βλεπουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κλασσικό κόλπο του "συστήματος" εδώ και 10ετίες είναι να φτιάχνει εφεδρείες σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (συγκεκριμένα σήμερα πτώση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ). Έτσι πρέπει να φτιαχτεί ένας πόλος που θα μπερδέψει-κοροιδέψει εκ νέου τον λαό, ώστε να πιστέψει ότι ο πατριώτης είναι ο τάδε, δείνα κτλ. Αυτός ο πόλος στελεχώνεται με αρχηγό που πάντα εμφανίζεται ως μέγας Εθνικιστής-πατριώτης που δύναται να φωνάσκει συνεχώς (παρατηρήστε το στυλ του Καμμένου). Έτσι, ο λαός μαγεύεται και τον ακολουθεί δίχως να παρατηρήσει 2 λεπτά σημεία:
    1) Το "συστημα" επιτρέπει ως ένα βαθμό στον Καμμένο να φωνάζει και να υβρίζει αφού ούτως ή άλλως είναι εκτός κυβέρνησης και του δόθηκε άλλος ρόλος (θυμηθείτε τον Ανδρέα την 10ετία του '80 που έλεγε έξω οι βάσεις αλλά αυτό του το επέτρεπαν οι Αμερικανοί)

    2)Αν ήταν όντως απειλή πραγματική θα τον "καθάριζαν" αλλά ο Καμμένος έχει μυστήρια και ανεξήγητη πρόσβαση παντού. Λέει ότι δέχεται απειλές αλλά σοβαρή απειλή από κανέναν. Επιπλέον, το τρικ του "συστήματος" είναι αρχικά να μην δίνει πάτημα-πρόσβαση του νέου κόμματος σε κανένα ΜΜΕ, ώστε να δοθεί η εντύπωση στον λαό ότι ο Καμμένος είναι κυνηγημένος. Σιγά-σιγά όμως θα εμφανίζεται πρώτα στο ΜΕΓΚΑ τα πρωινά στον Καμπουράκη και έπειτα θα γίνεται σταθερά δεκτός παντού.

    Για μένα ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ έχει απόλυτο δίκιο. Μακάρι να βγω ψεύτης. Αλλά δεν νομίζω. Ο Καμμένος πήρε τον ρόλο του φωνακλά Εθνικιστή αρχικά. Αργότερα, θα πάρει εκ νεου εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ιδια ισως λεγαν και για τον ΚΟΡΕΑ στον Ισημερινο

      ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
      ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν.

      Διαγραφή
    2. Σωστός, όμως ο Κορέα τους ξεγέλασε. Μακάρι να υπάρχει τέτοιος στην Ελλάδα. Αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος είναι αληθινός, θα πρέπει να έιναι και κρυφός, ώστε να ελίσσεται αρχικά και να στήσει το δικό του "δίκτυο". Να μην τον πάρουν χαμπάρι

