Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού μας έσωσαν για μία ακόμη φορά, ήρθε η ώρα να φροντίσουν και για τη δική τους διάσωση


Συγκεντρώθηκαν οι ακατάλληλοι και συμφώνησαν πως πρέπει να παραδώσουν την χώρα στους κατάλληλους. Αλλά σε ξένους και όχι σε Έλληνες κατάλληλους. Η ασθένεια της χώρας αρχικά κρίθηκε πολύ σοβαρή, στη συνέχεια διασωληνώθηκε από τους ακατάλληλους και τώρα αποδέχονται οι αποτυχημένοι πως πρέπει να γίνει απόλυτη αφαίμαξη…! Για το καλό της χώρας, η χώρα πρέπει να παυθεί και από πειραματόζωο να γίνει νεκρός σωρός, τα κομμάτια του οποίου θα διαμοιρασθούν για να πλουτίσουν οι «ενδιαφερόμενοι»… Η απόφαση των ακατάλληλων στο να αποφασίζουν, ήταν κοινή. Αργός θάνατος, με δόσεις, έτσι ώστε το θύμα να μην καταλάβει τι του συμβαίνει...

Ο «πολλά υποσχόμενος» Αντώνης Σαμαράς τα αποδέχτηκε όλα και έμεινε στο να συζητά για τις… συντάξεις. Φυσικά, ο Αντωνάκης δεν είναι –και δεν θα μπορούσε να είναι- μόνος του στο κάδρο των προθύμων Τσολάκογλου του σήμερα.

Κατά πόδας βρίσκεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο μεγάλος πατριώτης που είτε ζαλίστηκε από τις τούμπες του, είτε κατάλαβε πως η ημέρα πληρωμής δεν είναι υποχρεωτικό να περιλαμβάνει και τον ίδιο, αφού ένας λαός ηλιθίων αναμένει σιωπηλά τον λογαριασμό που άλλοι έκαναν γι αυτόν…

Ο παραδόξως απών είναι ο ΓΑΠ, το παιδί της μαμάς και η κατάρα του μπαμπά… ο λακές του Σόρος και των άλλων παιδιών των funds. Ο Γιώργος ο Παπανδρέου, προσπαθώντας να διαφύγει των προσωπικών και τεραστίων ευθυνών του, τηρεί σιγή ιχθύος, αφού γνωρίζει πως πλησιάζει η ημέρα πληρωμής… μόνο που εκείνη την ημέρα ή θα πέσουν οι προμήθειες ή θα πέσει το κεφάλι του (κυριολεκτικά).

Για τον Λουκά τον Παπαδήμο, δεν γίνεται -φυσικά- λόγος, αφού ο άνθρωπος είναι τραπεζοϋπάλληλος των αφεντικών του, τα οποία αφεντικά ΔΕΝ είναι ο Ελληνικός λαός. Είναι ο άνθρωπος που φώναξαν για να τελειώσει την «βρωμο-δουλειά», ως σκληρό μέρος του συστήματος που είναι.

Όλους αυτούς, λοιπόν, ποσώς τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με την χώρα, τι θα γίνει με τους κατοίκους της, τι θα γίνει αύριο. Οι ίδιοι έχουν (ή έτσι τους έχουν κάνει να πιστεύουν) εξασφαλισμένο το αύριό τους, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Το ότι συμφώνησαν στην κατοχή και καταστροφή της χώρας, είναι ένα γεγονός που έγινε για το καλό μας και το οποίο προφανώς το δέχονται με κατεβασμένα τα κεφάλια, με σκληρή ψυχρή καρδιά και με γεμάτες τσέπες.

Το ότι θα πεθαίνει ο κόσμος χωρίς νοσοκομεία, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου.

Το ότι θα πεθαίνουν οι γέροι επειδή θα παίρνουν φάρμακα ιμιτασιόν ή δεν θα έχουν χρήματα να πάρουν φάρμακα, δεν τους νοιάζει φυσικά.

Το ότι οι άνεργοι δεν θα έχουν να ικανοποιήσουν τις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους, ακόμη και της τροφής, δεν δείχνει να προβληματίζει ούτε στο ελάχιστο τον Αντωνάκη, τον Γιωργάκη και τον Γιώργαρο (τον λαοπρόβλητο υπερπατριώτη που έκανε την πατρίδα εμπόρευμα και την μοσχοπούλησε).
Το ότι η χώρα μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς –και με δική τους συναίνεση, για να μην ξεχνιόμαστε- σε μία ακόμη Βουλγαρία ή Ρουμανία, είναι πιθανότατα μία παράπλευρη απώλεια.

