Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο απόλυτος εξευτελισμός των ΜΑΤ


Όλα ξεκίνησαν από έναν έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας σε πάγκους που προφανώς ήταν παράνομα στημένοι επί της οδού Πατησίων. Ξαφνικά (σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξε σήμα των αστυνομικών να ενισχυθούν επειδή θα προχωρούσαν σε κατάσχεση παράνομου υλικού) οι "έμποροι" βλέποντας δυνάμεις της Αστυνομίας να πλησιάζουν, συσπειρώθηκαν και επιτέθηκαν κατά των Αστυνομικών. Παρά την παρέμβαση των ΜΑΤ, η "αντίσταση" των "εμπόρων" (προφανώς λαθρομεταναστών) έγινε περισσότερο δυναμική, φτάνοντας σε σημείο ευθείας επίθεσης με ξύλα και πέτρες κατά των ανδρών των ΜΑΤ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στις 7 Δεκεμβρίου και αποτελεί ντροπή για την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προφανώς υποχωρεί μόνο όταν αντιμετωπίζει μη Έλληνες διαμαρτυρόμενους...



Κάποιοι θα τρέξουν να δηλώσουν πως γίνονται διακρίσεις αντιμετώπισης στον τρόπο δράσης των ΜΑΤ. Ίσως να έχουν δίκιο. Όμως, επειδή τα ΜΑΤ -πέρα από την άθλια στήριξη που προσφέρουν σε μία μη Ελληνική κυβέρνηση- λειτουργούν με εντολές, καλό θα ήταν να σκεφτούμε τι εντολές τους δόθηκαν, ποιοί και γιατί έδωσαν διαταγές εξευτελισμού των αστυνομικών, τι φοβούνται (εάν φοβούνται) οι υπεύθυνοι της Αστυνομίας και ποιό είναι το βάρος της ευθύνης που φέρει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλαδή ο κύριος Παπουτσής, ο οποίος επέτρεψε την εκφρασμένη απειλή της εσωτερικής ασφάλειας και την έκθεση Ελλήνων πολιτών σε κίνδυνο (παρατηρήστε πως επίθεση δέχονται και διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία μετά βεβαιότητας έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ οι οδηγοί δεν είναι σε θέση να υπεραπιστούν την -κινητή- περιουσία τους, αφού οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν αποχωρήσει και έχουν αφήσει τους οδηγούς των αυτοκινήτων έκθετους σε κάθε κίνδυνο και στο έλεος των εξαγριωμένων μαύρων λιανοπωλητών).

Τι φοβάστε από τους λαθρομετανάστες κύριε Παπουτσή;
Γιατί τρέμετε να αντιμετωπίσετε 30 μαύρους λαθρομετανάστες και παράνομους λιανοπωλητές κύριοι αρχηγοί της Αστυνομίας;
Γιατί δεν ικανοποιείτε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του θεσμικού σας ρόλου, προστατεύοντας τους πολίτες αυτής της χώρας, αλλά αντίθετα τους αφήνετε εκτεθειμένους απέναντι σε οπλισμένους (αν και δεν έχει σημασία) μαύρους "εμπόρους" λιανικής; Ή μήπως ήταν οργανωμένες συμμορίες που ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια και δεν δίστασαν να προκαλέσουν διερχόμενουτς οδηγούς;

Αυτή την Ελλάδα ονειρεύεστε κύριε Παπουτσή; Αυτή την Ελλάδα θέλετε να διατηρήσετε; Αυτή είναι η εκ του Συντάγματος ευθύνη σας κύριε υπουργέ Προστασίας του Πολίτη; Θέλετε να επικρατήσει ο νόμος των συμμοριών, οι συμπλοκές και η βία στους δρόμους της χώρας που υποτίθεται πως υπηρετείτε;

Κύριε Παπουτσή, σαν πολίτης ομολογώ πως λυπάμαι πάρα πολύ που η πατρίδα μου σας έχει υπουργό. Δυστυχώς, δεν είστε ικανός ούτε στο ελάχιστο για την θέση την οποία καλύπτετε. Δυστυχώς, δεν είστε καν ανεπαρκής. Είστε επικίνδυνος για όσο διάστημα θα παραμένετε στην θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Κι αυτό επειδή δεν προστατεύετε κανέναν άλλον, πλην της έκδηλης και άκρως επικίνδυνης παρανομίας που πλημμυρίζει επί των ημερών σας τους δρόμους της Ελληνικής πρωτεύουσας.

