Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθαν και κατέστρεψαν…


  • Ιστορίες από την Ελλάδα του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ
Ήρθαν, και θέλοντας να αποδείξουν σε εμάς τους ρατσιστές, ότι αγαπούν τους μετανάστες, το πρώτο νομοσχέδιο τους ήταν ο νόμος για την ψήφο και για την προσέλκυση νέων μεταναστών στον σοσιαλιστικό παράδεισο της Ελλάδας.

Τώρα τους καταριούνται και οι μετανάστες που φεύγουν από την Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον στο Πακιστάν στην Αλβανία στην Αίγυπτο, όπως δήλωναν προχθές οι ίδιοι, στην εκπομπή υποστήριξης των μεταναστών και του ΠΑΣΟΚ, κοινωνία ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA των Καμπουράκη Οικονομέα.

Αν κάτι με στεναχωρεί αυτό είναι, ότι τώρα που φεύγουν οι μετανάστες, δεν θα υπάρχουν φτωχοί στην Ελλάδα για να ξεδιπλώσουν τον ανθρωπισμό τους ο Τσίπρας, με τον Μανώλη Καψή.

Ήρθαν, και θέλοντας να μας μοιράσουν τα λεφτά του Κράτους, που δεν έβλεπε ότι υπήρχαν ο κακός Καραμανλής, τώρα μας πήραν και τα σώβρακα.

Ήρθαν, και θέλοντας να κερδίσουν την εύνοια και τον σεβασμό των ξένων, περιφερόταν από μικρόφωνο σε μικρόφωνο ανά τον κόσμο, κατηγορώντας δυσφημίζοντας και λοιδορώντας την πατρίδα τους. Ώσπου ήρθε η ώρα τους και τους έδιωξαν με τις κλοτσιές από της Κάνες και τα μεγάλα σαλόνια, ακριβώς όπως παθαίνει ο κάθε άνθρωπος που κάνει το λάθος να νομίζει ότι βρίζοντας δημόσια το σπίτι του θα τον αγαπήσει ο γείτονας.

Ήρθαν, και έβγαλαν το όπλο στο τραπέζι, για να μας πουλήσουν διαπραγματευτική ισχύ, και τελικά το έστρεψαν εναντίων του ελληνικού λαού, για να του πάρουν το σπίτι και το ψωμί των παιδιών του, στην προσπάθεια τους να υπηρετήσουν ένα μνημόνιο, που αποδείχτηκε κατάρα και για τους ίδιους.

Ήρθαν, και έχοντας διασυνδέσεις και φίλους στο εξωτερικό οι οποίοι θα μας βοηθούσαν να σωθούμε, τώρα ο Κάμερον ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, δύνη άδεια εισόδου και περίθαλψης των δύων άπορων γαϊδουριών από την Χίο, αλλά δεν δύνη χέρα βοήθειας στην Ελληνική κυβέρνηση.

Ήρθαν, και στην προσπάθεια τους να είναι αρεστοί στα αφεντικά τους, ανακάλυψαν ότι ο αγωγός Μπουρκγάς Αλεξαντρούπολη, θα μολύνει το περιβάλλον, λες και ο άλλος αγωγός που έρχεται από την Τουρκία θα είναι σοσιαλιστής οικολόγος, που θα σέβεται το περιβάλλον.

Ήρθαν, και μαζί με τον συρφετό της παρακμής των μεγάλων καναλιών και μεγαλοεκδοτών, σχεδόν προσπάθησαν να κλείσουν στο ψυχιατρείο, όλους όσους δεν υποστήριζαν τα μνημόνια. Και τώρα ο λαός ετοιμάζει το μνημόσυνο στα μεγάλα κανάλια, στους υπηρέτες τους δημοσιογράφους, αλλά και στους ίδιους.

Ήρθαν, και στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι μαζί με αυτούς ήρθε και το ιντερνέτ στην Ελλάδα, σχεδόν κατηγόρησαν και τους επαναστάτες του 1821 ως αμόρφωτους και χωρίς γνώση του Ipad.

Ήρθαν, και στην προσπάθεια τους να μας δείξουν ότι είμαστε προοδευτικός λαός, ανακάλυψαν την πρόοδο των Ελλήνων και επί τουρκοκρατίας.

Ήρθαν, και στην προσπάθεια τους να μας πείσουν ότι οι Τούρκοι θέλουν το καλό μας, αλλά εμείς δεν το βλέπομαι, εγκαινίασαν τα κοινά υπουργικά συμβούλια, διορίζοντας τον Νταβούτογλου υπεύθυνο του Ελληνικού κτηματολογίου για να μας ενημέρωση ότι το Καστελόριζο ανήκει στην μεσόγειο. Δώσε μούρη του χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι.

