Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο επαγγελματίας αριστερός στο πλάι του εγγονού του φασίστα


Ένας οπαδός του Θ. Πάγκαλου, ευρέθη. Κι αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης – που στηρίζει ο Σαμαράς με μιαν αισχρή ψήφο εμπιστοσύνης- είναι ο άνθρωπος που θέλουν να δείρουν όλοι οι Έλληνες, αφού μας χαρακτηρίζει «απατεώνες» και τώρα μας συστήνει να πουληθούμε στους κατακτητές, ο οπαδός του τι είναι; Απλώς βλαξ κι επικίνδυνος ή μήπως επικίνδυνα υστερόβουλος;

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο μέχρι πρόσφατα «κύριος της κυρίας υπουργού» είναι βέβαιο πως θα εκνευριστεί όταν διαβάσει το γραφτό αυτό και πιθανώς θα με βάλει στο κλαμπ των κατ’ εξακολούθησιν μυνυόμενων να κάνω παρέα στον Τζίμη Πανούση, έχει μεγάλη φωνή. Τον νομιμοποιεί όμως αυτό να σέρνει το γαϊτανάκι του ανθελληνισμού μαζί με τον ευτραφή, δοτό αντιπρόεδρο; Και καλά ο κ. Πάγκαλος έλκει όλα τα κόμπλεξ του διωγμένου κομουνιστή που οι πρώην σύντροφοι του δεν τον άφησαν να διατηρήσει επί μακρό, το άλλοθι για τον γονιδιακό φασισμό του – και τον προπατορικό ανθελληνισμό του.

Ο κ. Νταλάρας τι είναι ; Μήπως ένας «επαγγελματίας Αριστερός» που η δήλωση των πολιτικών του φρονημάτων του έλυσε το βιοποριστικό πρόβλημα; Κάποτε ο γνωστός βάρδος είχε δηλώσει πως «θα έκανε ληστεία για τον πολιτισμό».. Οι κατ’ επάγγελμα αριστεροί όμως προτιμούν να κάνουν ληστεία… μέσω του πολιτισμού. Δεν έχουν πρόβλημα να στηρίξουν απόψεις που στρέφονται κατά της πατρίδας και του λαού. Διότι αυτοί έχουν βολευτεί – με το γνωστό πια διαβατήριο: Είναι αριστεροί, η δηλώνουν αριστεροί κι αυτό τους διασφαλίζει μια ιδιότυπη ασυλία. Μπορεί να γίνει και η γυναίκα τους κάποια στιγμή, υπουργός. Κι αυτοί να συνεχίζουν απρόσκοπτοι τις «δωρεάν» τουρνέ στην Κύπρο και στις… υποβαθμισμένες περιοχές. Για να αποσυρθούν μετά στα πλούτη τους και να τραβάνε στα δικαστήρια όσους τους λένε πλούσιους.

Από έναν τέτοιου είδους άνθρωπο περιμένεις να στηρίζει έναν κοινό υβριστή της Ελλάδας, εγγονό ενός δικτάτορα !!!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]