      Διαγραφή
  29. Επώνυμε, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να βλέπουμε κανένα πολιτικό ως σωτήρα και να τον ακολουθούμε τυφλά αλλά αν έχεις κάποια στοιχεία που δηλώνουν την υποκρισία του Καμμένου, σου ζητώ να τα καταθέσεις ώστε ο αγανακτισμένος και απελπισμένος λαός να μην κάνει ένα ακόμη λάθος!
    Αναρωτιέμαι μήπως ο Καρατζαφέρης έκανε πίσω για να φανεί πατριώτης ώστε να ανταγωνιστεί τον Καμμένο;
    Δυστυχώς πάντοτε μπορεί να μας ξεγελάσουν αλλά τουλάχιστον ας σταματήσουμε να στηρίζουμε όσους μας έχουν ήδη προδώσει.
    Δεν ξέρω αν ο Καμμένος είναι αληθινός αλλά τουλάχιστον μιλάει για την οικογένεια Παπανδρέου για την οποία όλοι τελικά κάνουν την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ό,τι και να κάνετε, λοιπόν, όλοι οι δεξιοί, αδέξιοι ή επιδέξιοι "επώνυμοι", στρατευμένοι ή αφελείς στυλοβάτες της τρόικας, γκαλοπατζήδες, τηλεπερσόνες ή αρθρογράφοι, η πρωτοβουλία "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ", θα είναι καταλύτης, στην ισοπέδωση του σαθρού οικοδομήματος που διαμόρφωσε "η γενιά του Πολυτεχνείου", στα 29 χρόνια "της μεταπολίτευσης". Η τελευταία, ¨κλινικώς νεκρή¨, εδώ και χρόνια, είναι βέβαιο πως θα καταλήξει, παρά τη συνειδητή ή ασυνείδητη προσπάθειά σας, να την κρατήσετε στη ζωή, με "μηχανική υποστήριξη", ή περισπούδαστα "επώνυμα" άρθρα!...
    Κι επειδή, εσείς οι "επώνυμοι", ίσως να μην το έχετε ψάξει, ή να μη σας επιτρέπουν να το θυμάστε, θεωρώ υποχρέωσή μου να υπογραμμίσω ότι, η ρήση, "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία!", προσωποποιήθηκε -ιστορικά- σε αυτή τη Χώρα, από ανθρώπους που -ως τη στιγμή ¨που πήραν τ΄ όπλο τους¨- φυσικά και είχαν διαπράξει σωρεία πολιτικών λαθών! Αυτά, τα λάθη τους, όμως, δεν τους εμπόδισαν, απ΄ τη στιγμή που το πήραν απόφαση, να πράξουν -στο ακέραιο- το χρέος τους προς το Γένος! Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Ανδρούτσος, κι οι μυριάδες αγωνιστές του ΄21, έδωσαν τη μάχη, επειδή ξεπέρασαν τον εαυτό τους, και κατόρθωσαν να αρθούν πάνω από όσα διαμόρφωναν, από κοινού, οι κατακτητές, και κάποιοι "επώνυμοι κοτζαμπάσηδες"!...
    Κατ΄ αναλογία, κύριε "επώνυμε", κανείς δε δικαιούται, να μέμφεται τον άνθρωπο, τον Έλληνα πολιτικό, Πάνο Καμμένο, αλλά κι όσους άλλους διαχωρίσουν τη θέση τους, μέχρις εσχάτων, από όσους ενεργούν, ως εντεταλμένοι -από την τρόικα- "κτηματομεσίτες"! Πολλώ δε μάλλον, δεν μπορείτε να "βάζετε στο ίδιο τσουβάλι", τους "Ναι-νέκους", με όσους -την κρίσιμη ώρα- είπαν το μεγάλο "ΟΧΙ"! Ακόμη κι αν αποδεχθούμε, ως σοβαρή, την κριτική που του ασκείτε, για το ¨παρελθόν¨ του, ο Καμμένος, τη στιγμή που "όλα τα έσκιαζε η φοβέρα", βρήκε τη δύναμη και "συναντήθηκε με την αρετή¨, αποδεικνύοντας πως διαθέτει και τη σπάνια -στις μέρες μας- τόλμη, να υπερασπίζεται την Πατρίδα του, δημόσια και παντού, ακόμη και σε αίθουσες Δικαστηρίων, ως κατηγορούμενος(!), από εκείνους που μας έφτασαν στο τελευταίο σκαλί, στου κακού τη σκάλα!...
    Μέρες που είναι, λοιπόν, μαζί με το θρησκευτικό, ας τελειώνει και το "πολιτικό Τριώδιο". Τέρμα, οι μεταμφιέσεις, από ¨άποψη¨ ή από μόδα! Σας καταλάβαμε! Ό,τι και να κάνετε, η ανατροπή, η ισοπέδωση του πολιτικού σκηνικού, είναι θέμα χρόνου, θα έχει επισπεύδοντα και τον Πάνο Καμμένο, και θα στείλει στο σπίτι τους, λαλίστατους ¨μνημονιακούς σωτήρες¨, ¨μουγγούς, Πόντιους Πιλάτους¨, παρέα με τους ¨επώνυμους¨ βαστάζους τους . Πολύ απλά, επειδή ο Καμμένος, κατόρθωσε να απαγκιστρωθεί από το χθες, και να εκφράσει αυθεντικά και αντρίκια, την ανάγκη πλεύσης κόντρα στο -μέχρι πρότινος- ρεύμα, το οποίο κατάντησε ελαχιστότατη κοινωνική μειοψηφία! Κόντρα στο χθες, το δικό του, της παράταξής του, της πολιτικής σκηνής, της μεταπολίτευσης ολάκερης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κύριε "επώνυμε", προς τι η ανωνυμία; Και γιατί τέτοιο ψευδώνυμο; Με τέτοιο κείμενο, θα μπορούσατε να υπογράψετε με πολλά …επώνυμα! Για παράδειγμα, το ¨Λούλης¨, θα ταίριαζε "γάντι", στο -"αλά Big Brother"- "εμπνευσμένο" κείμενό σας. Είναι κι άλλα επώνυμα, πολύ ταιριαστά, αλλά, για να μη "σας ρίξω κατηγορία", δε σας προτείνω το ¨Παπαδημητρίου¨, το ¨Παπαχρήστος¨, ή το επίθετο του έχοντος ¨το πάθος για το χρήμα¨!...
    Πιστεύω πως, ο Κωνσταντίνος, ως οξύνους διαχειριστής, ενός εκ των πλέον αξιόλογων ελληνικών ιστολογίων, επίτηδες σου δίνει βήμα. Διότι, με τα γραπτά σου, μας βοήθησες να αντιληφθούμε πως, εκτός από γνωστούς, Jukebox κονδυλοφόρους, τροφίμους "πρυτανείων" τύπου ¨πολιτείας¨(λατινιστί:Civitas), που¨ τα δίνουν όλα¨ πλέον, για λογαριασμό της τρόικας δρουν, ίσως κι από αφελή ελατήρια, και κάποιοι προβατόσχημοι, ¨επώνυμοι¨ λύκοι. Κάποιοι εξ αυτών, φαίνεται πως αρέσκονται να ¨κυκλοφορούν¨, σε επιλεγμένα ελληνικά Ιστολόγια, όπου λειτουργούν, όπως ο Ηγησίας ο Πεισιθάνατος!...
    Λοιπόν, σύγχρονε Ηγησία, επειδή δεν είναι δύσκολο να μάθεις, ποιος ήταν και τι έκανε, ο προαναφερθείς ¨επώνυμος της Ιστορίας¨, είναι η ώρα να αναρωτηθείς, τι κάνεις! Πάψε τις ύπουλες επιθέσεις και τα προβοκατόρικα υπονοούμενα σε βάρος του Καμμένου! Θυμίζουν αυτά που εξαπέλυαν, σε βάρος του Τάσσου Παπαδόπουλου, κάποιοι άλλοι σοφοί, ομότεχνοί σου, είτε "επώνυμα" είτε και ενυπόγραφα, με τη "στήριξη" γνωστών "iδρυμάτων", τύπου UNOPS. Εκείνοι, like you, αμφισβητούσαν το δικαίωμά του αείμνηστου Ηγέτη, να αγωνιστεί, για το "ΟΧΙ" στο σχέδιο Ανάν, "αφού είχε χρηματίσει συνεργάτης του Μακάριου", ή "επειδή είχε διατελέσει δικηγόρος εταιριών, η ιδιοκτησία των οποίων αποδίδονταν στο Μιλόσεβιτς"!... Τη συνέχεια, όπως αποτυπώθηκε στις κάλπες, και στην περαιτέρω πορεία της Κύπρου, φαντάζομαι την ξέρεις! Πόνεσε τόσο πολύ, τους "επώνυμους", και την UNOPS, που κάποιους εξ αυτών ¨ενέπνεε¨, σε τέτοιο βαθμό, που «άγνωστοι», έφτασαν στο σημείο να βεβηλώσουν τον τάφο του, και να κλέψουν το λείψανό του, ...για να εκδικηθούν τον Τάσσο!
    Μην αμφιβάλλεις πως, ανάλογη τύχη θα έχει, και τώρα, η προσπάθεια των σύγχρονων "νεοανανικών της Αθήνας", κύριε "επώνυμε"! Κι ο Καμμένος, που -όπως φαίνεται- είναι εμβριθής γνώστης της ιστορίας, έχει απόλυτη συναίσθηση, και για το "εθνικό στοίχημα", αλλά και για τα προσωπικά του ρίσκα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. " ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ "
    Δηλαδη , αυτα τα 20 χρονια του , μεσα στην βρωμια δεν σου φτανουν ;
    Δεν τον ενδιαφερει η Πατριδα . Οι πραξεις του το ομολογουν . Ειναι αντιθετες με τα λογια του .
    Κλειστε τα αυτια σας στις σειρηνες και θα περασετε . Διαβαστε . Μας τα ειπαν ΟΛΑ οι προγονοι μας . Ειναι απο σκοτεινα μυαλα , διαβολικα , το σχεδιο της καταστροφης .
    Το Γενος ειναι υπο καθεστος γενοκτονιας .
    Κομματιαζουν το Εθνος .
    Ο ΚΑΘΕ καμμενος , τραβαει την προσοχη των ημιμαθων πατριωτων και δεν βλεπουν την παγιδα .Δεν την βλεπουν γιατι δεν μπορουν να πιστεψουν οτι και 300+1 ειναι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ .
    Ειναι αληθεια δυστυχως . Ουτε εκ του πονηρου τα γραφω , ουτε ειμαι υποπτος .
    Ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ . Και δεν με ξεγελουν τα πιθηκια . ΕΡΕΥΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ . Ποιος ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και ποιος ΠΡΟΔΟΤΗΣ .
    Οσοι δεν ξερετε , τουλαχιστον , ερευνατε , αντι να μας λετε υποπτους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα δεδομένα άλλαξαν είπε ο Αρχηγός της ΝΔ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ !
    Τα "ΌΧΙ" 2 χρόνων μετατράπηκαν αίφνης σε "ΝΑΙ σε όλα" με πίεση , διαγραφές, αστραπές και βροντές......
    Καταλάβατε κύριε αρθρογράφε ;
    Δεν μπορώ λοιπόν έτσι άπλά να κρίνω των Καμμένο επειδή κάποτε δεν έκανε ή κάποτε έκανε ή δεν είπε, ή είπε.......κάποτε....
    Τα δεδομένα άλλαξαν κύριε και τώρα έχουμε κατοχή, πείνα και εξαθλίωση ! Τώρα τι γίνεται ;
    Κάποιοι κρατάνε το φανάρι στους βιαστές μου για να με βιάζουν με την ησυχία τους και σε όλες τις πόζες.....
    Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν οι άνθρωποι για μένα.
    Τους ευχαριστώ, αλλά δεν τους ψηφίζω.
    Όχι κύριε , δεν μου φθάνει αυτό που μπορούν να κάνουν.
    Άλλαξαν τα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aκουγοντας προχθες στον ΑΝΤ1 τον Καμμενο τον φανταστηκα "Αρχιστρατηγο"σ'ενα πολεμο.Ηταν θαρραλεος, ορμητικος, επεφτε στη μαχη με παθος, χωρις να υπολογιζει τιποτα. Ο πολεμος όμως είναιτέχνη, θέλειυπομονή,διορατικότητα,διπλωματία,εκτίμηση καταστάσεων που συνεχώς μεταβάλλονται,δημιουργία συμμαχιών,άλλοτε να επιτίθεσαι κατά μέτωπο άλλοτε να κάνεις τακτικούς ελιγμούς.Στόχος και μόνος σκοπός είναι η τελική νίκη. Η πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ασε μας ρε φίλε με τη Νεα ελλάδα και τις άλλες π@π@ριες! Ποιά νέα ελλάδα, τους ξέρει η μάνα τους αυτούς; ακου εκεί απαίτηση να πάει ο Καμμένος να δηλώσει και υποταγή σε ...αγνωστους!!!! αχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ρε έχετε τρελλαθεί τελείως;;;; εδώ ο άνθρωπος βγήκε και τα είπε ξεκάθαρα και απάντησε με σαφήνεια σε ό,τι τον ρωτούσαν στον αντ-1 και το εξτρα! 200000 μόνο θα είναι τα ιδρυτικά μέλη!!!! 200000!!!! δηλαδή μόνο αυτοί να τον ψηφίσουν έχει μπεί στη βουλή με 5 και κάτι τοις εκατό!!!! Το άτομο έχει ξεσηκώσει την ελλάδα και σείς ασχολείστε με...ανύπαρκτους που το παίζουν "υπαρκτοί";;;; αχαχαχαχαχαχαχα!!!!! ακου ρε "νέα ελλάδα" λέει... τι να πώ ρε παιδιά, τα χουμε παίξει εντελώς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τα τρολ. Ρε όμορφε, πού διάβασες για τη Νέα Ελλάδα και γράφεις; Κι επειδή σίγουρα ΔΕΝ τους ξέρεις, δεν τους διάβασες, δεν τους επισκέφθηκες ποτέ στα γραφεία τους... κι επειδή σίγουρα είσαι από τους "σακουλάδες" του διαδικτύου... αφού ο Καμμένος είναι μέσα στη Βουλή, εσύ γιατί ανησυχείς για τη Νέα Ελλάδα; Προφανώς στην προσωπική σου ανυπαρξία αποδίδεις τα όσα θέλεις να αποδίδεις σε άλλους, που τουλάχιστον και σε αντίθεση με εσένα, προσπαθούν για τον τόπο. Εσύ, τράβα στον Καμμένο. Είναι πολιτικός με δάφνες. Κάποιοι άλλοι, είναι πολίτες με δάφνες. Κατάλαβες την διαφορά ή την θέλεις ζωγραφιστή;