Ήρθαν, και γνωρίζοντας ότι ο Νταλάρας με τις συναυλίες έλυσε το Κυπριακό, τον έβαλαν στον Άγιο Παντελεήμονα να κάνει συναυλίες, για να λύση και το πρόβλημα της εγκληματικότητας. Προτείνω να δώσει συναυλίες στο υπουργείο Οικονομικών, και ανάπτυξης, μήπως βγούμε από την κρίση.

Ήρθαν, και ανακάλυψαν μαζί με τον Κώστα Γαβρά, ότι στην Ακρόπολη έγιναν οικοδομικές επεμβάσεις, χωρίς την έγκριση της Μπιρμιλής, πριν από 2000 περίπου χρόνια από τους χριστιανούς (παρεπιπτόντως δεν είμαι και πολύ υπέρ των θρησκειών). Δεν βλέπει όμως ο Γαβράς της καταστροφές των Ελληνικών αρχαιοτήτων στην Αλβανία του σήμερα.

Ήρθαν, και ανακάλυψαν μαζί με την Νανά Μούσχουρη, ότι εμείς αρνούμαστε να ξεπληρώσουμε και αυτό είναι ντροπή, ενώ είναι ακόμη ποιο ντροπή να ζητούμαι οι Γερμανοί να ξεπληρώσουν εμάς.

Ήρθαν, και στα πλαίσια του Fast track για τις ξένες επενδύσεις, έκλεισαν με Fast track μέχρι και τα περίπτερα.

Ήρθαν, για να αγοράσουν τον ΟΤΕ που κακός πούλησαν οι κακοί δεξιοί, και τώρα ψάχνουν να πουλήσουν και τα κτίρια των υπουργείων.
Δεν μπορώ να ξεχάσω πριν δέκα χρόνια που καθόμασταν όλοι μαζί, εγώ, εσύ, ο Πάγκαλος ο Τζοχατζόπουλος ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, η γιαγιά μου, και ο παππούς μου, και όλοι μαζί τα φάγαμε, αυτά τα λίγα που περίσσεψαν τα μετάφερε ο Τσουκάτος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ήρθαν, και από εκεί που θα αγόραζαν το λιμάνι από τους Κινέζους, τώρα σχεδιάζουν να πουλήσουν και τα ελικοδρόμια.

Ήρθαν, και από εκεί που ήταν υπέρ των δημοψηφισμάτων, τώρα δεν θέλουν να ακούν ούτε για εκλογές.

Ήρθαν, και από εκεί που τα αγροτικά μας προϊόντα θα έμπαιναν σε ένα καλάθι εξαγωγών, όπως δήλωναν στην Κρήτη, φέτος κάναμε εισαγωγή ελαιολάδου από την Γερμανία.

Ήρθαν, και μέσα στην τρελή χαρά της εργασιακής εφεδρείας, έθεσαν σε πολιτική εφεδρεία το κόμμα τους, και τον Γιώργο Παπανδρέου, ίσως μόνο αυτό τελικά να είναι το θετικό των δύο αυτών χρόνων.

Ήρθαν, και μέσα στην τρελή χαρά μας ενημέρωσε ο πρώην σύμβουλος τους, ότι το να εκδίδεσαι, είναι ένα επάγγελμα όπως του υδραυλικού.

Ο Παπανδρέου, διέλυσε, την Ελλάδα, το Ευρώ, το ΠΑΣΟΚ, τον Βενιζέλο, προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την Ευρωπαϊκή Ένωση, και την Παγκόσμια οικονομία, τώρα λέει θα αναλάβει παγκόσμια εκστρατεία για την διάσωση του περιβάλλοντος, προβλέπω καταστροφή όλου του πλανήτη.

Υπάρχουν ακόμη κουτοί, που πιστεύουν ότι τα φωτοβολταϊκά και τα αιολικά πάρκα, βοηθούν την Ελληνική οικονομία.

Ήρθαν. Ήρθαν. Ήρθαν, που να μην ερχόταν...

Αλλά θα μου πει ο φίλος μου από την Μακεδονία, ότι η πράσινη Κρήτη τους δίνει πάντα μεγάλο ποσοστό.

Ε. Ίντα να πω. Έτσα νε αυτά.

Δίκιο έχεις αδερφέ από την Μακεδονία. Εκατό είναι τα δίκια σου, εκατό.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]