Κύριε Παπουτσή, αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό σε αυτή την χώρα, παραιτηθείτε άμεσα.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Σχετικα με το οτι οι αστυνομικοι δεν κανουν πισω οταν αντιμετωπιζουν Ελληνες διαμαρτυρομενος, θεωρω οτι οι συγκεκριμενοι ματατζηδες δεν μπορουσαν να αντιμετωπισουν τους Αφρικανους οι οποιοι ηταν πιο αποφασισμενοι και εξαγριωμενοι. Λυπαμαι αλλα εμεις δινουμε την εντυπωση "φλωρου".
    Εδω ο ιδιος ο Χρυσοχοϊδης, δηλωσε οτι αν περναν τετοια μετρα σε αλλη χωρα της Ευρωπης, θα ειχε γινει επανασταση!!! Ειμαστε η χωρα των βολεμενων και των προβατων. Στα λογια ειμαστε οι καλυτεροι επαναστατες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυκλοφορώ στο κέντρο και είδα με τα μάτια μου ότι τους λαθραίους μαύρους τους συντόνιζε κατά την εκφόρτωση εμπορευμάτων ένας δίμετρος Έλληνας. Επίσης έχω δει ότι η αστυνομία δεν κάνει ποτέ τίποτα για το λαθραίο εμπόριο και οι αστυνομικοί περνάνε αμέρημνοι μπροστά απο τους πάγκους. Τέλος είδα ότι έγραψαν έναν πλανόδιο καστανά Ελληνα, ο οποίος είχε νόμιμη άδεια, απλώς στεκόταν σε άλλη γωνία από την καθορισμένη λόγω διαδήλωσης. Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί όπως λύθηκε στην Κέρκυρα, όπου οι ίδιοι οι καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν, πήραν και έκαψαν το παρόνομο εμπόρευμα. Δεν είμαστε απλά βολεμένοι επαναστάτες, είμαστε ραγιάδες στο ραχάτι μας. Σε λίγο, που θα γίνει και ελεύθερο, θα καλλιεργουμε και χασίσι για το ναργιλέ μας, έτσι για να ξεχνιόμαστε, όπως Πακιστάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπη στους ψευτοτσαμπουκαδες των ΜΑΤ,το εβαλαν στα ποδια διχως καμμια αντιδραση.....Ξερουν μονο να τα βαζουν με τον απλο διαμαρτυρομενο λαο,τους πιτσιρικαδες...... τους ηλικιωμενους και τους αναπηρους.Εκει ξερουν να δερνουν,να προκαλουν και να πετανε οτι χημικο εχουν.....

    Ντροπη σας ψευτομαγκες και πιο πολυ ντροπη σε αυτους που σας ανεθρεψαν.....και σε αυτους που σας συντηρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eδώ τους έκαναν σεμινάρια για το "πώς θα φέρονται στους μετανάστες με το γάντι" - τι λέμε τώρα;

    Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις για το μεροκάματο στο μαγαζάκι σου και να έρχεται μετά ένα τσούρμο από αλλοδαπούς χωρίς άδεια, να πουλάει στο δρόμο φθηνότερα από εσένα και να σε κλείνει, και να μη συλλαμβάνεται κανένας από αυτούς τους λαθραίους;

    Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις για το μεροκάματο στο μαγαζάκι σου και να έρχεται ένα βράδυ ένα τσούρμο από μπαχαλάκηδες, να καίει ό,τι βλέπει μπροστά του, και μετά να μη σου χρωστάει κανείς μια αποζημίωση για να φτιάξεις τις ζημιές;