      Διαγραφή
    2. Όχι. Άσε τον να μας λέει. Εγώ δεν ήξερα για τη Νέα Ελλάδα. Η αναφορά αυτού του τυπάκου με έκανε να ψάξω στον γκούγκλι και την βρήκα. Και βρήκα πάρα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα στον δικτυακό της τόπο. Πού είσαι μεγάλε! Να είσαι καλά που έγραψες για τη Νέα Ελλάδα και μου άνοιξες τα μάτια. Διαβάζοντάς την όμως, κατάλαβα πως είσαι μεγάλος μπαγασάκος έως βαλτός. Αλλά έκανες κι ένα καλό με την λογοδιάρροιά σου. Έτσι να συνεχίσεις να ξέρουμε που να ψάχνουμε για απαντήσεις. Γίνε ο φάρος της αποφυγής ενός νέου ναυαγίου μας

      Διαγραφή
    3. Ρε πατριώτες, έχουμε χάσει εντελώς το μπούσουλα μου φαίνεται. Διάβασα το κείμενο και μου φάνηκε οτι διάβαζα ένα νέο "κατηγορώ" σαν αυτό που είχε γράψει ο παππούς του ΓΑΠ πριν καμμια πενηνταριά χρόνια για τον Κων/νο Καραμανλή! Και χωρίς ντροπή και αιδώ, μετά απο τρία χρόνια ύστερα απο τη μεγάλη νίκη του και λίγους μήνες μετά την αποστασία, ο παππούς Παπανδρέου πήρε όχι μόνο πίσω τα "κατηγορώ" του, αλλά έκανε και...δήλωση μετανοίας μαρτυρώντας οτι το ποιόν του Καραμανλή δεν ήταν αυτό που τελικά υποστήριζε! Τι παλαβάτα είναι τούτα; Εδώ έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να ανατρέψουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και σείς ασχολείστε με κι εγώ δε ξέρω τι άλλο; Ηταν δείξος ο Καμμένος, πήξος ο Καμμένος, μέρος του συστήματος, βαλτός, φυτευτός, πληρωμένος, ανθέλληνας... Δηλαδή, τι σκατά θέλουμε επιτέλους; Ο kafenovios (απο το nickname του αντιλαμβάνεται κανείς οτι είναι μ@κ@κ@κος) βρήκε ευκαιρία να χτυπήσει άλλη πολιτική κίνηση μέσα στην αναμπουμπούλα και γενικώς μια χάβρα των Ιουδαίων! Ο αρθρογράφος, πρώην στέλεχος του antinws και της NΔ ήταν! Πολύ νιονιό θέλει για να καταλάβει κανείς οτι το άτομο είναι εμπαθές; Μπορεί και προσωπικός εχθρός του Καμμένου, το ξέρουμε εμείς; Εδώ ρε παιδιά, με τη κίνηση Καμμένου, ξέρετε τι συμφέροντα διακυβεύονται; Η ΝΔ, ο μοναδικός σοβαρός φορέας της - αυτό που αποκαλούμε -παραδοσιακής δεξιάς, πρώτα απ όλα,διαλύεται μια και καλή! Βέβαια σε αυτό δεν ευθύνεται ο Καμμένος ή ο κάθε Καμμένος, μα ο απολυτος υπέυθυνος, που είναι ο αρχηγός της, ο Αντώνης Σαμαράς! Ευνόητο είναι λοιπόν οτι ο Καμμένος θα πάρει το πάνω χέρι και θα σαρώσει ό,τι βρεί μπροστά του μέσα σε αυτόν τον χώρο! Και ακόμη πιο ευνόητο, οτι θα δεχτεί και ύπουλα χτυπήματα και λάσπη και...και...και.. Και ακόμα χειρότερα, ίσως και να προχωρήσει παραπάνω, να πάρει κόσμο κι απο το ΠΑΣΟΚ! Γιατί, πρώτη φορά είναι που θα γίνει κάτι τέτοιο; Πόσες και πόσες φορές δεν έχει γίνει η μετακίνηση αυτή ψηφοφόρων, απο τη μια παράταξη στην άλλη! Αυτό δεν είναι και στη τελική, το νόημα της Δημοκρατίας; Εξ΄ άλλου, η Μέρκελ και τα συμφέροντα των τοκογλύφων, δεν θέλει απλώς μια ΝΔ κι ενα ΠΑΣΟΚ στη θέση τους, θέλει και κάτι παραπάνω! Θέλει και τους εναπομείναντες οπαδούς ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΥΣ! Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να σκοτωθούν εν τη γενέση τους όποια νέα κόμματα ή κινήσεις γεννηθούν που είναι αντίθετες στο σχέδιο! Μα με λάσπη, μα με ύβρεις, μα με σπόντες, μα με γενικευμένο πόλεμο, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ! Δεν είδατε το antinews.gr πώς επετέθη στον Καμμένο τις τελευταίες μέρες; Ενώ τόσο καιρό (πρίν να διαγραφεί) όχι μόνο τον στήριζε, αλλά και γέμιζε με άρθρα το ιστολόγιο σχετικά με τις έρευνες του βουλευτή για τα cds και τις σχέσεις των Παπανδρέου με τη Μαφία του Χρήματος και τις αποκαλύψεις του; Τότε δεν ήταν δείξος-πήξος, τόρα έγινε;
      Πολύ κακό λοιπόν για το τίποτα, που θα λεγε κι ο ποιητής. Εντάξει, και το ιστολόγιο αυτό εδώ έχει την άποψή του, σεβαστή απο όλους. Ανήκει σε άλλον πολιτικό σχηματισμό και οπωσδήποτε μια σαρωτική άνοδος του Καμμένου και το κόμματός του, που πρεσβεύει τα ίδια ακριβώς πράγματα με τθις άλλες κινήσεις όπως η Νέα Ελλάδα, σαφώς και πειράζει και αλλοίμονο αν δεν πείραζε. Εδώ άλλωστε έχουμε χρόνια ολόκληρα μιαν αριστερά κατακερματισμένη, που υποτίθεται οτι είναι ομοιδεάτες και σφάζονται μεταξύ τους, ο Καμμένος και το κόμμα του θα γλύτωνε απο τον νέο φαγωμό της κεντροδεξιάς; Το θέμα είναι οτι ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ οι ομοιδεάτες αντίπαλοι να βγάλουν τα μαχαίρια απ τα θηκάρια. Καθιστέ πρώτα καλοί μου Ελληνες να δούμε τι στα κομμάτια θα κάνει κι ο - κατα τα άλλα όντως φωνακλάς - Καμμένος και βλέπουμε. Και πραγματικά εκπλήσσομαι που όλα ξεκίνησαν ΤΩΡΑ, μια μέρα δηλαδή αργότερα απο την ανακήρυξη του νέου κόμματος και δεν είχαν ειπωθεί ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ απο τα πρίν! Οσο δηλαδή πολέμαγε σχεδόν μόνος του ο Καμμένος με τους πάντες εκεί μέσα στη Βουλή, όσο φώναζε και ταρακουνούσε τους δοσίλογους, ήταν χρήσιμος και καλός!

