Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας δολοφονούν!...


Προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

Κύριε Υπουργέ

Η τοπική Εφορία μου έστειλε μια ιταμή ειδοποίηση, στην οποία, μεταξύ άλλων, απειλεί:

«Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχετε φροντίσει για την τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σας προς το Δημόσιο (και εφόσον δεν μεριμνήσετε για την εξόφλησή τους), μέσα σε 15 ημέρες από την έκδοση της ειδοποίησης αυτής, είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στη λήψη εις βάρος σας μέτρων, όπως προβλέπεται από το νόμο…»!

Και θέλω να ρωτήσω εσάς και την τοπική Εφορία:

Έχω ποτέ, μέχρι τώρα, καθυστερήσει ή παραλείψει την εξόφληση των οφειλών μου προς το Δημόσιο; Παρά την, συχνά, δυσανάλογα βαριά και άδικη φορολόγηση!

Γιατί, προφανώς, πάντα ήθελα να είμαι εντάξει με την έννομη τάξη.

Εκτός και αν η έννομη τάξη βρίσκεται σε διαμετρική αντίθεση με την ηθική και λογική τάξη. Και παράλληλα με τις οικονομικές μου δυνατότητες. Όπως συμβαίνει, στην προκειμένη περίπτωση και με εκατομμύρια άλλων καταληστευόμενων και δεινοπαθούντων Ελλήνων…

Κύριε Υπουργέ

Στα χρόνια του προ-προηγούμενου, «σεμνού και ταπεινού», πρωθυπουργού μπουχτίσαμε ν’ ακούμε για σκάνδαλα και σκανδαλάρες. Τόσο σε βάρος του δημοσίου, όσο και του άγρια φορολογούμενου, απ’ το πολιτικοοικονομικό τεμπελχανείο, λαού.

Που όμως, με την τακτική της γάτας, που παραχώνει τα κόπρανά της, ο αλήστου μνήμης τα…κουκούλωσε. Βάσει του περί ασυλίας βουλευτών και υπουργών νόμου και της παραγραφής των οποιωνδήποτε εγκλημάτων τους.

Νόμου, που, όπως λέγεται, χαλκεύσατε εσείς και ο κ. Παυλόπουλος, σε βάρος του Δημοσίου και του λαού, για λόγους, όπως φαίνεται, αλληλεγγύης-και μάλιστα προληπτικής- προς τους μέλλοντες να εγκληματήσουν-συναδέλφους σας.

Και το πράξατε αυτό, ως διαπρεπείς, βεβαίως, καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου. Που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, διαπρέψατε, κατά κοινή ομολογία, στην τερατώδη ΑΔΙΚΙΑ!

Και να, που τώρα μας αριβάρατε τόσο σεις, όσο και οι ομογάλακτοι συνοδοιπόροι σας. Με τα δολοφονικά μνημόνια και τις προδοτικές συμβάσεις. Που συνεπάγονται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Στο όνομα, μάλιστα, του κανιβαλικού αποικιοκρατικού αγγλικού, νομικού καθεστώτος.

Και, προκειμένου ν’ ανταποκριθείτε στις ληστρικές απαιτήσεις των οικονομικών αυτών δολοφόνων της Ελλάδας και του λαού της, εφαρμόζετε την συνταγή του Προκρούστη. Και μάλιστα με την τακτική της αμφίσβαινας (φίδι με δυο κεφάλια):

Με τις αλλεπάλληλες βάρβαρες και καταιγιστικές, αφενός, περικοπές μισθών και συντάξεων, ακόμη και των επικουρικών. Και με τη ραγδαία, αφετέρου επιβολή αλλεπάλληλων χαρατσιών.

Εκ των οποίων την είσπραξη του περί ακίνητης περιουσίας συνδυάσατε, κατά τρόπο απίστευτα εξωφρενικό, απάνθρωπο και φασιστικό με την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πράγμα, που ο οποιοσδήποτε, με στοιχειώδη λογική και συνείδηση Έλληνας, θα ντρεπόταν, έστω και να διανοηθεί. Δεδομένου ότι η ηλεκτροδότηση συνιστά βασικό αναπαλλοτρίωτο, για τον καθένα πολίτη, κοινωνικό αγαθό…

Και, παράλληλα με την τακτική της προκρούστιας αμφίσβαινας, έχετε αφήσει ασύδοτο τον καλπασμό της οργιαστικής ακρίβειας των μαυραγοριτών.

