Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ακούστηκαν στην Κόστα Ρίκα;

  • Το φαινόμενο έχει προηγηθεί και στην Ουκρανία, όπου ξεκάθαρα ακουγόταν σάλπιγγες από τον ουρανό!
Είναι οι μυστηριώδεις ήχοι που ακούστηκαν εχθές σε όλη την Κόστα Ρίκα προάγγελος της λεγόμενης «Αποκάλυψης»; Κάποιοι υποστηρίζουν ακριβώς αυτό, καθώς ο μυστηριώδης ήχος που ακούστηκε σε όλη τη... χώρα στις 00:30 το πρωί προκάλεσαν ανάμικτα συναισθήματα στους κατοίκους.

Ο Ronny Quintero σεισμολόγος δήλωσε για το γεγονός πως πρέπει να εξεταστεί την ώρα που έγινε και στην τοποθεσία ώστε να διευκρινίσει με βεβαιότητα πως ο ήχος δεν οφειλόταν σε κάποια σεισμική δόνηση. Ο ίδιος πρόσθεσε πως εξαρτώμενης της τοποθεσίας είναι εύκολο να αποκλείσει ή όχι την πιθανότητα τεκτονικής διάρρηξης.

Το σεισμολογικό και ηφαιστειακό ινστιτούτο OVSICORI της Κόστα Ρίκα έκανε γνωστό πάντως πως δεν υπήρξε κάποια γεωλογική δραστηριότητα στη χώρα.

Το περίεργο αυτό βουητό το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει με το αντίστοιχο φαινόμενο στην Ουκρανία. Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν.

Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon.
Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News.

Οι σάλπιγγες του Κιέβου 11 Αυγούστου 2011



Τα "κύματα της θάλασσας" στην ορεινή Κόστα Ρίκα



Eίναι αυτές οι μοναδικές περιπτώσεις "ουράνιων ήχων"; Δυστυχώς όχι...! Στο video που ακολουθεί υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά μόνο από τη χρονιά που μας πέρασε, το 2011!!!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Πότε θα τον ακούσουμε στην πατρίδα μας αυτόν τον φοβερό ήχο ???!!! και πόσοι θα είναι αυτοί που θα τον πάρουν στα σοβαρά ???!!! Ελπίζω κάποιοι να ξυπνήσουν απότομα και να πάρουν την κατάσταση στα σοβαρά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!
    Δέν ξέρω εάν έχετε ασχοληθεί καθόλου με το H.A.A.R.P. αλλά αυτό που παρουσιάζεται στα βίντεο είναι το πώς ακούγεται το H.A.A.R.P.
    Και στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί παρόμοιοι ήχοι "εξ ουρανού".
    Μου δώσατε όμως το ερέθισμα να σκεφτώ την Αποκάλυψη με άλλο μάτι καθώς άνετα οι σάλπιγγες θα μπορούσαν να είναι το H.A.A.R.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το HAARP είναι πολύ μακριά για να ακούγεται μόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Ουκρανίας ή της Κόστα Ρίκας. Μαθαίνουμε πρώτα φυσική και μετά κάνουμε τους έξυπνους..

      Διαγραφή
  3. Καλά...Δέν υπάρχει πιθανότητα οι ήχοι να είναι φυσικοί...
    Είναι τελείως αστείο...Μήν ψαρώνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Στους έσχατους χρόνους να μην κοιτάτε τον ουρανό : Μπορεί να πλανηθείτε από τα ψευδοσημεία πού θα παρουσιάζονται εκεί. Θα εξαπατηθείτε και θα απωλεσθείτε... Θα βάλουν τό χάραγμά του Αντιχρίστου στο χέρι και το μέτωπο''. Να τι προσπαθουν να κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες''. Γέροντας Γαβριήλ ο διά Χριστόν σαλός(1929-1995)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, το HAARP είναι. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανοίξτε καμιά Καινή Διαθήκη πρώτα να διαβάσετε και μετά πουλήστε εξυπνάδες. Σοβαρευτείτε και μην χρησιμοποιείται τη θρησκεία για να τρομάζετε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος παίζει με την κόρνα του παποριού και κάποιος άλλος έχει βάλει μουσική επένδυση και θέλετε να πιστέψουμε πως αυτά είναι θεόλστατα; Πάτε καλα; Χρόνια ναυτικός έχω δει τόσα και τόσα. Αλλά τέτοια αηδία κατασκευασμένη δεν έχω ματαξαναδεί. Ο Θεός είναι μέσα μας. Ξυπνάτε. Δεν είναι ούτε ήχος ούτε τίποτε. Ο Θεός είναι μέσα στον καθένα. Αυτοί που βγάζουν τέτοια βίντεο είναι απροκάλυπτα αισχροί και εάν δεν λογοδοτήσουν στον άνθρωπο θα λογοδοτήσουν σίγουρα στον ίδιο τον Θεό. Και ο Θεός θα του πεί : Σύ ανέφερες και κατασκεύαζες πράγματα στο όνομά μου; . Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]