      Διαγραφή
    4. Εδώ μάλιστα, στο παρόν ιστολόγιο, υπήρχε ένα βίντεο του Καμμένου σχεδόν δυό βδομάδες ανηρτημένο, απο την τελευταία του ομιλία στη Βουλή πριν την ψήφιση του επαχθούς νομοσχεδίου. Ε, τότε ήταν καλός ο Καμμένος και τώρα δεν...; Συμφέροντα θίγονται παιδάκια μου! Κι επειδή τυγχάνει να είμαι και φίλος της κίνησης ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ στο facebook (εδώ το λίνκ για όσους ενδιαφέρονται https://www.facebook.com/neaellada), το ίδιο αυτό κίνημα έχει απευθύνει ούκ ολίγες φορές έκκληση για συνεργασία στον Πάνο Καμμένο, αν επισκευτείτε το fb τους θα το δείτε. Ομως, ο Καμμένος δεν έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή για συνεργασίες με εξωκοινοβουλευτικά κόμματα με μικρή δύναμη γιατί ξέρει το ρεύμα που έχει - και που όπως έγραψε και το kourdisto portokali πριν πέντ΄-έξη μέρες - έχει θορυβήσει αυτό το γεγονός το πολιτικο-εκδοτικό κατεστημένο, επειδή ο Καμμένος δεν ελέγχεται! Γιατί λοιπόν να πάει ο Καμμένος στη Νέα Ελλάδα ή στο Πατριωτικό Μέτωπο (του Βιτάλη) ή στο Αρμα Πολιτών του Δημαρά και πάει λέγοντας. Γιατί κι αυτοί, αν δεν απατώμαι, συνεργασία του ζήτησαν. Αλλο όμως να πάνε ΑΥΤΟΙ σε αυτόν, άλλωστε ο βουλευτής το έχει δηλώσει και στον ΑΝΤ-1 στην εκπομπή του Παπαδάκη, οτι ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ στο κίνημά του! Αλλο το ένα άλλο το άλλο! Θα άφηνε λοιπόν τώρα την προοπτική ο Καμμένος να πάρει δια περιπάτου τη πρωτιά ή τη δεύτερη θέση στην πιο πολυκομματική βουλή όλων των εποχών, πηγαίνοντας να ενταχθεί σε κάποιον άλλον μικρό κι εξωκοινοβουλευτικό πολιτικό σχηματισμό; Για δέστε το λογικά! Εσείς στη θέση του θα το κάνατε; Εγώ πάντως όχι! Ολοι στην Ελλάδα ρε παιδιά πρωθυπουργοί θέλουν να γίνουν! Απο τον - αλήστου μνήμης - Λεβέντη μέχρι τον - ξεχασμένο απο όλους - Μελετόπουλο! Και να το πούμε και αλλιώς, γιατί ο Μαρκόπουλος ή ο Βιτάλης δεν πήγαν οι ίδιοι να του πούν οτι θέλουν να ενταχθούν και οι ίδιοι στο νέο αυτόν πολιτικό σχηματισμό που έχει όχι μόνο ρεύμα μεγάλο αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένεται - όπως δείχνουν και τα πράγματα - να είναι και ο μοναδικός (πλην κομμάτων αριστεράς) αντιμνημονιακός φορέας στο χώρο του κέντρου (δεξιάς-αριστεράς); Αρα, η ...καρέκλα κι ο δελαπατρισμός είναι έμφυτο και όχι επίκτητο ...νόσημα του Ελληνα. Εδώ ρε παιδιά κινδύνεψε ολόκληρη επανάσταση του 21 να καταρρεύσει απο το σύνδρομο αυτό! Για να μη πάμε και παραπίσω και μας πιάσει μελαγχολία. Τα μικρά κόμματα είχαν όλο τον καιρό μπροστά τους να αναπτυχθούν και να γίνουν φορείς και μαγνήτες του αντι-μνημονιακού μετώπου.

      Διαγραφή
    5. Αλλά για να το κάνουν αυτό, εφ όσον δέν είναι γνωστοί οι αρχηγοί τους και τα όποια στελέχη τους στον ελληνικό λαό, δεν αρκούν μόνο κάποιες κορώνες μέσα απο κείμενα ή κάποιες παρουσιάσεις νέων συνταγματικών σχεδιών. Χρειάζεται και χρήματα (τα οποία τα μικρά αυτά κομματίδια δεν έχουν), χρειάζεται τεχνογνωσία, δημάσιες σχέσεις, υποστήριξη απο ισχυρούς παράγοντες, στελέχη, επιστήμονες και πάει λέγοντας! Πώς δηλαδή, μπορεί κάποιος εν έτι 2012 να πάει μπροστά αν δεν δημιουργήσει τον απαραίτητο ντόρο γύρω απο το όνομά του και τις επαγγελίες του; Ο Καμμένος ήταν ήδη γνωστός! Και αυτά που έκανε στη Βουλή, άγγιζαν - κακά τα ψέμματα - πολύ κόσμο! Είχε και επι πλέον την προβολή απο τα ιστολόγια (μηδέ εξαιρουμένου και του παρόντος) ε, λογικό δεν είναι να πάρει τ΄απάνω του; Επεδίωξε και τη διαγραφή του (για να μη πώ οτι σχεδόν την επέβαλε κιόλας) και...βουαλά!
      Κι απ ό,τι είδα, οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες που χρησιμοποιεί μεσω της τεχνολογίας του διαδικτύου, του δίνουν σοβαρότατο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του, ομοιδεατών ή μή, γιατί εφαρμόζει και στη πράξη αυτά που λέει περι άμεσου λαικού κινήματος. Το αν είναι προδότης ή δοσίλογος ή υπηρέτης του συστήματος ή ακόμη και το ίδιο το συστημα προσωποποιημένο, αυτό θα φανεί στη συνέχεια της ιστορίας. Θα φανεί μάλλον απο τη διαχείρηση που θα κάνει στο ήδη υπάρχον και το ήδη συρρέον πολιτικό προσωπικό, το άν θα κάνει πράξη εν ολίγοις αυτά που επαγγέλλεται περί των αποφάσεων του κινήματος για υποψηφίους, στελέχη κλπ οι οποίοι θα υποδεικνύονται - κατά τα λεγόμενά του - απ ευθείας απο το λαό κλπ κλπ. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, απο το να περιμένουμε. Προς το παρόν, συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας, νηφαλιότητα και προ πάντων, μάτια και αυτιά ανοιχτά και το κυριότερο, ΚΡΙΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ.
      Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

      Διαγραφή
    6. Αυτό με τις καρέκλες μου άρεσε πολύ. Για σκέψου και αντέστρεψε το ερώτημα που έκανες. Στρέψε το προς τον Καμμένο και σκέψου τις πιθανές απαντήσεις. Μάλλον θα εκπλαγείς από τα συμπεράσματα που αυτές θα σου δώσουν

      Διαγραφή
    7. Ο Καμμένος είναι όντως πολιτικός με δάφνες. Όμως, φοβάμαι πως για εμάς τους πολίτες, αυτές θα γίνουν... πικροδάφνες

      Διαγραφή
    8. Δε νομίζω οτι ο Καμμένος έχει ανάγκη απο καρέκλες. Aλλοι έχουν. Ξεκάθαρα πράγματα. Εγώ υποστηρικτής του δεν είμαι, ούτε όμως και πολέμιός του. Αλλά είμαι όμως και ρεαλιστής. Ο Καμμένος είναι η δύναμη αυτή τη στιγμή, το άλογο που πάει να κερδίσει τη κούρσα. Και οι απ έξω είναι που επιθυμούν να μπούν μέσα στο πολιτικό σύστημα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κι επειδή μέχρι χτές είχαν το πάνω χέρι λόγω έλλειψης ...Καμμένου, τώρα που αυτός τους πήρε τη μπουκιά απ το στόμα, ωρύονται και σκούζουν. Και το χειρότερο είναι οτι δεν έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό, γιατί αυτός τους πήρε στην ουσία τις δικές τους προτάσεις (ιδίως αυτές της νέας Ελλάδας) και τις εφαρμόζει τώρα στη πράξη. Τι θα γίνει, θα αρχίσει η νέα Ελλάδα να μαλλιοτραβιέται μαζί του για το "όχι δικό μου είν αυτό, όχι δικό σου"; Ε, θα εξαφανιστεί και μια ώρα αρχύτερα.
      Με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να του αντιπαρατεθεί το μικρό αυτό κόμμα; Η απάντηση είναι ΜΟΝΟ με τη μέθοδο της δημιουργίας "σκιών" γύρω απο το όνομά του και το παρελθόν του και φυσικά με το γεγονός οτι προέρχεται απο τον παλαιοκομματισμό. Και να ποντάρει ασφαλώς σε όλους αυτούς (στα υπόλοιπα του κόσμου δηλαδή) που δεν τον πάνε. Αλλο τρόπο εγώ δε βλέπω τουλάχιστον. Απο την άλλη όμως, η μέθοδος της λάσπης σε τέτοιους καιρούς δεν είναι και η καλύτερη μέδοθος για να πείσεις. Τέλος πάντων, εμένα δε μ΄ενδιαφέρει το τι μεθόδους θα σκαρφιστεί ο ένας να πολεμήσει τον άλλον. Σκασίλα μου. Εγώ θέλω να βρεθεί ένας τρόπος να εκφραστεί οργανωμένα ένα αντιμνημονιακό μέτωπο, που να περιλαμβάνει και τα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα (Καμμένος και οι άλλοι δηλαδή) που να έχει προτάσεις και λύσεις ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Γιατί η μέρα αυτή ΕΡΧΕΤΑΙ οσονούπω. Και τέλος, έχω να πώ και τούτο. Οτι όλοι είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Και ο Καμμένος και η Νέα Ελλάδα και το ΠΑΜ και το...ΕΠΑΜ (του Καζακη που τον ξεχάσαμε αυτόν) και όλοι οι καινούργιοι και οι...παλιοί. Και η πολιτική, είναι η βρωμιά ή αρχαία. Ενας διαρκής πόλεμος συμφερόντων, που απο την αρχαιότητα και μέχρι και τα μέσα του 20ού Αιώνα, το μενού είχε εκτός απο ίντριγκες, μέχρι και φόνους. Απλά αυτιά και μάτια ανοιχτά. Να στε καλά, χρόνια πολλά σε όλους και καλή σαρακοστή να έχουμε.

