Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ! Όλοι εναντίον Παπανδρέου


Όπως γράφαμε εδώ και καιρό, στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου όχι μόνο δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά έκανε τον συνήθη απολογισμό της διετίας που ήταν πρωθυπουργός!

Στην ουσία, μια από τα ίδια, εξοργίζοντας τους δελφίνους του κόμματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζήτησε από τον Παπανδρέου να αναλάβει τις ευθύνες του και να ξεκαθαρίσει την θέση του. Ομοίως και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του, νιώθοντας εντονότατα την πολιτική φθορά, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφού έθεσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για αλλαγή ηγεσίας, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ημερομηνία που θα έχει κλείσει ο πρώτος κύκλος συζητήσεων για το PSI, και εβδομάδα που έρχεται η τρόικα ξανά στην Αθήνα.

Το συμπέρασμα της σημερινής συνεδρίασης; Θα συνεδριάσει και πάλι στις αρχές του νέου έτους, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει σε ευρύτερη κλίμακα και με τι ατζέντα.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]