Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζονται να κατεβάσουν ή και να μηδενίσουν το αφορολόγητο!


Για όσους δεν κατάλαβαν, μία συμμορία από άρπαγες αυτή τη στιγμή ληστεύουν την χώρα και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρις ότου οι φυσικοί ιδιοκτήτες (βλ. Έλληνες πολίτες) αποφασίσουν να σταματήσουν αυτή την κλοπή. Δεν πρόκειται να σταματήσουν οι κλέφτες να συμπεριφέρονται διαφορετικά, εάν οι ιδιοκτήτες δεν τους σταματήσουν. Η άμυνα της χώρας, μέσω του Κοινοβουλίου, έχει καταργηθεί και τόσο η οικονομία, όσο και η κοινωνία, είναι εκτεθειμένες στις διαθέσεις των "αγορών", που μπορεί να μην έχουν πρόσωπο, αλλά έχουν πολύ καλούς εκπροσώπους εντός της χώρας, εντός του Κοινοβουλίου, εντός της κυβέρνησης...

Η χώρα γίνεται θύμα μίας τεράστιας ληστείας, της αφαιρείται το στρατηγικό οικονομικό συνάλλαγμα και προορίζεται να γίνει χώρα παράδειγμα προς αποφυγή, για όσες χώρες πρόκειται να τεθούν στο στόχαστρο των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών, των αγορών, των τραπεζών και της Νέας Τάξης.

Νέα μείωση στο αφορολόγητο όριο, που έχει ήδη μειωθεί στις 5.000 ευρώ, φαίνεται πως περιλαμβάνει το νέο φορολογικό που εμπεριέχεται στο νέο μνημόνιο.

Σε συνδυασμό με την περαιτέρω κατάργηση των φοροαπαλλαγών, θα υπάρχουν επιπρόσθετα βάρη στους φορολογουμένους.

Μάλιστα, εξετάζεται ακόμα και η κατάργηση του αφορολόγητου, που θα οδηγήσει στην πλήρη διάλυση της κοινωνίας, αφού δεν θα προστατεύονται ούτε αυτοί που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας!

Ακόμα και με τον νέο κατώτατο μισθό των 580 ευρώ μεικτά, επί 14 μισθούς, ένας φορολογούμενος θα έχει ετήσιο εισόδημα 8.120 ευρώ, δηλαδή 3.120 ευρώ πάνω από το τωρινό αφορολόγητα. Επιβάρυνση; 312 ευρώ!

Αν γίνει και νέα μείωση του αφορολόγητου στις 3.000 ευρώ που διαρρέεται, ο ίδιος φορολογούμενος θα πληρώσει 512 ευρώ στην εφορία, αφού θα είναι 5.120 ευρώ πάνω από το όριο!

Αν βάλουμε και στο παιχνίδι τα τεκμήρια διαβίωσης, τότε το θέμα ξεφεύγει…
Στις 3.000 ευρώ είναι αυτή την ώρα η ελάχιστη αντικειμενική δαπάνη για τον άγαμο, που σημαίνει ότι απλά υπάρχεις και είσαι κάτοικος σε αυτή την χώρα! Άρα, θα φορολογήσουν και την ύπαρξή μας…

Παράλληλα, φαίνεται πως προβλέπεται και η καθιέρωση ενός ενιαίου φορολογικού συντελεστή είτε στο 19% ή στο 21%, στον οποίο θα μεταφερθούν, μεταξύ άλλων, τα τρόφιμα και τα φάρμακα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η απόλυτη παράνοια. Ποιός θα τα διάβαζε όλα αυτά πριν από λίγα χρόνια και δεν θα έλεγε ότι οι εφημερίδες τρελάθηκαν; Παράσταση μπουρλέσκ με εμάς πρωταγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]