Το ότι ανεβαίνει εντυπωσιακά πλέον η πιθανότητα εγκατάλειψης της Ελλάδας από τους Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι και θα επιδιώξουν ένα καλύτερο αύριο σε μία άλλη χώρα, αφού εάν πλένουν πιάτα θα έχουν καλύτερο μισθό και κατά πολύ καλύτερο επίπεδο ζωής… είναι ένα γεγονός που αφήνει παγερά αδιάφορο τον φερόμενο ως πρωθυπουργό του αύριο…

Γι αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς –ων ούκ έστι αριθμός- νομίζω πως τελικά, αφού μας διέσωσαν αυτοί οι πατριδοκαπηλευτές, ήρθε η ώρα να προχωρήσουν ή να αρχίσουν να σκέφτονται πολύ σοβαρά και την δική τους διάσωση. Επειδή, όμως η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ, κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ επιχείρηση διάσωσης των καλών, των πειθήνιων και σκληρών στρατιωτών του νεοταξισμού. Και εκείνη η ημέρα θα είναι ημέρα "pay day" προς τον λαό...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. εγκρίνω και επαυξάνω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νοσοκομεια γιοκ,σχολεια γιοκ,φαρμακα γιοκ,γεροι γιοκ [λογω θανατου],νεοι γιοκ [λογω μεταναστευσης],συνταξεις-μισθοι γιοκ,μεινετε με τους μεταναστες να κολλατε ολες τις αρρωστιες στα νοσοκομεια-παραπηγματα και να βλεπετε σιριαλς τουρκικα για να μαθαινετε τη γλωσσα γιατι ΣΥΝΤΟΜΑ θα σας χρειαστει.
    Ας προσεχατε τι ψηφιζατε τοσα χρονια,μονο για τους διορισμους...για τη πατριδα καμμια σκεψη.
    Τι κλαψουριζετε τωρα;Τωρα θα πληρωσετε και σεις και τα παιδια σας και τα εγγονια σας.
    Μολις επιασε το κρυο απο κει παν κι οι αλλοι,ουτε Συνταγμα ουτε τιποτα,επρεπε εκει κατσικωμενοι να βλεπει ολη η Ευρωπη και να μη μπορει να μπει κανεις στη Βουλη...τωρα περαστικα.Πεταξτε και κανα γιαουρτι στη τροικα ετσι για εκτονωση συγχρονοι Ελληναραδες του καναπε.Συγχρονοι Ελληναραδες του κερατα..
    Α και κατι ακομα, χαιρετισματα και στους πυρηνες και στους Νοεμβρηδες και στη μονοπυρηνωση το κερατο μου,αθλιοι και θελετε και σελιδες δοξης.Με πορδες δε βαφονται αυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανεις δεν πρεπει να φυγη Κωνσταντη .
    Απεναντιας εμεις που ζουμε στο εξωτερικο πρεπει να επιστρεψουμε στην Πατριδα μας , αυτες τις Σταυρικες ωρες του Εθνους μας .
    Αν χασουμε αυτον τον Πολεμο , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ .
    Καλη ανταμωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοι και οι μετ αυτων,
    και οι σιωπηλοι...
    ολη η συναγωγη του σατανα.
    αιωνιον αναθεμα εστωσαν.
    εμεις και νεκροι θα ζησουμε.
    Χριστος Ανεστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο τόπος που γέννησε την δημοκρατία αφανίζεται από μια χούφτα κοπρόσκυλα που έκνομα και αντισυνταγματικά συνεχίζουν να δολοφονούν το αύριο, ο τόπος που γέννησε την Ευρώπη βρίσκεται υποχείριο μιας χούφτας εβραιοτοκογλύφων, που ένα φύσημα του ανέμου θα τους στείλει εκεί που ανήκουν, στο πουθενά.
    Η Ελληνική ψυχή δεν αγκομαχά, δεν συνθηκολογεί, ξέρει πως αυτός ο πόλεμος θα είναι οριστικός και τελεσίδικος.
    Το ξέρουν και όλοι αυτοί που τώρα το παίζουν οι κυρίαρχοι, δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στην έξοδο, τα κέρδη τους θα εξανεμιστούν στο πρώτο φως του ήλιου...
    Οι Έλληνες έχουν τον λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε: "Δεν πεινάσαμε ακόμα. Όταν θα πεινάσουμε, θα τους φάμε". Κάτι μου λέει ότι πλησιάζει η ώρα, συνέλληνες. Και δεν θα μείνει κοκκαλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]