      Διαγραφή
    9. Γιατί συνεχίζετε να επιμένετε να εμπλέκετε τη Νέα Ελλάδα στο άρθρο; Και γιατί αναφέρεστε σε πολιτική λάσπη, όταν επίσημα η Νέα Ελλάδα ΔΕΝ έχει κάνει ούτε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα. Ούτε καν ασχολήθηκε με την στα σχόλια γραφόμενη "υφαρπαγή" των προτάσεών της. Ας μείνουμε, λοιπόν, στο θέμα μας και μην εμπλέκουμε άλλους στα όσα το άρθρο θίγει

      Διαγραφή
    10. Μα εσείς συνεχίζετε τον αντίλογο βρε παιδιά! Τι θα πεί "γιατί την εμπλέκω". Απάντηση στο σχόλιο του Kafenovios έκανα και σε όλο αυτό τον πολυφωνικό ποταμό απόψεων και κρίσεων. Και στο κάτω-κάτω, εσείς κύριε Ανώνυμε γιατί πειράζεστε; Εγώ δεν έθιξα κανέναν, σχολιασμό έκανα. Και εν τη ρύμη του λόγου με τα μικρά κόμματα κλπ αναφέρθηκα και εκεί πιο εκτενώς λόγω της ταύτισης ιδεών και θέσεων με το κόμμα Καμμένου. Γιατί αρπάζεστε. Αν σας έθιξα με τα λεγόμενα μου ως κόμμα και ως οπαδό ή στέλεχος, ζητώ συγνώμη. Αυτό που βλέπω και ακούω λέω. εκτός κι αν αμφισβητείτε την κρίση μου. Αν είπα κάτι λάθος, ζητώ συγνώμη. αν όμως δεν είπα, γιατί μου επιτίθεστε και μάλιστα ανωνύμως;

      Διαγραφή
  36. Καλησπερα συνΕλληνες. Ειμαι.απιστευτα επιφυλακτικος. Δεν μπορω να πω πως με.εκφραζει ο Καμμενος οφειλουμε να παρραδεχτουμε ομως πως εχει ταραξει τα νερα αρκετα. Μονο απ ολους εμας εδω μεδα να παρεις φτανει. Η ελποδα πεθαινει τελευταια. Δεν πιστευω σε προφητες. Εχω το δικαιωμα να ελπιζω. Αφου δεν μπορω να βρω αλλους να σηκωσουμε μαζι τα οπλα και να βαλουμε ταξη σε αυτον το τοπο χωρις να προσπαθω να οικοιοποιηθω πατριοτισμο κατι πρεπει να γινει. Ας παμε νομιμα ενταξει... Μα τι ειναι αυτο το νομιμα εντελει?? Ποιος το διασφαλιζει¿ Ναι συμφωνω δεν ειμαι αιμοσταγης ουτε πολεμοχαρης αλλα ειρηνη και σταθεροτητα χωρις αιμα και πολεμο πριν δεν μπορεις να εξασφαλισεις. Ποιος εδω μεσα.διαφωνει πως μονο με αιμα θα αλλαξει αυτη η κατασταση? Υπαρχει αλλος τροπος να απελευθερωθουμε?? Ποιος.αγωνας κερδηθηκε με τραγουδια και λουλουδια?? Ως τοτε ας δωσουμε καποιες ευκαιριες και στο τελος θα τους κρινουμε ισως αυστηροτερα απολους τους αλλους. Αυτα τα ολιγα αδελφια. Καλη σαρακοστη σε ολους και καλη ανασταση του εθνους και της πατριδας μας.
    Βατραχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Σαμαράς θα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    Ανάθεμα την ώρα που τον ψήφισα τον δοσίλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι ο μόνος εδώ και καιρό που τα έλεγε ανοιχτα και καθαρά , δεν θέλω να πιστεψω ότι υπήρχε εστω και μια πιθανότητα σκοπιμότητας απο αυτό το άτομο, το θεωρουσα και το θεωρω πιο φερεγγυο , δεν θελω να βαλω άλλα πραγματα στο μυαλό μου γιατι τότε ….. να παμε να πνιγούμε.
    Του ευχομαι ολοψυχα καθε επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΟΛΟΙ...
    ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ
    ΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ
    ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ Π#####ΤΗΣ ΘΑ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

    ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
    ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν.
    (εγω δεν ειμαι "επωνυμος" ειμαι ΕΠΩΝΥΜΟΣ.
    Μηπως θελετε και διευθυνση;;;
    Και, οχι, δεν ειμαι ο επωνυμος που εγραψε το αρθρο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ρόλος του Καμμένου στην όλη Ιστορία της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ οικονομικής κρίσης είναι αναμφισβήτητα γνωστός και πεντακάθαρος.
    Είμαστε υπό κατοχή, πεινασμένοι, ξεφτιλισμένοι κι εξαθλιωμένοι.
    Ο Καμμένος είπε "ΟΧΙ" και το ΕΝΝΟΟΥΣΕ. Πήγε κόντρα λάμβάνοντας όλα τα ρίσκα. Απειλήθηκε , μυνήθηκε , επειδή βγάζει στη φορά τα μυστικά των ΒΙΑΣΤΩΝ μου.
    Αυτά είναι τα δεδομένα που του δίνουν το ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ σήμερα, δεν ξέρω αύριο.....

    Τα αγγούρια που θα αντιμετωπίσει τώρα ο Καμμένος τα ξέρει , έχει την εμπειρία και τους συνεργάτες.
    Αλοίμονό μας, ο κάθε άσχετος και παρθένος φτιάχνει κι ένα κόμμα και νομίζει ότι, αν κυβερνήσει, θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα.....
    Ποιόν από όλους ξέρει να αντιμετωπίσει, τους ξένους τοκογλύφους, τους δικούς μας πολιτικάντηδες ,τις Τράπεζες, τα ΜΜΕ , τα καρτέλ, τους οίκους αξιολόγησης , τους επιχειρηματίες που κόψανε μισθούς πριν καν υπογραφεί ο νόμος ; Ποιόν από αυτούς και τόσους άλλους ;

    Δηλαδή, να έρθω εγώ επειδή έχω όλη την καλή διάθεση και σ' αγαπώ πολύ, νταλικέρης στο επάγγελμα και πατριώτης στη ψυχή, ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!!! Αλήθεια , θα με εμπιστευθείς πολύ ; Πότε θα με εμπιστευθείς ; Πριν ή μετά το ταξίδι στον Άγιο Πέτρο ;

    Που τα μάθανε αυτά μωρέ κάποιοι πατριώτες μεν, αλλά τυχάρπαστοι δε ;
    Ας ενωθούν με τον Καμμένο να προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί καλύτερο κι ας αφήσουμε στην άκρη την προπαγάνδα και τη διχόνοια, γιατί ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ στ' αλήθεια .