Έτσι, ώστε να μη μπορεί ο λαός να αμυνθεί στην πολυμέτωπη και βάρβαρη επίθεση, που δέχεται. Και, όπως λέει ο ποιητής, του «σφαλίζετε τα μάτια με απόγνωση». Με το άγριο κυνηγητό της ΕΦΟΡΙΑΣ, του ΤΕΒΕ, των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και των πάσης φύσεως νομίμων και παράνομων ληστάρχων…

Με αποτέλεσμα τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες αυτοκτονίες. Που είναι, ουσιαστικά, σε τελική ανάλυση, δολοφονίες.

Και θα έπρεπε στους τάφους τους, αντί του «απεβίωσε» να γράφεται το «δολοφονήθηκε από τη Χούντα των κατοχικών κυβερνήσεων των δοσίλογων του 4ου Ράιχ»!

Και καταλήγουν στις αυτοκτονίες οι άνθρωποι του λαού, κύριε Υπουργέ, γιατί δεν ξέρουν να κλέβουν και να ληστεύουν. Ή και να πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα τους δολοφόνους τους. Αλλά κι αν κάποιοι ξέρουν, ξέρουν πως τους περιμένει το «μακελειό»-για να θυμηθούμε και τον κ. Λοβέρδο- των αλλήθωρων και αλλοπρόσαλλων νόμων.

Γιατί για το λαό δεν υπάρχουν ασυλίες και παραγραφές. Όπως για τους απατεώνες και προδότες βουλευτές και υπουργούς.

Οι οποίοι θυμίζουν τα «ουαί» του Χριστού εναντίον των γραμματέων και των φαρισαίων. Που φόρτωναν το λαό με φορτία δυσβάστακτα, που οι ίδιοι ούτε με το δαχτυλάκι τους δεν καταδέχονταν να τα αγγίξουν.

Η σημερινή πραγματικότητα, κ. Υπουργέ, δεν οφείλεται σε κάποια λάθη, όπως κάποιοι απ’ τους πρωταγωνιστές του προκρούστιου και εφιαλτικού σεναρίου διατείνονται.

Όπως όλα φωνάζουν, πρόκειται για εφαρμογή προσχεδιασμένων και προγραμματισμένων, προ πολλού, δολοφονικών μεθοδεύσεων.

Και, επειδή, για λόγους συνειδήσεως, δεν μπορούμε όλοι οι Έλληνες να αυτοκτονήσουμε, θα θέλαμε να απευθύνουμε στους αρχιτέκτονες της δολοφονίας μας μια ύστατη έκκληση:

Ανάλογη με την προτροπή, που ο Χριστός απηύθυνε στον Ιούδα: Λέγοντάς τους πως ο, τι έχουν προγραμματίσει να κάμουν σε βάρος μας να το ολοκληρώσουν το ταχύτερο!

Αντί, δηλαδή για τον αργό θάνατο, που, όπως φαίνεται, έχουν επιλέξει «για χάρη μας», να κάμουν κάτι στοιχειωδώς εντιμότερο:

Να συστήσουν εκτελεστικά αποσπάσματα, προκειμένου να αποτελειώσουν όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις προδιαγραφές και απαιτήσεις των τοκογλύφων και του 4ου Ράιχ.

Αφού, προφανώς, θέλουν να εξοντώσουν όσους δεν μπορούν να μεταλλάξουν την έμφυτη, στο φυσιολογικό άνθρωπο, λογική και ηθική τους υπόσταση.

Για να επικρατήσουν, κατ’ αυτόν τον τρόπο, μόνο τα, «κατ’ εικόνα και ομοίωση» των ναζιστών και σιωνιστών, μεταλλαγμένα ανθρωποφάγα τέρατα….

Παπα-Ηλίας



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. τεσσερες κουφαλες στο ιδιο δεντρο πως να ορθοποδησει το δεντρο το φαγανε οι κουφαλες α ελλαδαμου γλυκια ποσο σε πονανε τα πουστροπαιδα ποσο σε προδιδου οι μπασταρδοι και ο ελληνας στον καναπε και αγναντευει και δεν ξεκανει τις κουφαλες μην περημενουμε απο τους αλους μονιμας εαν περημενε ο μακριγιαννης ο κολοκ ο διακος και οι αλοι τους αλους ακομα θα μας πηδαγαν οι τουρκοι ξεσυκοθητε ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]