    Σε τέτοια χώρα παρωδία ζούμε και πώς αντέχουμε ούτε που ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβαζα το άρθρο που αναρτήσατε "Έχουμε πόλεμο και δεν έχουμε στρατό!!!".
    Στο Video που δείχνετε εδώ, καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αυτοί (άθελά τους ίσως) μας δείχνουν το δρόμο της επανάστασης. Τα ματ θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους, η υποχώρηση είναι μέρος του σχεδίου, κάτι αντίστοιχο με τους ανθρώπους των ειδικών δυνάμεων τις προάλλες που δεν κουνήθηκε φύλλο από τα ματ, όχι γιατί κώλωσαν αλλά γιατί θα ξεκινούσε κανονικός πόλεμος, αυτό το σάπιο και σαθρό σύστημα που μας έχουν επιβάλει το γνωρίζει καλά, γιατί δεν είναι κουτό. Έτσι λοιπόν όταν βλέπετε τις δυνάμεις καταστολής του συστήματος να υποχωρούν είναι γιατί αναγνωρίζουν την ένταση που θα έχει η μάχη & δεν θέλουν να ξεσπάσουν μάχες για να μη χαθεί τελείως ο έλεγχος.
    Οι μετανάστες είναι άνθρωποι που δεν είχαν & ούτε έχουν τίποτε να χάσουν, ήρθαν εδώ για 1 καλύτερο αύριο όπως αυτοί το φαντάστηκαν, άφησαν τις όμορφες αλλά σκληρές πατρίδες τους & βρέθηκαν παγιδευμένοι σε μια χώρα & ένα καθεστώς "παράξενης" δικτατορίας. Τώρα θα μου πείτε γιατί ο Έλληνας δεν υποφέρει; Ναι υποφέρει. Η διαφορά όμως του Έλληνα με τον μετανάστη είναι ότι Ο μετανάστης είναι σε πολλές περιπτώσεις γεννημένος-μαθημένος σε καθεστώτα πολεμικά & άδικα, ο σύγχρονος Έλληνας εδώ &40 χρόνια περνάει "καλά" (εξηγώ για να μη παρεξηγηθώ) έχει χτίσει περιουσία, έχει ανεβάσει το ποιοτικό του επίπεδο, έχει την ψυχαγωγία του,έχει το μεταφορικό του, έχει τις γκατζετιές του, έχει τα καλλυντικά & τα ωραία ρούχα. Δεν έχω καμία πρόθεση να δημιουργήσω τύψεις στους συνανθρώπους μου, καλά κάνουμε & τα έχουμε όλα αυτά! Απλά δεν θέλουμε να τα χάσουμε, αυτό είναι όλο! &στην προσπάθειά αυτή χάνουμε κάθε ευκαιρία για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στο τυραννικό καθεστώς της σύγχ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Όπως πολύ σωστά γράφετε στο άρθρο που σας παρέπεμψα, πρέπει να συσπειρωθούμε, ο Έλληνας & ο μετανάστης, ο πολίτης & ο αστυνομικός, το δεξή & το αριστερό. Όσο αναλωνόμαστε σε τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ τόσο το τυραννικό καθεστώς (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ & λοιποί) θα κερδίζουν έδαφος.
    Ένας οργανισμός όταν τον παχαίνεις για χρόνια, είναι πολύ λογικό ότι οι χαζόδίαιτες που κυκλοφορούν στα σαχλοπεριοδικά δεν θα δώσουν λύση. Θέλει σωστή καθοδήγηση, τακτική, διατροφή, άσκηση &το σημαντικότερο, υποστηρικτές οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο,& έτσι σιγά σιγά μετά από καιρό δεν θα έχουμε μόνο ένα σωστό αποτέλεσμα αλλά και αλλαγή του τρόπου ζωής. Έτσι λοιπόν πρέπει να κάνουμε και στο έθνος που το παχύναμε σταδιακά 40 ολόκληρα χρόνια.
    Καιρός να αφυπνίσουμε τη συνείδησή μας ,από το ΕΓΩ να πάμε στο ΕΜΕΙΣ & πρέπει να περάσουμε από το εγώ γιατί έτσι δεν θα καταλάβουμε τη δύναμη έχει το εμείς.
    Σε αυτό τον πόλεμο έχουμε απέναντι μας έναν άριστα εκπαιδευμένο & μεθοδικό εχθρό όσο και αν μας δίνει την εντύπωση για το αντίθετο. Θέλουμε λοιπόν συμμάχους που μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τούτης της πολύπαθης χώρας.
    Ευχαριστώ πολύ & ζητώ συγνώμη αν σας τάραξα, έχω υποχρέωση να το κάνω όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ;ΑΚΟΥΣ Κ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ.ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να λέμε τα π΄ραγματα με το ονομά τους. Η αστυνομία (ήταν ΥΕΤ και όχι ΥΑΤ ΜΑΥ) έδειξε ψυχραιμία, δεν πρέπει να ξεπέφτει σε κόντρες χουλιγκανικού τύπου. Ολοι αυτοι που φωνάζουν για το παράνομο εμπόριο μάλλον δεν έχουν κάποια πραγματικά στοιχεία αν όντως επηρεάζονται τα μαγαζιά. Και να ρωτήσω κάτι, με ευθύνες των πολιτικών εχουν συσσωρευσει τους μετανάστες στο κέντρο των πόλεων, και οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στην απολυτη ένδοια, αμα τους κόψουν και αυτην την προσβαση σε μερικά ευρώ μήπως τότε ωθούνται στην εγκληματικότητα? Η πολιτεία πρέπει να λύνει προβλήματα και όχι να χρησιμοποιεί μεθόδους που να δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ Η ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω πιστευω οτι, μας εδειξαν τι μας περιμενει(αν δεν καθησουμε σαν κοτες να μας μαδησουν) απο τον Ισλαμικο στρατο, που ,ας μην ξεχναμε, ΟΛΟ το κοινοβουλευτικο καθεστως, το καλως ορισε. Ολοι μαζι ανοιξαν τις πορτες , στους βαρβαρους.
    Αυτοι δε, που δεν κυβερνουσαν τους προστατεψαν απο την οργη μας οταν καταλαβαμε τι μας εφεραν.