    Αυτά είναι τα δεδομένα σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Kafenovie και μόνο το ύφος σου απέναντι στην "Νέα Ελλάδα" τα λέει όλα.
    Καλή η προσπάθειά σου αλλά της έλειπε η τακτική,
    λογικό είναι να φοβάστε την "Νέα Ελλάδα", δεν έχει συζητήσεις με Αμερικάνικες πρεσβείες για το τι θα πράξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υδράργυρε, παχιά λόγια μας λές! Σιγά μη φοβηθώ τους ανύπαρκτους και σιγά μη τυχόν οι αμερικάνοι πήγαιναν σ΄αυτούς να τους δώσουν και δολλάρια!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! ακου συζητήσεις η νέα ελλάδα με του αμερικάνους!!!! αχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Υδράργυρε, το ύφος της απάντησης του kafenoviou ενίσχυσε το σκεπτικό που παράθεσες. Ακόμη και η διαγραφή οποιασδήποτε πιθανότητας η Νέα Ελλάδα να τα πάρει από τους Αμερικάνους (εν μέσω χαχανητών) μάλλον αποδεικνύει πως τουλάχιστον η Νέα Ελλάδα δεν αποτελεί στόχο προσέγγισης των αμερικανών και αντίθετα, ως προς το στυλ της απάντησης του kafenoviou πάντα, αφήνονται αιχμές για τον Καμμένο. Ε, λοιπόν, αυτούς τους βαλτούς καφενόβιους (σακουλάδες τους λέγανε παλιότερα) δεν τους αντέχω. Προσβάλλουν και τον Καμμένο και τη Νέα Ελλάδα, η οποία με ανακοίνωσή της καλωσορίζει τον Πάνο Καμμένο στον αντιμνημονιακό αγώνα. Οι kafenovioi μάλλον γνωρίζουν πως να ρίχνουν λάσπη, αλλά μάλλον γνωρίζουν και που πέφτει το χρήμα. Η σιγουριά του αυτό δείχνει

      Διαγραφή
  42. στους νενεκους χαλαει την μανεστα ο καμενος δεν ειναι οψιμος αντιμιμονιακος τα εβαλε απο την αρχει ειδικα με ολο αυτο που εφτιαχνε οι μπασταρδοι οι παπαπ και ειναι πολυ στηριξει δεν ειχε απο το κομα του αλα το ειχε ο δοσηλογος ο σαμαρισκος και η εντολη ηταν κοφτετον απο παντου πιος τον προβαλε ποτ ε κανενας οπως και τωρα κανενας κομενος απο παντου ελεγε πολε ςαληθιες και αγωνα κανει για την ελλαδα και τους ελληνες μονο μεσα απο τα μπλοκ περναει και απο καν ραδιο γιατι ρε φηλε τον τσουβαλιαζεις και αυτον δε συμφερει το συστημα εχει καπιους καθαρους η βουλη εγω θα τον στηριξω στην προσπαθεια που κανειπαντος τον εχουν ταραξει στηις μυνηεις τι να στηριξω τους νενεκους τους δοσηλογους λογοθετηδης η τους γιοκαρινους τον παγκαλο η τον νταλαρα που δεν θελουν να ειναι κυριαρχο κρατος η ελλας παντος προσχορουν πολυ απο το γαλαζιο στρατοπεδο μαζιτου το προδοτακι για δευτερη φορα οπως παει παλι μονο θα μηνει με τις τρανς της συγγρου και μαθενο οτι και πολυ πρασινουλιδες λαος πανε μαζητου ειναι μια ελπιδα που ξερεις μπορει κατι να αλαξει λοιπον μην του τι πεφτουμε αρνιτικα προτος ηταν εναντιοντους πρωχορα πανο να τους καθαρησουμε τους νενεκους κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στη σελιδα του ΕΠΩΝΥΜΟΥ που παραπεμπει το αρθρο , βλεπουμε το φιλο-Σαμαρικο BANNER του antinews σε δεσποζουσα θεση.... δυστυχως εχουν αρχισει και τα ιστολογια να λειτουργουν κριτικα με "παρασκηνιακες σκοπιμοτητες"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειμαι αυτος που εγραψε για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ .
    Για παραδειγμα , αναφερα αυτο το νεο κομμα .
    Αλλα ο τροπος σκεψεως που εχετε , μου μυριζη προβατιλα .
    Αληθεια σας λεω , ΠΟΤΕ δεν ψηφισα κανενα μαντρι .
    Δεν πιστευω στον κοινοβουλευτισμο . Πιστευω στην Αριστο-κρατια . Δηλαδη σε σοφους κυβερνητες .

    Ευχη κανω , ολοψυχος να ειμαι λαθος , που πιστευω οτι ο Καμμενος ειναι ενας ακομη ψευτοσωτηρας , απο αυτους που μολις ,ταχα , βγηκαν απο τον βουρκο . Ειναι ενας ακομη απο αυτους που ηξεραν και δεν μιλησαν . Αυτο ειναι το εγκλημα .
    Δεν πιστευω οτι ειναι ηγετης . Ενας ηγετης , δεν μαζευη σαβουρες απο δεξια και αριστερα ,ομοιους του , για να σωση το Γενος .
    Ξαφνικα μιλαει παρα πολυ και με παθος . Αυτο με προβληματιζει .
    Το παρελθον του , για οσους ξερουν , δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η Πατριδα μας .
    Και επ'αυτου , κανενας δεν μου απαντησε. Παρα μονο με περιγελαγατε , σαν να ημουν ενας ακομη απο σας . Τα προβατα , τους βαλτους και τους σπιουνους .
    Ειστε τοσο πολυ τυφλωμενοι , που ειδατε αναφορα σε αλλο πατριωτικο κομμα , και αμεσως δηδεν καταλαβατε , οτι ειναι εχθρος της Πατριδος . Και οτι πολεμαω τον Καμμενο , γιατι δεν θελω να Ελευθερωθη η Πατριδα !
    Ποσο μακρυα νυχτωμενοι ειστε το ξερετε ;
    Τρεχτε λοιπον ραγιαδες .Τρεχτε στα "νεα" μαντρια και λοιδορηστε οσους Αγαπουν την Πατριδα , αλλα φοβουνται τα ΙΔΙΑ ΣΑΠΙΑ ΥΛΙΚΑ .
    Για την ιστορια ξερω πολυ καιρο την Νεα Ελλαδα ,αλλα σε κανεναν δεν λεω τι να κανει .
    Οι καιροι ειναι πονηροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το παρόν ιστολόγιο ευθύς εξ αρχής παρουσίαζε τις κινήσεις του Πάνου Καμμένου, σε βαθμό που κακοχαρακτηρίστηκε. Και σήμερα παρουσιάζει όχι μόνο την πολιτική του κίνηση, αλλά και τον υποψιασμένο αντίλογο συμπολιτών μας. Κι αυτό, γίνεται για να μπορούμε να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες -χρήσιμες για όλους μας- μέσα από τον διάλογο. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χμμμ, μάλιστα, μπήκαν όλοι οι θιγμένοι που τους θίξαμε τον Καμμένο να κάνουν "δίκη προθέσεων" και ποιος είναι ο Επώνυμος και "πρώην στέλεχος της ΝΔ" είναι κλπ.

    Καταρχάς να αυτοσυστηθώ: Είμαι ένας ανώνυμος που λέει την άποψή του. Το ψευδώνυμό μου ενέχει μια ειρωνία έναντι της ανωνυμίας και της επωνυμίας ταυτόχρονα, λέει "επώνυμος", αλλά στην πραγματικότητα είμαι ανώνυμος. Με αυτό θέλω να δείξω ότι δεν έχει πρωτεύουσα σημασία ΠΟΙΟΣ λέει κάτι, αλλά ΤΙ λέει. Βεβαίως και έχει σημασία και το ποιος, αλλά δευτερεύσουσα. Πρώτα απ' όλα πρέπει να μένουμε στην ουσία.

    Δεύτερον: Στέλεχος της ΝΔ δεν υπήρξα ποτέ. Υποστήριξα απλώς τον Σαμαρά το Νοέμβριο του 2009 και γράφτηκα στη ΝΔ στις εσωκομματικές της για να τον ψηφίσω. Αυτό ήταν όλο. Σχολίαζα στο antinews, μετά άρχισα να στέλνω στον FactorX και αναρτήσεις, μετά άρχισα να στέλνω πιο συχνά αναρτήσεις, μετά πιο αραιά και τώρα που δεν με εκφράζει πια η υποστήριξη στον Σαμαρά, στην οποία, για όποιους λόγους διάλεξε, η ιστοσελίδα antinews επιμένει, έκανα ένα δικό μου ιστολόγιο. Αν αυτό είναι ύποπτο ή κάνει τα όσα λέγονται στο ιστολόγιό μου εξ υπαρχής καταδικαστέα, θα το κρίνετε εσείς.

    Και ναι, ως ένδειξη του ότι τιμώ την έως προχθές παρουσία μου στο antinews και δεν έχω τίποτε προσωπικό με τη σελίδα, τους έβαλα και πρώτη μούρη στα ιστολόγια που παραπέμπω. Έτσι βγήκε η αλφαβητική σειρά στο blogroll, και μετά αποφάσισα να μην την αλλάξω, διότι ήθελα να δείξω ότι τιμώ το ιστολόγιο όπου μέχρι προχθές έγραφα.

    Αν όμως, αν... κάνετε τον κόπο να διαβάσετε λιγάκι το ιστολόγιό μου, θα δείτε ότι όση κριτική γίνεται στον Καμμένο, άλλο τόση και περισσότερη γίνεται και στον Σαμαρά. Πολύ περισσότερη.

    Όσοι λοιπόν εδώ με συκοφαντείτε ως "σαμαρικό" ή ως "νεοδημοκράτη", κοιταχτείτε σε κανέναν καθρέφτη. Η προσωπολατρεία δεν είναι δική μου αρρώστια σε αυτή τη φάση τουλάχιστον.

    Αλλά η επιλογή της συστηματικής συκοφαντίας δείχνει και του λόγου το αληθές της ανάρτησης... Δεν είχαν με τι άλλο να απαντήσουν οι "καμμενικοί" και πήγαν να με πουν... νεοδημοκράτη! Έλεος! Πείτε κάτι πιο έξυπνο τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολύ σωστά πράττεις Κωνσταντίνε. Και ευτυχώς ακόμη, το διαδίκτυο προσφέρεται όσο τίποτε άλλο για τις όμορφες αυτές ζυμώσεις και ανταλλαγές απόψεων που συνεισφέρουν στην αποκρυστάλλωση άποψης πιο κοντά στην αλήθεια. Αυτό αποτελούσε και την πεμπτουσία στους υπεύθυνους πολίτες της Εκκλησίας του Δήμου στην φωτισμένη Ελλάδα. Εκείνη που κάποτε επέλεγε τους αρίστους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά καιγόμαστε και το ξέρετε όλοι εδώ μέσα κι εκεί έξω.
      Δεν πρόκειται για ζυμώσεις, αλλά για κοσκίνισμα.
      Κι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει.......
      Δεν θα ζυμώσουμε ποτέ μου φαίνεται.......

      Διαγραφή
  48. Επειδη δυστυχως η λογικη εχει δραπετευσει απο αυτη τη χωρα και επειδη δυστυχως ο Ελληνας εχει αναγκη να κρεμεται απο εναν "ηγετη", "εθναρχη", κ.ο.κ απλως ας αναρωτηθουν καποιοι γιατι ο "αντιμνημονιακος" Σαμαρας ψηφιζε τα μισα αρθρα του Μνημονιου Ι και συνεχιζε να παριστανει τον "αντιμνημονιακο" και ο Καμμενος παριστανε το κοροϊδο!
    Ας αναρωτηθουν καποιοι αν αυτα τα αρθρα του Μνημονιου Ι τα ψηφιζε και ο Καμμενος!
    Ηρωοποιειται ο Καμμενος επειδη δεχεται μηνυσεις και καταληγει στα δικαστηρια!!
    Τοτε και ο Κοσκωτας ειναι ηρωας!
    Ας αναρωτηθουν καποιοι πως εχει κινητοποιηθει ο Καμμενος εδω και 20 χρονια ως βουλευτης σχετικα με την ονομασια των Σκοπιων,σχετικα με την τουρκικη προπαγανδα στη Θρακη,με την καταργηση των συνορων μας και την αντιμετωπιση της λαθρομεταναστευσης και σχετικα με τις προκλησεις των Τουρκων στο Αιγαιο!
    Οταν η Μπακογιαννη "συζητουσε" με τους αβαπτιστους κεκλεισμενων των θυρων,ο Καμμενος εκανε καμια επερωτηση?
    Οταν ο Πακης ευχαριστουσε τους λαθρομεταναστες που επιλεγουν την Ελλαδα που ηταν ο Καμμενος να ζητησει διευκρινισεις??
    Πολυ φοβαμαι οτι ο Καμμενος θα αποδειχθει τοσο "ηρωας" οσο "αντιμνημονιακος" ηταν ο Σαμαρας!!
    Ο Σαμαρας απεδειχθη πολυ λιγος ηδη απο την σταση του στην αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας οπου προτιμα την θεραπεια απο την προληψη και εφτασε στο σημειο να προπαγανδιζει τα γραφομενα του Ισοκρατη!
    Δεν ειδα να αντιδρα ο Καμμενος αλλα ουτε και οι μετεπειτα "αντιμνημονιακοι"!!!
    Συνεπως δεν χρειαστηκε να περασουν 2 χρονια για να συνειδητοποιησει κανεις τι απατεωνας ηταν ο Σαμαρας γιατι το ειχε ηδη αποδειξει!
    Καποιοι ομως δεν ηθελαν να το βλεπουν!!
    Ολοι μιλουν για την μασωνεια και την Τριμερη Επιτροπη
    -δορυφορο της Bilderberg- στην οποια ανηκει ο Παπαδημος!!
    Οταν ο Σαμαρας ανηκει στην Bilderberg,γιατι αυτη η μουγγα απο τους "αντιμνημονιακους"??
    Ποσα χρονια ειναι διατεθειμενοι καποιοι να περιμενουν για να διαπιστωσουν οτι και ο Καμμενος ειναι απλως μερος του συστηματος που για να επιβιωσει πολιτικα αλλαζει ροτα?
    Και πως θα επελθει η αλλαγη απο τους ιδιους που απαρτιζουν τη Βουλη και η πλειοψηφια τους-τουλαχιστον απο τους "αντιμνημονιακους" Πασοκους που ψηφισαν το Μνημονιο Ι και απο τους "αντιμνημονιους" γαλαζιους που ψηφισαν τα μισα αρθρα του Μνημονιου Ι-θυμηθηκε τωρα πως η Ελλαδα βουλιαζει?
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ENA PRAGMA TA PW APO , TO ATRHO SAS DEN LEEI OUTE ENA THETIKO, MALON KAPIOS MEROLIPTEI SE VAROS TOU , DEN EIMAI KOMATIKOPOIHMENOS MONO ENAS FILOSOFIMENOS ELLHNAS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ κ.ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ κ.ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ Ο κ.ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αν ησουν "φιλοσοφιμενος" Ελληνας , δεν θα μπορουσες να γραψης με καρικατουρες .
    Εσυ , εχεις τιποτα να απαντησης ,στον 2@11;
    Γιατι ειναι και δικα μου ερωτηματα και μερικοι-μερικοι , με κατηγορησαν για λασπολογο !

    Παντως απ'οτι ειδα , οσοι ολοι υπερασπιζουν τον Καμμενο , το κανουν με κραυγες και αναθεματα . Επι της ουσιας (δηλ. αν οντως ο Καμμενος ειναι αληθεια μετανοϊμενος η οχι , για τα αισχη που εκανε το "σπιτι" του , η στανη του ,τοσα πολλα χρονια (20) , που τον ταϊζαμε ) μουγκα .
    Παντως με κραυγες , οι φασιστες και οι βαρβαροι λυνουν τα προβληματα . Οι Ελληνες με διαλογο και λογικη σκεψη .
    Και αυτο ειναι ενα ακομη σημαδι , για το ποσο ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΕΣ ειναι οι φανατικοι , θα ελεγα , οπαδοι της νεας στανης .
    Μου θυμιζουν τα κουκια του ΚΚΕ , που ΚΑΝΕΙΣ δεν επιτρεπετε να εχει διαφωνιες και ερωτησεις . Μου θυμισουν τα πρασινα παρασιτα , που θα σε σκοτωναν ακομη , για να προτατευσουν τον αλκοολικο , πορνο και προδοτη , Α. Παπανδρεου . Και ουτω καθ'εξης , με τα προβατα , διαφορων χρωματων και αρωματων .
    Ειναι αντιδημοκρατες ολοι αυτοι , που πεφτουν πανω σου να σε σκοτωσουν , επειδη πιστευουν οτι ο δικος τους ειναι και ο εκλεκτος . ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ .

    Θα το κλεισω εδω το θεμα .
    Ξερετε τι με ανησυχη . Αν εσεις ειστε σιγουροι οτι ο Καμμενος ειναι αυτος που περιμενε το Εθνος τοσα χρονια , τι να σας πω . Μακαρι .
    Μακαρι να δικαιωθητε , γιατι τοτε θα δικαιωθη και ο αγωνας μου .
    Καλη δυναμη στο κακο που μας κτυπησε και καλη λευτερια στην Πατριδα μας .
    ΥΓ Παντως δημο-κρατες , ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ρε άνθρωπε. Αυτοί, την δημοκρατία την μετράνε με το μέγεθος της συμφωνίας των άλλων μαζί τους και με το πόσο χοντρές είναι οι παρωπίδες. Καλά κάνει και γράφει ο Κωνσταντίνος για να μας κάνει να δούμε και την πιθανότητα της άλλης όψης. Κάποιοι όμως προτιμούν έτσι όπως έμαθαν, την μία όψη

      Διαγραφή
  52. φιλε προβατα και γιδια εχει λιγα τωρα το μαντρι αδιασε και δεν περημενουμε σωτηρες απλος ενας νεος που μηλα ελληνικα και θα βγουν καπιοι απο κατω απο τον λαο αυτο πυστευω ειναι η κηνηση καμενου και πρεπει ολος ο λαος δια μεσου καμενου νατους πεταξει εξω απο την βουλη τους γιοκαρηνους νενεκους ειναι μια καλη ευκερια παντος οι θεσεις που ανακηνωσε με εκφραζουν καπως ετσι τελιωνεις ενα διεφθαρμενο πολητικο συστημα ετσι τους τελιωσαν και στην αργετινη να βγουν παιδια μεσα απο τον λαο ενας μαναβης η ενας εργατης η ενας συνταξιουχος ενα σκατατζης σκουπεδιαρης οχι παντα οι γονοι πολητικων οικογαινιοκρατια 220 βουλευτες προερχοντε απο παλιες συγγενης βουλευτων βαλτε τελος ειναι ευκερια κατα ταλα τους εφτεγε η βασηλια κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιατι κανατε ηρωα τον Καμμενο; Επειδή ψήφισε όχι και δέχτηκε μία μήνυση; Στη βουλή δεν είναι ο μόνος που ψήφισε όχι. Εξάλλου, θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει η μήνυση, όταν θα βγει το δικαστήριο μετά από χρόνια, μπορεί η μήνυση και να αποσυρθεί τελικά, έτσι δεν είναι; Το αρχικό λάθος που είναι ξεκάθαρο είναι ότι μιλάμε πάλι για μαντρί και όχι για συλλογικό απελευθερωτικό μέτωπο όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Αυτό μου βρωμάει πάρα πολύ. Επίσης, ο Καμμένος δεν ξεκαθαρίζει τη θέση απέναντι στην ΕΕ και το "χρέος" αλλά λέει γενικόλογα. Τυχαίο, δε νομίζω. Για άλλα λάθη δεν έχουμε περιθώρια, γιατί η επόμενη κυβέρνηση, εφόσον γίνουν εκλογές, θα είναι η τελευταία μας. Οσο γι΄αυτούς που κατακρίνουν το χριστιανισμό ένα έχω να πω: Ας διαβάσουν λίγο Αγία Γραφή, και ας δουν πόσο άγρια τα έχωνε ο Χριστός στους εβραίους (εσείς έναν έχετε πατέρα, το διάβολο!). Τότε θα καταλάβουν γιατί τον σταύρωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 1. Μου δίνετε η εντύπωση ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει την μορφή του κόμματος των ανεξάρτητων Ελλήνων, γιατί θεωρούν δεδομένο ότι ο καμμένος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

    2. Ένας νόμος όπου ο κάθε βουλευτής είναι υποχρεωμένος να τηρεί το προεκλογικό του πρόγραμμα θα μας έλυνε το μεγάλο μας πρόβλημα της ανασφάλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. γιατι πρεπει να εισαι χοντρος... δηλαδη καλοστεκουμενος για να εμπνεεις δυναμη! να φωναζεις δυνατα για να σκεπαζεις τις φωνες των αλλων, να τους τρομαζεις η να τους φοβεριζεις, για να γινεις αρχηγος και να κυβερνας την πλεμπα....τον αμοιρο και πεινασμενο φτωχο κι'εξουθενωμενο λαο, που δεν μπορει και δεν θελει, να περπατησει μονος του και να σκεφτει, καποια μερα να συμφωνησει, σε κατι προς το συμφερον του, ενω παντα θα σηκωνεται το πρωι να παει να σκοτωθει στη δουλεια για το συμφερον αλλων...και γιατι τερμα οι επαναστασεις, τερμα οι ηρωες, τερμα η δημοκρατια, τερμα ο ανθρωπος... και ο θεος ο ιδιος θα απεστρεφε το βλεμμα του απο τετοιο αναξιο και πουλημενο λαο... και με ολες τις δηθεν γνωσεις που εχετε ποτε δεν θα συμφωνησετε σε κατι, παρα μονο για να το παιξετε εξυπνοι πονηροι και δυνατοι...(ενω γι'αυτους ολους τους πολιτικους και τους βολεμενους δεν ειστε παρε μονο, οχι απλως προβατα αλλα σκουλικια να σας πατανε, μπορειτε τωρα να ξεσπασετε σε μενα - οπως συνειθιζετε να κανετε - αλλα εγω σας γραφω... οπως θελω... γιατι ειμαι πατερας 2 παιδιων και χωρισμενος εξ'αιτιας ανεργιας εδω και χρονια απορος διοτι κανενα εισοδημα και σχεδον αστεγος υποφερω πειναω κρυωνω ποναω... και οταν εγω καιγομαι εσεις χτενιζεστε... βολεμενοι που εισαστε τοσα χρονια!!! αλλα αυτο ειναι ο νεοελληνας, ο δειλος που περιμενει παντα αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.....θα εχετε για αλλη μια φορα αυτο που σας αξιζει αλλα εγω τι φταιω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ)? ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΘΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ?Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ποιό σχόλιο αγπητέ Γιώργο έγινε γαργάρα; Για ψάξε παραπάνω, και εάν το έχεις αφήσει εδώ, θα το δεις. Αλλά, εσύ δεν θυμάσαι ούτε ποιά μέρα το έγραψες... Και αυτά που ζήτησα περί Θράκης, ρώτησε τον ίδιο τον Καμένο, γιατί δεν τα έστειλε. Κατάλαβες Γιώργο; Όσο για το λαμόγιο, αν έχεις καθρέφτη, κοίτα εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ) ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ-ΚΑΜΕΝΟΥ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ Η Α)ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Ή Β)ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ.ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...ΑΝΤΡΕΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.....ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ BLOGS ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγώ σου απαντάω και σου ξεκαθαρίζω πως ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει διαγραφεί από την ανάρτηση. Μπορείς να ψάξεις στο ιστορικό της google και θα το διαπιστώσεις, οπότε μην γράφεις κάτι που ΔΕΝ ισχύει. Ούτε μεγάλος, ούτε τρανός είμαι. Έστειλα ένα ερωτηματολόγιο για να απαντηθεί. Δεν απαντήθηκε και δεν το έκανα θέμα. Δικαίωμά του είναι να απαντά ό,που θέλει. Αλλά το δεν απαντώ - τοποθετούμε σε σαφείς ερωτήσεις με το να κάνω μονολόγους, έχει μεγάλη διαφορά. Κι επειδή θέλεις να σχηματίζεις εντυπώσεις με την εισαγωγή του σχολίου σου, θα σε παρακαλούσα τις "μπηχτές" σου να τις αναιρέσεις. Όταν είναι να μάθω κάτι, το μαθαίνω. Όταν θέλω την τοποθέτηση ενός πολιτικού μόνο από τον ίδιο την μαθαίνω. Το τι λέγεται μέσα στην Βουλή... δεν θα το σχολιάσω. Τα αποτελέσματα της συνέπειας λόγων και έργων τα ζούμε σήμερα. Έγραψες για ένα βίντεο. Γιατί δεν έδωσες το λινκ; Για να αναρτήσω κάποιο βίντεο το οποίο ίσως να μην εννοούσες; Τέλος, για να το κλείνω, όπως βλέπεις δεν κόβω σχόλια, οπότε η μπηχτή σου για λογοκρισία, μάλλον κατέπεσε. Αν σε έμαθαν αλλού σε τέτοιες μεθόδους, σε πληροφορώ πως εδώ δεν ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δυστηχώς επειδή τόλμησα να διαφωνήσω με την επιστροφή παλαιών βουλευτών στην σελίδα του κ. Καμμένου με έχουν ήδη απενεργοποιήσει. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα. Τα σχόλια μου έχουν διαγραφεί. Με την επιφύλαξη ότι μπορεί να είναι "τεχνικό λάθος"¨το καταγράφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη Mar 2, 2012 03:02 AM θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα. Τέτοια έχουν συμβεί κι εδώ (όχι με διαγραφές σχολίων, αλλά σε άλλο επίπεδο). Προσωπικά, δεν βλέπω τον λόγο να σε διαγράψουν ή να μην δημοσιεύσουν τα σχόλιά σου κι αυτό, γιατί επικαλούμενος τις δημοκρατικές λειτουργίες πράττεις σύμφωνα με αυτές. Και τον Καμμένο, πέρα από τις προσωπικές μου επιφυλάξεις, τον θεωρώ δημοκράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]