    Αφου τα οπλισμενα ΜΑΤ υποχωρουν μπροστα τους, τι θα μπορουν να κανουν οι αοπλοι πολιτες, σε ατακτες επιθεσεις, εναντιων των; Ειναι κοντα πιστευω η ωρα που θα τους αφησουν ελευθερους σαν λυσσασμενα σκυλια να κατασπαραξουν την χωρα. Απλα προσπαθουν να μας τρομαξουν, πριν τους αμολυσουν.
    Αυτο πιστευω εγινε στις 7 Δεκεμβριου και εμεις το μαθαινουμε μετα απο δυο εβδομαδες! Δηλαδη την ωρα που τους βολευη.
    Τοσοι πολιτες το ειδαν,περιεργο νομιζω που δεν το μαθαμε γρηγοροτερα.
    Οι καιροι ειναι πονηροι και το κακο εχει πολλα προσωπα.
    Μην ξεχναμε και τις ομαδικες επιθεσεις των σε πολιτες,μερα μεσημερι, σε κεντρικα σημεια πολεων, ανα την επικρατεια.
    Οι πραιτωριανοι του πολιτικου σαπιου συστηματος, υποχωρησαν γιατι δεν ειναι η ωρα του απολυτου χαους ακομη. Αλλα και οταν θα ειναι και παλι θα υποχωρησουν,αφηνοντας μας μονους.
    Τα ΜΑΤ θα κρατουν μακρυα τα σκυλια απο τους καθεστωτικους και των συν αυτων.
    Εμεις θα εχωμε και τον Ευρωπαϊκο στρατο κατοχης να αντιμετωπισουμε εκτος τους ρεμπελους.
    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι φίλε μου. Δεν έβγαιναν όλοι. έβγαιναν κάποιοι, επιλεγμένοι και αποτελούσαν την ισχνή μειοψηφία. Όχι και όλοι, επειδή τους έβγαζαν τα νταβατζοκάναλα. Μην μπερδεύεις την εξαίρεση με τον κανόνα. Μην μπερδεύεις τους χρήσιμους ηλίθιους με πολίτες που αγωνιούσαν και κραύγαζαν για τα επερχόμενα. Μην συμψηφίζεις τα μεγαλοσυμφέροντα και τις παράξενες ΜΚΟ με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Μην πέφτεις στην παγίδα που έστησαν για να διασωθούν και λέγεται "τσουβαλοποίηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]